od kad ti dijeliš drolja savjete?
baš će mirnije razmišljati nakon što ju puknu hormoni.
od kad ti dijeliš drolja savjete?
Hvala, ali sam ja još sretniji jer mi je falia bod za 5 iz hrvatskog, a ova kurvetina šta mi je predavala mi je jedva 3 zaključila dok su neki imali 5 lošije od mene napisali maturu.Pješčana » wrote: Mighty, čestitam! to je baš dobra vijest
pretpostavka ti je da je frajer loš u krevetu?Pješčana » wrote:uglavnom više koristiš racio nakon sexa, a ne prije njega
Meni služi da ne mislim.Pješčana » wrote: drugo, Splendo, pobogu, nakon orgazma bistrije misliš.
To je samo jedan pomislio i izrekao...(hint - old school)dejzi » wrote:Ma nije oženjen, koji vam je kurac.
Ne jebem zauzeto.
Poše, pa ti imaš kriterijedejzi » wrote:Ma nije oženjen, koji vam je kurac.
Ne jebem zauzeto.
hvala na brizikarambol » wrote:
Jutar...jel kupljeno vozilo?
Ja sam tam na požarnom stubištu tvog budućeg fakulteta popio more alkohola.MightyMe » wrote:Znam kako je. Nema nitko dovoljno kul za mene.
Evo primjer. Zadnjih par dana sam bio u totalnoj pripizdini, za 3 dana se idem upisat na fakultet(PMF - fizika, maturirah s 5, sve je prošlo glatko, hvala na zanimanju) u Zagrebu, bit ću tu par dana, pa se opet vraćam na obalu i jedrenje po srednjodalatinskim otocima(Hvar, Brač, Vis, Biševo, itd...). I tako.
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests