Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?

Filmovi, serije, sve što gledamo
blue
Asgard

Post 02 Jul 2012, 14:38

Uspjela pogledat čak 2 filma u zadnje vrijeme:

Source Code - kako je završio, tako sam ga zaboravila :ne zna: Bezveze :ne zna:

Winter's Bone - paaa, zanimljiv :top: Sviđa mi se glavna glumica klinka i njezin junkie ujak, dobar je vizualan prikaz vukojebine i divljine :top: nešto socijalne kritike sa strane (regrutiranje i maloljetničke trudnoće) je prigodno ubačeno u film, kao, ako do sad nismo shvatili o kakvoj zabiti je riječ, da daju kontekst :D S druge strane, odnosi su mi, ne znam - pregrubi :ne zna: Možda to stvarno tako izgleda u siromašnoj američkoj zabiti i white trash zajednicama, al opet :ne zna: Čerečenje vjeverice za čušpajz sam prežmirila :facepalm: I bez toga djeluje vjerodostojno.

ombia

Post 02 Jul 2012, 20:47

I meni je Source Code bio bezveze.
Zato opet gledam filmove od Almodovara i gustam.
Euklid
old school

Post 02 Jul 2012, 20:57

Volim njegove filmove (i oćenito španjolske) ali jedan mi nikako nije sjeo a baš je taj dobio Oscara i hrpu drugih nagrada.

Sve o mojoj majci. :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
ombia

Post 02 Jul 2012, 23:56

Bas taj upravo imam doma (stigao DVD postom). Njega cu gledati ovih dana. :)
Opet.
Beau

Post 03 Jul 2012, 10:02

Sve o mojoj majci je super :cerek:
blue
Asgard

Post 03 Jul 2012, 10:29

Meni je općenito Almodevar dobar :ne zna: Opičen mi je i vedar, čak i u skroz bolesnim filmovima, npr. ovaj zadnji o koži, zaboravila naziv.
ombia

Post 03 Jul 2012, 10:31

Da to sam zadnje od njega i gledala i onda odlucila pogledati starije filmove opet.
Euklid
old school

Post 03 Jul 2012, 16:28

BoDerek » wrote:Sve o mojoj majci je super :cerek:
ombia wrote:Bas taj upravo imam doma (stigao DVD postom). Njega cu gledati ovih dana. :)
Opet.

Dajte me prosvijetlite.
A moguće da sam ga išao gledat s prevelikim očekivanjima a u takvim situacijama obično ostanemo razočarani. :ne zna:
Beau

Post 04 Jul 2012, 12:07

Euklid » wrote:

Dajte me prosvijetlite.
A moguće da sam ga išao gledat s prevelikim očekivanjima a u takvim situacijama obično ostanemo razočarani. :ne zna:
Rađe ti nama objasni zašto se tebi ne sviđa :cerek: To je neskužljivije, budući da je film osvojio tolke nagrade. Suvišno je hvaliti ga.
Euklid
old school

Post 04 Jul 2012, 14:17

Štajaznam, film mi je bezveze, tak,

ono kao posvećen je i ovima i onima, trlababalan...

Toliko me se nije dojmio da više i ne znam o čemu se radilo.

Za razliku od nekih drugih njegovih filmova gdje neke scene znam napamet. Na španjolskom.

Sjećam se da je isti dan igrao Vrtlog života i Sve o mojoj majci. Nismo se mogli dogovorit kaj ćemo gledat pa smo se podjelili na pola. Mislio sam si kaj ću ić' gledat neko američko njesra kad igra novi Almodovar.

Kasnije sam pogledao i Vrtlog života koji je neusporedivo bio bolji.
Margarita

Post 04 Jul 2012, 14:27

Euklid » wrote:
ono kao posvećen je i ovima i onima, trlababalan...
Meni je prepekmezast. I prekorektan i pretolerantan i na kraju još i čudesno izlječenje.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Euklid
old school

Post 04 Jul 2012, 14:39

Margarita » wrote: Meni je prepekmezast. I prekorektan i pretolerantan i na kraju još i čudesno izlječenje.
Volio bih potvrditi tvoju misao ali ja se od tog filma gotovo ničeg ne sjećam.
Sjećam se samo vlastitog razočarenja pri izlasku iz kina.

