Baja, ovo imam

Uzmeš posudicu, uzmeš špinu i natočiš im vodePerzefona » wrote:Ima li tko ideju kako da ja svojim tipčicama dam vode? Radi se o lastama. I radi se o tome da iimam mačka kojem su one silno zanimljive.
vježbaš li?ali » wrote: Baja, ovo imam![]()
ja nemam svoje pitičice al' otkako je upeko ostavim malu zdjelicu s vodom među bilje u mini vrtu što visi s balkona (one graste što se zakače na ogradu)Perzefona wrote:Ima li tko ideju kako da ja svojim tipčicama dam vode?
Isuse bože strašno
Evo iđen kući
Nikad nisam to ni započela
Ma da, nađu je i da im ostaviš na listu salateja nemam svoje pitičice al' otkako je upeko ostavim malu zdjelicu s vodom među bilje u mini vrtu što visi s balkona (one graste što se zakače na ogradu)
super je kako se ta vijest, di ima vode, proširi među njima
ali » wrote:Sašenka, i tebi sretan rođendan![]()
(nema veze ako sam uranila, ali moguće me kola hitne pomoći odvedu uskoro, pa ono..... za svaki slučaj![]()
)
Fuj, nevjerojatno je koliko se ljudi ne pere. Ja sam ovih dana isto išla nositi doznake na HZZO i osim što je u tramvajima/busevima nesnosno vruće, ljudi stvarno smrde po ustajalom znoju, odurno. Po ovim vrućinama vidjela sam čak nekoliko dedeka koji u podne na 35 C nose sakoe s dugim rukavimaPješčana » wrote:znate ono kad vas lupi znoj da se nos stisne? nije to znoj od jutros kad ste se uznojili od doma do čekaonice. noup.
to je znoj prekonekoliko dan kad se znojiš, nosiš iste majice, pušiš, sjediš u zadimljenom i ne koristiš dezodoran.
žao mi je doktora i sestara koji im moraju blizu prići.
da sam bila imalo bolje raspoložena, održala bih govor o pranju. časne mi riječi.
Ma kako nijeNica » wrote:Deset dana me nije bilo i nitko nije pitao za mene.Odoh plakati negdje u mrak i samoću.
Bok, NicaNica » wrote:Deset dana me nije bilo i nitko nije pitao za mene.Odoh plakati negdje u mrak i samoću.
Ma mi žene najbolje znamo koja su ulošci tlaka. Probaj ti s tamponom
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests