Dobro si počela ali sa zaključkom se ne slažem. Žene su monogamne ali imaju sklonost promijeniti partnera ukoliko naiđu na kvalitetniji primjerak. Žene instinktivno žele cijeli paket a ne samo bolje gene (veća toljaga, veća špilja, viši društveni status...). Nevjerom dobivaju samo gene.Margarita » wrote:E, zato je evolucija kod žena više razvila sposobnost neblebetanja o nevjernosti.
Je li vjernost lakša ženama?
U potpunosti te podržavam. To je upravo ono mišljenje koje žene žele da muškarci imaju. Znači, sve je u redu. Evolucija dobro obavlja svoj posao.Potjeh » wrote:
Dobro si počela ali sa zaključkom se ne slažem. Žene su monogamne ali imaju sklonost promijeniti partnera ukoliko naiđu na kvalitetniji primjerak. Žene instinktivno žele cijeli paket a ne samo bolje gene (veća toljaga, veća špilja, viši društveni status...). Nevjerom dobivaju samo gene.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Brkaš dva odvojena moguća cilja.Potjeh » wrote:
Dobro si počela ali sa zaključkom se ne slažem. Žene su monogamne ali imaju sklonost promijeniti partnera ukoliko naiđu na kvalitetniji primjerak. Žene instinktivno žele cijeli paket a ne samo bolje gene (veća toljaga, veća špilja, viši društveni status...). Nevjerom dobivaju samo gene.
Jedan je egzistencijalni. Tu su žene najčešće stvarno ovakve kao što kažeš. Drugi je seksualni. U tom drugom, ne razlikuju se baš tako drastično od muškaraca. Samo im je ponašanje u toj igri vještije.
No, često su ta dva cilja i neodvojiva ili se čvrsto isprepliću... Zapravo, teško da ih se može odvojeno živjeti. Možda neko vrijeme...Emericzy » wrote: Brkaš dva odvojena moguća cilja.
Jedan je egzistencijalni. Tu su žene najčešće stvarno ovakve kao što kažeš. Drugi je seksualni. U tom drugom, ne razlikuju se baš tako drastično od muškaraca. Samo im je ponašanje u toj igri vještije.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nemam blage veze. S druge strane, teško je kvantificirat osjećaje, čak i osjete, a oni su ipak zeru konkretnija stvar, pa se ne ne brinem nešto naročito oko tog što nemam blage veze.
I nije samo stvar u kvantificiranju, čak i da je ono moguće u nekom apsolutnom obliku, još uvijek ostaje to da nema svaki pojedinac isti prag. A sad bi trebalo još i po spolu se orijentirati...zvuči mi to ko SF.
Onda još tu dolazi u priču i okolina, jer te se stvari ipak i uče...
I nije samo stvar u kvantificiranju, čak i da je ono moguće u nekom apsolutnom obliku, još uvijek ostaje to da nema svaki pojedinac isti prag. A sad bi trebalo još i po spolu se orijentirati...zvuči mi to ko SF.
Onda još tu dolazi u priču i okolina, jer te se stvari ipak i uče...
pa dobivaju gene i vjeromMargarita » wrote: Fačuke.
aaa, sad sam shvatila, bez ostale dodatne opreme
zanimljivo je kako je muškarcima uvijek u nekoj ladici - misao na potomstvo. moje - tuđe
bah
(potješe, ništa osobno. općenito se ne divim muškarcima)
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Naravno.karambol » wrote:No, često su ta dva cilja i neodvojiva ili se čvrsto isprepliću... Zapravo, teško da ih se može odvojeno živjeti. Možda neko vrijeme...
Naravno.Euklid » wrote:Malo ste ga zakomplicirali.
Ponekad se zene zele samo dobro izjebat.
Bez ikakvih motiva potomstva, zastite, gena ili statusa.
Malo si u krivu al nek ti bude.Potjeh » wrote:
K tome izborom dobrog ljubavnika moze itekako porasti i poslovni i novcani status. Vidi nekadasnju Kerumovu ljubavnicu.
Amen.Ponekad se zene zele samo dobro izjebat.
Bez ikakvih motiva potomstva, zastite, gena ili statusa.
Jedini razlog imanja ljubavnika mi je bio dobar, nesputan, zivotinjski seks.
Nisam siguran da razumijem na što ciljaš pa bih molio još dvije-tri rečenice.Emericzy » wrote: Brkaš dva odvojena moguća cilja.