Mislim da ću ga pogledat ponovo...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 06 Jul 2012, 18:13

Gledo jučer nekake Nibelunge i mogu vam reć da je ona Kirstanna Loken mrcina i pol! Uopće nisam skužio koji je to komad kad sam gledo ono sranje od Terminatora 3.
A ja budala mogo isfolirati da sam muslimanski izbjeglica pa se uvaljivati Kirstannim zemljakinjama umjesto da ginem za 200 obitelji... :bonk:
Osobno sam Bosancima pravio papire za transfer u Norvešku, ubiću se... :bang:
Emericzy

Post 07 Jul 2012, 10:47

judolino » wrote:Gledo jučer nekake Nibelunge i mogu vam reć da je ona Kirstanna Loken mrcina i pol! Uopće nisam skužio koji je to komad kad sam gledo ono sranje od Terminatora 3.
A ja budala mogo isfolirati da sam muslimanski izbjeglica pa se uvaljivati Kirstannim zemljakinjama umjesto da ginem za 200 obitelji... :bonk:
Osobno sam Bosancima pravio papire za transfer u Norvešku, ubiću se... :bang:
Male sise i plava je. Što se izgleda tiče, nula bodova. Ali OK; možda je pametna pa prođe.
blaze

Post 07 Jul 2012, 18:39

Margarita » wrote: Meni je prepekmezast. I prekorektan i pretolerantan i na kraju još i čudesno izlječenje.
mm ga je gledao nekih 69 puta, i to mu je definitivno najbolji almodovarov film, a možda i najbolji film

ja volim onaj gdje penelopa drži muža u škrinji. nijedan muškarac ne voli taj film, čak ni moj najdraži, najpametniji i najfilmofilskiji prijatelj d. :mama:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 07 Jul 2012, 19:56

Emericzy » wrote: Male sise i plava je.
BMK, nisam Lastan. :B
Što se izgleda tiče, nula bodova.
Ma naravno, pička je za kurac....
Ali OK; možda je pametna pa prođe.
Pametne prepuštam tebi; radije biram plavuše s malim sisama. :giggle:
Emericzy

Post 07 Jul 2012, 23:00

judolino » wrote:
BMK, nisam Lastan. :B

Ma naravno, pička je za kurac....

Pametne prepuštam tebi; radije biram plavuše s malim sisama. :giggle:
ic a dil
*jezebel*

Post 09 Jul 2012, 16:06

sa zakasnjenjem prijavljujem par ''nasih'' filmova: h-8 i deveti krug. ugodno iznenadjena :top:, pogotovo montazom i glumcima od kojih mi neki djeluju bas ''svjetski''. :D ima tu kliseja i predvidivosti, ali cine mi se jako dobro iskoristeni, pogotovo za ''ono vrijeme''. trebali bismo prikazivati vise ovakvih filmova, ne znam zasto su dosad lezali u prasini. kako nemam bas puno godina, ni filmskog ''staza'', sam spomen domaceg filma mi je godinama prizivao prije svega ratne, mracne i vulgarne slike. treba nam jos ovakvih filmova da se podsjetimo da mozemo prizvati i neke druge.

72 dana (serbedzija) su mi bila bas zabavna. preko kapeleee... :rofl:

sto me sjeti... nedavno su u ljetnom kinu tuskanac prikazali tko pjeva zlo ne misli. zao mi je sto nisam saznala na vrijeme, bilo bi lijepo pogledati taj film u kinu, u velikom drustvu i magicnoj atmosferi, po 765. put. :cerek:

nazalost, nisam ga uspjela pogledati u cijelosti, oci su mi se sklapale, ali dobro mi je sjelo ono sto sam vidjela od kvake 22. puno zanimljivije nego sto sam ocekivala. knjigu nisam citala, bas bih mogla.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Euklid
old school

Post 09 Jul 2012, 16:47

h-8 je zakon,

nama šanse da, kako sada stvari stoje, hrvatska kinematografija izrodi još koje takvo ostvarenje.

