Pa ono...kako da ti kažem...nisu bile vrućine kad sam počela.

U jaknama ljudi hodali.
I nisam ja to planirala, ja sam samo išla promijeniti gumicu na pipi.
Stvari su dalje takorekuć išle same od sebe, to je bio već drugi put u 4 mjeseca da mijenjam tu gumicu, a susjedi su baš imali vodoinstalatere doma, reko ja pipi: neš ti mene više jebat, zamijenit ću ja tebe, a ne gumicu...došo vodoinstalater pogledat, reko da se mora oštemat malo zida jer je tu nešto vareno i tako štajaznam jedno je vodilo drugom, nisam ja tu ništa kriva, mislim kad već moraš mijenjat 20cm cijevi lakše ti je zamijenit sve, pločice su samo logičan slijed...mislim nije to sad neki moj hir, to tako ide.
Tu rekoh samoj sebi: budi pametna, ionako kopa i štema trebala bi tu doć i nova kada. Nego, šta sad da imam novu kadu i stari lavabo...
Pa sam krenula razmišljat o ormarićima namjesto polica, pa eto de da malo i struju porazmjestim, ionako su pločice već poskidane, a baš bi paso i jean veći ormar s ugrađenom korpom za veš, lavabo more ić na kontra zid...e tu sam se već polakomila ko Golum za Prstenom...
Radijator u kupaoni mi je vodoinstalater ionako skinuo radi pločica, pa sam ga odlučila brzinski pofarbat (urac sam ja znala da se ta boja suši 5+ dana), a zbilja nema smisla samo jedan radijator u stanu farbat...tako da sad imam nove lustere u dnevnoj i spavaćoj.
(Ne mogu se sad baš točno sjetit, al ziher sam da je i za njih u nekom trenutku postojao logičan razlog.)
Zajebate su stvari te gumice na pipama, mogu vam reć.
Nego, šta u tebe ima, jesu zubi dobro, kako faks, jebeš šta?
karambol wrote:
Sad će na tome zaraditi lovu. Izaći će DVD "Vježbajte s Ninom Williams" s podnaslovima...
- dijetni program "Bez struje"
- suspenzivna higijena
- kako preživjeti u 4 zida
- 60 dana bez vode
- yoga za bauštelce (zdrave vježbe za gletanje, terapeutsko razbijanje pločica, tai-chi moleraj...)
Ali to nije sve. Nazovete li odmah dobit će te i bnus DVD s uputama:
-kako izbacit prašinu iz pluća
-čime se sve, nimalo sumnjivo a dobro, nasnifat
ombia wrote:
@nina - pa napisah mjesec dva
Ne znam zašto, al ja sam to pročitala ko "mjesec dana".
: nitro lakovi-za dugotrajan efekt :