Malo mi je nejasno gdje si iz mojih postova ovo izvukla ali - u pravu si. Imamo instiktivni strah da odgajamo tuđu djecu kao što se instiktivno bojimo paukova, zmija ili visine. Upravo je ljepota ljudske prirode što smo sposobni nadići instinkte ne na način da prešućujemo i škrgućemo zubima u sebi već da se istinski oslobodimo i volimo djecu bez sumnjičavosti, paukove, zmije pa čak iskakivanje iz savršeno ispravnog aviona.blaze » wrote:[quote="
zanimljivo je kako je muškarcima uvijek u nekoj ladici - misao na potomstvo. moje - tuđe
bah
(potješe, ništa osobno. općenito se ne divim muškarcima)
(može li se izvući zaključak da se diviš ženama?)
edit:
Fačuke??
nekima da. muškarci imaju sistemsku grešku. među autistima ih ima 5 puta više nego žena, jesi to znao?
mene taj podatak nije začudio jer mislim da nekakav blagi oblik autizma čuči i u zdravima
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Nedavno sam na nekom srpskom sajtu (više nemam pojma gdje) čitao o tamošnjim DNA analizama za utvrđivanje očinstva. Ispalo je da negdje trećina muškaraca (riječ je naravno samo o onima koji su zatražili testiranje) nisu očevi svoje navodne djece.Potjeh » wrote:
...Imamo instiktivni strah da odgajamo tuđu djecu kao što se instiktivno bojimo paukova, zmija ili visine.
A ja sam o tome razgovarala osobno s jednom kemičarkom koja ima puno poznanstava i veza s kemijskim laboratorijem u kojem se vrše te analize i ona je rekla da je to totalna glupost, senzacionalizam i neistina.Pero » wrote: Nedavno sam na nekom srpskom sajtu (više nemam pojma gdje) čitao o tamošnjim DNA analizama za utvrđivanje očinstva. Ispalo je da negdje trećina muškaraca (riječ je naravno samo o onima koji su zatražili testiranje) nisu očevi svoje navodne djece.
Naravno da toga ima puno, ali ni približno toliko koliko mediji vole prikazivati.
Što se tiče nevjere- što su vremena teža i ljudi nezadovoljniji toga će biti više, s jedne i druge strane.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
E, da, rekla je da od ovih koji se dođu testirati njih 95% JESU očevi svoje djece, a kod takvih čak i postoji opravdana sumnja, čim su došli na testiranje, je li tako. 
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
to samo dokazuje da su hrvatice, PARDON! građanke hrvatske, vjerne žene.Morticia » wrote:E, da, rekla je da od ovih koji se dođu testirati njih 95% JESU očevi svoje djece, a kod takvih čak i postoji opravdana sumnja, čim su došli na testiranje, je li tako.
EDIT: ter da se štite kad su s nezakonskim potencijalnim osjemenjiteljima. dakle, i pametne.
Nek(v)arljiva.
Misliš da kad je bio rat devedesetih (pa su po meni bila zaista teška vremena) bilo više nevjere? Nekako imam drugačije mišljenje.Morticia » wrote:
Imanje ili traženje ljubavnika može biti uzrokovano i drugim potrebama, npr. supružnikovim nezainteresiranim pogledima, aha, mhm i sličnim afirmativnim odgovorima, manjkom pažnje i kaučarenjem pred televizorom, nogometom, mačevanjem ili posjećivanjem birtija te samozadovoljnim hrkanjem i nabijanjem kilaže...Sveukupni doživljaj nje i djece kao ormarića u kojem stoje čarape i gaće... Seks koji pokloni ljubavnik je dodatni bonus...ombia wrote:
Amen.
Jedini razlog imanja ljubavnika mi je bio dobar, nesputan, zivotinjski seks.
Morticia wrote:
Što se tiče nevjere- što su vremena teža i ljudi nezadovoljniji toga će biti više, s jedne i druge strane.
Ne bih to uzeo kao pravilo. Zapravo, mislim da su raskoš i dekadencija, također, vrlo plodno tlo za istu vrstu aktivnosti... Čak plodnije od neimaštine...
- nina williams
To su sve stečeni strahovi, bilo bi gadno da ih ne moremo nadić kad smo ih već uspjeli usadit.Potjeh » wrote:
Imamo instiktivni strah da odgajamo tuđu djecu kao što se instiktivno bojimo paukova, zmija ili visine. Upravo je ljepota ljudske prirode što smo sposobni nadići instinkte ne na način da prešućujemo i škrgućemo zubima u sebi već da se istinski oslobodimo i volimo djecu bez sumnjičavosti, paukove, zmije pa čak iskakivanje iz savršeno ispravnog aviona.
- nina williams
I onda ti se u trećoj sezoni iz Kalifornije pojavi brat blizanac dok si čitavo vrijeme mislio da si jedinac u matere...
Razvijamo paranoje. Ako se dovoljno potrudiš u razvoju svemu moš doskočit.
Razvijamo paranoje. Ako se dovoljno potrudiš u razvoju svemu moš doskočit.
-
- Information
-