U zadnje vrijeme skoro pa ne gledam filmove a nekad sam znao po 3 komada dnevno. Jedan za drugim, bez vađenja.

Zadnje što sam pogledao a da je vrijedno spomena je Parada.
Solidan, zna nasmijati, likovi na momente groteskni i previše klišeizirani a na momente surovo realni, dobra pjesma u odjavnoj špici, idem je stavit na forum.
Emericzy

Post 09 Jul 2012, 20:38

*jezebel* » wrote:sa zakasnjenjem prijavljujem par ''nasih'' filmova: h-8 i deveti krug. ugodno iznenadjena :top:, pogotovo montazom i glumcima od kojih mi neki djeluju bas ''svjetski''. :D ima tu kliseja i predvidivosti, ali cine mi se jako dobro iskoristeni, pogotovo za ''ono vrijeme''. trebali bismo prikazivati vise ovakvih filmova, ne znam zasto su dosad lezali u prasini. kako nemam bas puno godina, ni filmskog ''staza'', sam spomen domaceg filma mi je godinama prizivao prije svega ratne, mracne i vulgarne slike. treba nam jos ovakvih filmova da se podsjetimo da mozemo prizvati i neke druge.

72 dana (serbedzija) su mi bila bas zabavna. preko kapeleee... :rofl:

sto me sjeti... nedavno su u ljetnom kinu tuskanac prikazali tko pjeva zlo ne misli. zao mi je sto nisam saznala na vrijeme, bilo bi lijepo pogledati taj film u kinu, u velikom drustvu i magicnoj atmosferi, po 765. put. :cerek:

nazalost, nisam ga uspjela pogledati u cijelosti, oci su mi se sklapale, ali dobro mi je sjelo ono sto sam vidjela od kvake 22. puno zanimljivije nego sto sam ocekivala. knjigu nisam citala, bas bih mogla.
Čitaj. Kvaka 22 je najpametniji ratni roman svih vremena.
blaze

Post 10 Jul 2012, 18:47

vidim u programu kina europa onaj iranski film 'separation', pravog imena zapravo 'nader i simin se rastaju' (nedjelja 15. 7. u 19h)

preporučujem svima koji malo žele iskočiti iz holivudske konfekcije. divan, gust i slojevit film :)
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Morticia

Post 17 Jul 2012, 08:32

Emericzy » wrote:Večeras na HRT1

Quand j'étais chanteur

Izvrsne su bile kritike kad se pojavio. Bio je nominiran i za Zlatnu palmu u Cannesu. I pokupio hrpu Césara i drugih nagrada. Kažu, Gérard Depardieu u najboljem izdanju.

Ja ga neću propustiti.
Gledala sam sinoć.

Lijep, nježan, sjetan.
Nekako... :misli: mekan.

Ona mi je krasna, on je stvoren za tu ulogu, točno takav, zapušten i pomalo oronuo. :zubo:
Sviđa mi se njegov odnos s bivšom ženom.

Ne mogu reći da me baš oborio s nogu, ali definitivno ugodno provedeni sat i pol vremena.

Jedino što ne mogu vjerovati je to da su na teletekstu ovaj film opisali kao, ni manje ni više nego- romantičnu komediju. :facepalm:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 17 Jul 2012, 10:17

Kad pročitam "romantična komedija", najradije bih rascopao televizor, a onda otišao nabiti Hjua Granta na glogov kolac...
Beau

Post 17 Jul 2012, 10:23

Ajme, ja nisam stigla pogledat sinoć taj fil sa Žerardom.
Upratila sam nekakvih pet minuta i činio mi se super, baš mi ga se gledalo. :mama:
A i Žerardove su mi se pjesmice svidjele :o

Hjug Grant je jedini (ili jedan od rijetkih) zbog kojeg se odlučim gledat romantične komedije! I pritom se i smijem ha ha ha.
Morticia

Post 17 Jul 2012, 10:51

BoDerek » wrote:A i Žerardove su mi se pjesmice svidjele :o
Joj, da, muzika je divna. :cerek:
Jedino mi je jako žao što ne znam francuski, jer riječi pjesama ovako prevedene djeluju poprilično krnje (i to je blaga riječ :o). :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
  • Information