Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Ciljala sam na obiteljsku sličnost, gospođo Addams.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Je. Pravi muž smrdi...vrrrlet » wrote:
Nigdje to nisam promovirao kao dobru ideju, nego kao alternativnu. To je za pičkice, jer pravi muškarci imaju bazditi po alkoholu. Ovo je totalno gej, pri čemu 'opće ne mislim da je gej zato kaj se meće u anus.
Koji je to k ...? -muški a rolaju; ima ih pun kurac po parkovima i oko jezera.
Muški ako već ne igraju nogomet onda, kaj se rekreacije tiče, trče ili voze bicikl ...planinare, plivaju.
Rolanje je gej.
Kakav to idiot moraš biti da kupiš to sranje od oko 100E i onda kružiš negdje okolo ..
Ja se rolam i sa ženom i sa frendovima i to mi je nekaj najbolje.
Stani pred mene i reci mi da zato nisam muško pa da vidimo...
Dok ti ako si pušač, 100 E mjesečno izdvojiš da bi imao nešto falusoidnog oblika u ustima
Forumhaer, tko ga ne bi volio.
Muški ako već ne igraju nogomet onda, kaj se rekreacije tiče, trče ili voze bicikl ...planinare, plivaju.
Rolanje je gej.
Kakav to idiot moraš biti da kupiš to sranje od oko 100E i onda kružiš negdje okolo ..
Ja se rolam i sa ženom i sa frendovima i to mi je nekaj najbolje.
Stani pred mene i reci mi da zato nisam muško pa da vidimo...
Dok ti ako si pušač, 100 E mjesečno izdvojiš da bi imao nešto falusoidnog oblika u ustima
Forumhaer, tko ga ne bi volio.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Možda ovo? Nisam probala.Morticia » wrote:Dajte neki programčić u koji mogu uvalit sliku i da me izbaci k'o muško.
http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/
Ne znam tko je Aral, išla sam guglat. I izbacilo mi neke lubrikante.
Koji se koriste u automobilskoj industriji.
Rekla sam k'o muškarca, ne k'o majmuna!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tronožac.Margarita » wrote: Meni se sviđao Henri de Toulouse-Lautrec.
What's the difference?
Ma koliko sam skužila ima više opcija - mogu te pretvoriti u staru babu, muškarca, majmuna, što god hoćeš...
Krule isto piše knjigu, zapravo, već ju je napisao, trebala je već biti i izdana, ali se niš nije javio nama koji smo je naručili. Dao je otkaz, pa sam mislio da će to ubrzati stvar, međutoa to je izgleda usporilo stvar.ali » wrote: Pa evo ima zadnji post od prije koji dan![]()
A i knjigu piše izgleda.
(nisam čitala, samo sam preletila u pol sekunde)
Btw, zna tko što je s Kruletom![]()
Vrrrlet?
Ili se jako propio ili jako zaljubio, mnijem. Samo da ga nije nešto zgazilo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kuki » wrote:Nešto manje od metra i pol, nakon operacija za povećanje visine, koliko se sjećam.
E, al' nemam slije tuLeteća wrote:
What's the difference?![]()
Ma koliko sam skužila ima više opcija - mogu te pretvoriti u staru babu, muškarca, majmuna, što god hoćeš...
Ja bi se ubacila, al nisam još čitala Bujold, ali što se one slike gore tiče, mislim da bi možda i mogla proć kao oniži muškarac ženskastog izgleda
Već sam razmišljala o tome, fore radi 
Baš mi se čini zajebano bit hremafrodit. Baš me zanima kako oni doživljavaju svoju seksualnost i kako ljudi doživljavaju njih u tom kontekstu
Baš mi se čini zajebano bit hremafrodit. Baš me zanima kako oni doživljavaju svoju seksualnost i kako ljudi doživljavaju njih u tom kontekstu
Ne sjećam ga se iz romana, davno sam to čitala i nije me se dojmilo.
Po ovom mi wiki izbacuje, pari mi na Gotovinu. Nije baš moj tip.
Draži su mi oni kaj vitlaju mačevima, to ravnomjernije razvija muskulaturu.
Obzirom na visinu, nedostatk sisa i oštrije crte lica meni bi samo trebalo nabit jedan pošten kurac i evo od mene muškarčine.blue » wrote:Ja bi se ubacila, al nisam još čitala Bujold, ali što se one slike gore tiče, mislim da bi možda i mogla proć kao oniži muškarac ženskastog izgledaVeć sam razmišljala o tome, fore radi
Edit: a i s glasom bih prošla.
-
- Information
-