Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Jel toj osobi ime počinje na M?kuki » wrote: A nisam ni u par godina skužila da je jedan dečko kojeg znam biološki cura niti mi je ikad išta bilo sumnjivo, dok mi taj isti bivši to nije rekao.
Ako da, posve mi je jasno kako nisi ništa skužila.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
znaci li to da si biblijski upoznala dalmatinca?Morticia » wrote:
ako da, je li ze kojim slucajem dalmatinac?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
kukikuki » wrote: Ja nisam skužila (valjda jedina na svijetu) da je frend bivšeg mi mulat, mislila sam da je dečko samo tamnoput. A nisam ni u par godina skužila da je jedan dečko kojeg znam biološki cura niti mi je ikad išta bilo sumnjivo, dok mi taj isti bivši to nije rekao.
ali inače zvučiš dost pametno. pa kako?
hoću reć, kako nisi primjetila?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nije Ze, a biblijski sam upoznala... Pfuf, tko bi se svih sjetio.*jezebel* » wrote:
znaci li to da si biblijski upoznala dalmatinca?
ako da, je li ze kojim slucajem dalmatinac?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
a mozda se tu misli prije svega na dubrovcane?Pješčana » wrote:hrvatska narodna "Što južnije to tužnije" je mučka laž i neistina
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?

Šerloče, što ovdje primjećujete?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Aha!!!
Jesam, jesam!!!
Jedan iz Zadra!
Al' taj je bio gasterbajter, tj. stari mu je bio, ovaj je rođen i živio u Švici.
To se ne računa, je li tako?
A i nije bilo seksa, kad malo bolje razmislim.
Eh, mladost, ludosta, koji mi je kurac bio?
Jesam, jesam!!!
Jedan iz Zadra!
Al' taj je bio gasterbajter, tj. stari mu je bio, ovaj je rođen i živio u Švici.
To se ne računa, je li tako?
A i nije bilo seksa, kad malo bolje razmislim.
Eh, mladost, ludosta, koji mi je kurac bio?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ne.Leteća » wrote:
Jel toj osobi ime počinje na M? :zub o:
Ako da, posve mi je jasno kako nisi ništa skužila.
K tome, to je osoba koja je doživjela mnogo komentiranja po cesti "je li ovo muško ili žensko".
Pješčana » wrote: kuki:r ofl:
ali inače zvučiš dost pametno. pa kako?
hoću reć, kako nisi primjetila?
Za ovog prvog bih možda i posumnjala štogod da sam znala da mu nadimak nije pravo ime, i da sam znala koje mu je pravo ime i prezime.
A ovaj drugi.. mi je predstavljen kao <muškoime>. I što se mene tiče, to je bilo to. Jedino sam se čudila kad mi je rekao koliko ima godina i rekla da izgleda mlađe.
ne treba tebi taj sirup nego ginkoMorticia » wrote:Bajo, kako se točno zove onaj sirup koji si mi slala?
kuki, htjela sam komentirati samo ovo za curudečka
ne znam ni ja bih li pogodila mulata
Leteća, slika se ne vidi, čak i kad ju otvorim u drugom tabu.
i ja sam bila sa Zdraninom, koji je bio divan i krasan, mada nije došlo do sexa jer mu je izletilo da je zaručen ali da njegova zaručnica nema ništa protiv.
no, upoznala sam jednog južnije, i ako je on bio prosjek tog dijela države, ostali krajevi se mogu poklopiti ušima
ne znam ni ja bih li pogodila mulata
Leteća, slika se ne vidi, čak i kad ju otvorim u drugom tabu.
i ja sam bila sa Zdraninom, koji je bio divan i krasan, mada nije došlo do sexa jer mu je izletilo da je zaručen ali da njegova zaručnica nema ništa protiv.
no, upoznala sam jednog južnije, i ako je on bio prosjek tog dijela države, ostali krajevi se mogu poklopiti ušima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-