Pretvori je u rakiju?Morticia » wrote:Kako se to nekog jebe k'o šljivu?
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Onda obriješ glavu, malo pošmirglaš i poliješ se...i kažeš - e, jesam te izjeb'o!ElliQuinn » wrote: Pretvori je u rakiju?
E hvala
To je sigurno s neke američke straniceHow to Pass As a Male (For FTMs)
NEVER use tape to bind your chest down.
Ace Bandages are often used for this (especially on tv) but these bandages were designed to compress tighter when loosened, ie they constrict every time you take a breath. This can lead to breathing problems or suffocation, though not always, and are not readily recommended.
...
It may be advisable to speak with your parents about this first if you're under 18 or still living with them.
...
You can also find STP packers, which act as soft packs and STPs, and thus are the best "fake penises" out there (they should not be used for sex!).
Soft packs usually come in a couple of sizes, 3.5" and 5.5" being the most common. The average size of a flaccid penis is somewhere between 3.5-4.5", and most people feel quite comfortable with the 3.5" model. It's completely up to you which you prefer. Just remember that they won't accept it back after you've opened it.
Ma i ja sam plitkaPješčana wrote: ja njega ne mogu prožvakati.
zbog glupog razloga: onog filma gdje se ševi s nekom trebom,sve skupa traje minutu i pol, a on ju trese pritom ko šljivu.
ne, ne i ne.
tu i tada je izgubio ikakvu šansu prođe kod mene.
plitka sam, znam![]()
Odi, odi, odmori se malo
Dodži mala da pravimo šljivovaču.ElliQuinn » wrote: Pretvori je u rakiju?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Mah-mah. Nadam se da ćeš imati o čemu razmišljati dok ležiš na plaži.
Popoku, svašta mi stavljaš u usta.ElliQuinn » wrote: Ovo zvuči kao suptilna uvreda.
Ciljala sam na umobolnost zadnjih par stranica ove teme i kratkoročne traume koje bi ista mogla izazvati.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Budući da je Morticia sudjelovala u tom razgovoru, a ne samo čitala, mogu definitivno zaključiti da je riječ o uvredi.Leteća » wrote:
Popoku, svašta mi stavljaš u usta.
Ciljala sam na umobolnost zadnjih par stranica ove teme i kratkoročne traume koje bi ista mogla izazvati.
Misliš da će pratiti kako joj naglo niču nožne dlake?? Ili kako joj se smanjuju noge? Ili...neću dalje...pfuj,pfuj...Leteća » wrote:
Popoku, svašta mi stavljaš u usta.
Ti si zla.ElliQuinn » wrote:
Budući da je Morticia sudjelovala u tom razgovoru, a ne samo čitala, mogu definitivno zaključiti da je riječ o uvredi.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zabavni ste.

Btw, ne morate pitati za mene samo iz pristojnosti.
Imam novo sramotu.
Parkirala sam na cesti pred kućom i nekoliko desetaka metara kasnije dočekala me nećakinja s pitanjem kakva mi je to špaga. Okrenula sam se i vidjela da mi je konac suknje ostao zaglavljen negdje u autu, a ostatak se razvlačio za mnom kako sam hodala.
Kao da sam pobjegla iz nekog crtića.
Btw, ne morate pitati za mene samo iz pristojnosti.
Imam novo sramotu.
Groupie :cerek:
Nica » wrote:Zabavni ste.![]()
Btw, ne morate pitati za mene samo iz pristojnosti.![]()
Imam novo sramotu.Parkirala sam na cesti pred kućom i nekoliko desetaka metara kasnije dočekala me nećakinja s pitanjem kakva mi je to špaga. Okrenula sam se i vidjela da mi je konac suknje ostao zaglavljen negdje u autu, a ostatak se razvlačio za mnom kako sam hodala.
Samo je pitanje vremena kad će se to i meni dogoditi. Ljudi mi trube i mašu, a ja si mislim da koji su to idioti, pa ja divno vozim.
I tek na parkingu skužim da mi pol suknje viri iz auta i vuče se po asfaltu.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nica » wrote:Zabavni ste.![]()
Btw, ne morate pitati za mene samo iz pristojnosti.![]()
Imam novo sramotu.Parkirala sam na cesti pred kućom i nekoliko desetaka metara kasnije dočekala me nećakinja s pitanjem kakva mi je to špaga. Okrenula sam se i vidjela da mi je konac suknje ostao zaglavljen negdje u autu, a ostatak se razvlačio za mnom kako sam hodala.
Možda je neki luđak bacio kletvu na tebe pa ti se dešavaju takve pizdarije
(znam da mi ovo nije trebalo)
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eto.
Dok nisam imo forum, htio sam ves sve počastiti ciklonom be, a sad ispada sam kao neki šatro demokrat.
Živile teme za pičke i popičkice (to je ko za Turke i poturice).
Dobra je tema, pičite i dalje :nezainteresirani bruce lee:
Dok nisam imo forum, htio sam ves sve počastiti ciklonom be, a sad ispada sam kao neki šatro demokrat.
Živile teme za pičke i popičkice (to je ko za Turke i poturice).
Dobra je tema, pičite i dalje :nezainteresirani bruce lee:
-
- Information
-