Source Code - kako je završio, tako sam ga zaboravila

Winter's Bone - paaa, zanimljiv

BoDerek » wrote:Sve o mojoj majci je super
ombia wrote:Bas taj upravo imam doma (stigao DVD postom). Njega cu gledati ovih dana.![]()
Opet.
Rađe ti nama objasni zašto se tebi ne sviđaEuklid » wrote:
Dajte me prosvijetlite.
A moguće da sam ga išao gledat s prevelikim očekivanjima a u takvim situacijama obično ostanemo razočarani.
Volio bih potvrditi tvoju misao ali ja se od tog filma gotovo ničeg ne sjećam.Margarita » wrote: Meni je prepekmezast. I prekorektan i pretolerantan i na kraju još i čudesno izlječenje.
Male sise i plava je. Što se izgleda tiče, nula bodova. Ali OK; možda je pametna pa prođe.judolino » wrote:Gledo jučer nekake Nibelunge i mogu vam reć da je ona Kirstanna Loken mrcina i pol! Uopće nisam skužio koji je to komad kad sam gledo ono sranje od Terminatora 3.
A ja budala mogo isfolirati da sam muslimanski izbjeglica pa se uvaljivati Kirstannim zemljakinjama umjesto da ginem za 200 obitelji...
Osobno sam Bosancima pravio papire za transfer u Norvešku, ubiću se...
mm ga je gledao nekih 69 puta, i to mu je definitivno najbolji almodovarov film, a možda i najbolji filmMargarita » wrote: Meni je prepekmezast. I prekorektan i pretolerantan i na kraju još i čudesno izlječenje.
BMK, nisam Lastan.Emericzy » wrote: Male sise i plava je.
Ma naravno, pička je za kurac....Što se izgleda tiče, nula bodova.
Pametne prepuštam tebi; radije biram plavuše s malim sisama.Ali OK; možda je pametna pa prođe.
ic a diljudolino » wrote:
BMK, nisam Lastan.
Ma naravno, pička je za kurac....
Pametne prepuštam tebi; radije biram plavuše s malim sisama.
Čitaj. Kvaka 22 je najpametniji ratni roman svih vremena.*jezebel* » wrote:sa zakasnjenjem prijavljujem par ''nasih'' filmova: h-8 i deveti krug. ugodno iznenadjena, pogotovo montazom i glumcima od kojih mi neki djeluju bas ''svjetski''.
ima tu kliseja i predvidivosti, ali cine mi se jako dobro iskoristeni, pogotovo za ''ono vrijeme''. trebali bismo prikazivati vise ovakvih filmova, ne znam zasto su dosad lezali u prasini. kako nemam bas puno godina, ni filmskog ''staza'', sam spomen domaceg filma mi je godinama prizivao prije svega ratne, mracne i vulgarne slike. treba nam jos ovakvih filmova da se podsjetimo da mozemo prizvati i neke druge.
72 dana (serbedzija) su mi bila bas zabavna. preko kapeleee...![]()
sto me sjeti... nedavno su u ljetnom kinu tuskanac prikazali tko pjeva zlo ne misli. zao mi je sto nisam saznala na vrijeme, bilo bi lijepo pogledati taj film u kinu, u velikom drustvu i magicnoj atmosferi, po 765. put.
nazalost, nisam ga uspjela pogledati u cijelosti, oci su mi se sklapale, ali dobro mi je sjelo ono sto sam vidjela od kvake 22. puno zanimljivije nego sto sam ocekivala. knjigu nisam citala, bas bih mogla.
Gledala sam sinoć.Emericzy » wrote:Večeras na HRT1
Quand j'étais chanteur
Izvrsne su bile kritike kad se pojavio. Bio je nominiran i za Zlatnu palmu u Cannesu. I pokupio hrpu Césara i drugih nagrada. Kažu, Gérard Depardieu u najboljem izdanju.
Ja ga neću propustiti.
Joj, da, muzika je divna.BoDerek » wrote:A i Žerardove su mi se pjesmice svidjele
Users browsing this forum: ClaudeBot and 14 guests