Imaš pravo. Samo mi se čini da je kod njih čaroban broj četiri, a ne pet.
Treći summit Nesvrstanih
Krivo, još sam tu. Imam dva monitora pa mogu raditi paralelku. Ali me ionako ima još samo deset minuta i onda via more za vikend. Lijepo mi ostajte.
Nina, svaka čast! Ne mogu doći k sebi kako netko toliko posla može napraviti dok sam ja urnebesno troma. Već dva dana mi se ni kosa ne da oprati. Čak me ukućani već upozoravaju da je kucnuo čas.

Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
I ja ću danas oprati svoju. Dva dana isto.Serenità » wrote:Nina, svaka čast! Ne mogu doći k sebi kako netko toliko posla može napraviti dok sam ja urnebesno troma. Već dva dana mi se ni kosa ne da oprati. Čak me ukućani već upozoravaju da je kucnuo čas.![]()
imam dojam da su skoro svi osim mene. al' ono sto me sokiralo je kolicina ljudi koji imaju djecu.Pero » wrote:A propos drugog topica, tko je ovdje sve udat i oženjen?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
eh, da, treb'o bi mi tu i tamo nesto pogletat' i pofarbat'. al' da nema pretjerano radnicke ruke.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Ma kakvi. Ja sam upravo takav, osim ovog - iznimno inteligentan, ali nemam vremena za dužnosti ljubavnika, a taj nedostatak iznimnosti bi ziher skupo platio...*jezebel* » wrote:
imam dojam da su skoro svi osim mene. al' ono sto me sokiralo je kolicina ljudi koji imaju djecu.ja zivim u divljem braku i trazim situiranog ljubavnika koji voli voziti bicikl, hodati uzbrdo, nositi omanjeg slona nizbrdo, eksperimentirati u kuhinji, prati ruke prije wc-a, piskiti sjedecki, dobar je maser, umjereni ljevicar, nereligiozan i iznimno inteligentan. trazim li previse?
karambol » wrote:
Ma kakvi. Ja sam upravo takav, osim ovog - iznimno inteligentan, ali nemam vremena za dužnosti ljubavnika, a taj nedostatak iznimnosti bi ziher skupo platio...
kao da i jesi/te*jezebel* » wrote:
imam dojam da su skoro svi osim mene.
svjedočila sam rađanju vaše ljubafi
Pišaš sjedečki?karambol » wrote:
Ma kakvi. Ja sam upravo takav, osim ovog - iznimno inteligentan, ali nemam vremena za dužnosti ljubavnika, a taj nedostatak iznimnosti bi ziher skupo platio...
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
I ja ću. Ne mogu je zakamuflirati danas, čak ni repom.
Majketi mile, koja megalomanija! Ima nas ovdje šta nismo našle ni "zakonitog" s tim osobinama, a ona bi ljubavnika. Stani u red!*jezebel* wrote:
imam dojam da su skoro svi osim mene. al' ono sto me sokiralo je kolicina ljudi koji imaju djecu.ja zivim u divljem braku i trazim situiranog ljubavnika koji voli voziti bicikl, hodati uzbrdo, nositi omanjeg slona nizbrdo, eksperimentirati u kuhinji, prati ruke prije wc-a, piskiti sjedecki, dobar je maser, umjereni ljevicar, nereligiozan i iznimno inteligentan. trazim li previse?
![]()
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Nego. Glupo mi je stajati pognute glave, iskrivljenih leđa i ciljati da ne zašoram pločice. Ljepše je sjesti k'o gospon pa možeš i opaliti koju...
Ovo stojećki izvodim samo u prirodi usput pjevajući. Šaram po grmlju i stablima...
Ne, hvala. Tu sam i sama previše obdarena.*jezebel* » wrote:pa dam vam ja rado svoj visak. ali onaj s guzice.
-
- Information
-