Ma, ne brini. S početkom nove školske godine sve će ti biti samo uspomena...baja » wrote:
ciao
satire me sve; kuća (radovi tek počinju, a planirali smo da su pod kraj u ovo doba), poso,... još nismo našli smještaj za godišnji
ako i kad ga nađem, sjest ću se i tri dana nepomično buljiti u nebo
ili nešto već![]()
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Nama još i večeras stižu gosti s malom od dvije godine i ostaju kod nas nekoliko dana.baja » wrote: ni slučajno
zato me zvao zubar jutros jer me, kao, nije htio sinoć plašiti velikom vjerojatnošću da se probudim kao bumbar
kako je to izostalo, tako nema potrebe za antibioticima jer je, izgleda, jučer dobro skužio i sanirao izvorište muka
strašno zavidim ljudima s kvalitetnim zubima![]()
ciao
suosjećam
satire me sve; kuća (radovi tek počinju, a planirali smo da su pod kraj u ovo doba), poso,... još nismo našli smještaj za godišnji
ako i kad ga nađem, sjest ću se i tri dana nepomično buljiti u nebo
ili nešto već![]()
Tako da ono...
Dragi gosti, da se razumijemo, al' panika je na sve strane.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia » wrote:
Nama još i večeras stižu gosti s malom od dvije godine i ostaju kod nas nekoliko dana.
Tako da ono...![]()
![]()
![]()
Dragi gosti, da se razumijemo, al' panika je na sve strane.
To se zove URNEBES...
jesu li se sami najavili?Morticia » wrote:
Nama još i večeras stižu gosti s malom od dvije godine i ostaju kod nas nekoliko dana.![]()
uuuu, morti, hoce l' nakon tih gostiju bit' kakvog materijala za onu temu na zud-u? 
ja bih na susaaaaak!!! odmah!!! sada!!! jaooooooo!!!
erm... dajte vi odozdo recite, moze li se nositi bicikl na klasicni brod i kol'ko kosta takva nadoplata? fala!
i ne snalazim se na stranicama jadrolinije. ne mogu nac' kol'ko bi me kost'o prijevoz klasicnim brodom od malog losinja do suska. vidim samo za brzobrodske linije, to je, pretpostavljam, katamaran. a ja ne bih katamaran, odvratno mi je sjediti na onim tapaciranim sjedalima i u zatvorenom prostoru. ja bih lijepo na svjezi zrak. dajte, nek' mi netko nadje! fala.
ja bih na susaaaaak!!! odmah!!! sada!!! jaooooooo!!!
erm... dajte vi odozdo recite, moze li se nositi bicikl na klasicni brod i kol'ko kosta takva nadoplata? fala!
i ne snalazim se na stranicama jadrolinije. ne mogu nac' kol'ko bi me kost'o prijevoz klasicnim brodom od malog losinja do suska. vidim samo za brzobrodske linije, to je, pretpostavljam, katamaran. a ja ne bih katamaran, odvratno mi je sjediti na onim tapaciranim sjedalima i u zatvorenom prostoru. ja bih lijepo na svjezi zrak. dajte, nek' mi netko nadje! fala.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
MightyMe » wrote:
To je tako old fešnd. To se radilo cijelo ljeto. Sad je grintanje po Zagrebu in.
Šalim se, uživaj koliko možeš.
To se već obavilo, kasniš.
Iako, moram reć da se veselim i povratku u Zg.
Svugdje mi je lijepo kad ne moram niš radit.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Slažem se, svugdje je lijepo ako ne moraš niś radit. Ja to već vježbam mjesec i 18 dana. 
Iako, moram reć(
) da mi je malo šokovita ova promjena. Prije 3 dana sam bio u sred ničega(dalmatinski: u pripizdini) u podvodnom ribolovu koji je trajao 4-5 sati dnevno, a sad sam naglo u metropoli s milijun i jednom brigom. Zato se doma vraćan odma sutra. 
Iako, moram reć(
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
jutro svima
Kiflica
sad sam vec dovoljno dugo na godisnjem da su mi dojadile sve plaze u blizini i trazim nekog dobrovoljca da mi porine barku u more jerbo sam se uljenio ko pajcek i nis mi se ne da...
jesam spomenuo da bi je prvo trebalo opiturat odozdola?
Kiflica
sad sam vec dovoljno dugo na godisnjem da su mi dojadile sve plaze u blizini i trazim nekog dobrovoljca da mi porine barku u more jerbo sam se uljenio ko pajcek i nis mi se ne da...
jesam spomenuo da bi je prvo trebalo opiturat odozdola?
'if you fall, i'll be there' (floor)
aww, ti si pravi drugarkarambol » wrote: Bajo, je li bolje u tvom sektoru?
hvala an brizi, ide na bolje
kao žemsko, loše me se dojmi što imam hematom na obrazu koji će u idućih 15ak dana mijenjati nijanse
moram se hitno negdje izložiti suncu i izgoriti
čime plaćaš?Euklid wrote:jesam spomenuo da bi je prvo trebalo opiturat odozdola?
dobrojutro
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Iz ovog bi se dalo zaključiti da suđe oduvijek pereš na ruke.Margarita wrote:Ležim u krevetu i čekam majstora.
Hm, gore zvuči nego što jest.
Zapravo, bolje zvuči nego što jest.
![]()
Kako god, krepala mašina za suđe i čekam servis.
Ne, ja oduvijek pokušavam oprati ruke.ElliQuinn » wrote:
Iz ovog bi se dalo zaključiti da suđe oduvijek pereš na ruke.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-