Živa! Zdrava!Tupelo » wrote:
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Ae, tu sam.
Iscrpljena sam k'o pas i neće me baš biti puno, ali čisto da se javim.
Nema šanse da čitam zaostatke, ali sam sasvim sigurna da ste crkavali od brige za mene.
Fala vam na tome.
Ako se netko domislio poslati vibricu, nabijem ga na istu.
Iscrpljena sam k'o pas i neće me baš biti puno, ali čisto da se javim.
Nema šanse da čitam zaostatke, ali sam sasvim sigurna da ste crkavali od brige za mene.
Fala vam na tome.
Ako se netko domislio poslati vibricu, nabijem ga na istu.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
kome? MENI KARTON?ex anais » wrote:Ako želiš udijeliti neki povratnički karton, vjerujem da će koristiti bržem oporavku. Na raspolaganju sam. :žrtvuje se:
Da, da, brinuli smo se.
BAJO, PA NE BI VALJDA???
pa dobre smo si, ijako ti nisi nikakva prijateljica. neš ti, odbije me zbog neke kvartovske fifojle.
pa svi znaju da su nazovi kvartovske prijateljice zapravo opake ženetine koje su se namjerile otet ti muža. pff.
Nek(v)arljiva.
majci i sestri*jezebel* » wrote: bajo, kamo si ju poslala? babama i dzedovima?
prijateljice, sikterkukuriku wrote:baja je odbila družit se sa mnom. mislim, samo da se zna kakva je to prijateljica
samo da se zna, javila se maloprije nakon sto godina i odma' bi sve
Na Tupelo mislim.kukuriku » wrote:
kome? MENI KARTON?
BAJO, PA NE BI VALJDA???
pa dobre smo si, ijako ti nisi nikakva prijateljica. neš ti, odbije me zbog neke kvartovske fifojle.
pa svi znaju da su nazovi kvartovske prijateljice zapravo opake ženetine koje su se namjerile otet ti muža. pff.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
@klonka
ne znam kak se kvota na ajfonu
a ne znam ni PM poslat
uglavnom
radije bih o sebi (i svemu ostalom) na nasipu u 4 oka nego javno na forumu.
ponedjeljak na vecer?
nosim slatkac i satorsko krilo.
ne znam kak se kvota na ajfonu
a ne znam ni PM poslat
uglavnom
radije bih o sebi (i svemu ostalom) na nasipu u 4 oka nego javno na forumu.
ponedjeljak na vecer?
nosim slatkac i satorsko krilo.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ja sam joj ih slala smsom računajuć na to da je preslaba da me dođe defenstrirat.Perzefona » wrote:Nije bilo vibrica.
Jedem kruh margarin i pomidor. Ljeto.
Pok svima!
Vratila sam se s mora, bilo je krasno
More toplo, nema gužve, predivan mirisan morski zrak... Baš mi je pasalo, nakon svog onog mirovanja i ležanja u prvom tromjesečju, sad sam se napokon razgibala kako spada, plivala
A kad smo sinoć stigli doma u ZG, u stanu me dočekao krevetić, šogi mi je dala od svog malog i složili su ga dok nas nije bilo, stajala sam par minuta i mazila madrac zamišljajući da će tu uskoro biti naša mrvica
Danas sam saznala da mi je još jedna frendica trudna, sad smo 3 trudnice u društvu
I pomidori su mi rodili
Ovi normalni su još zeleni, a cherry rajčice su počele crvenjeti
Tupelo, drago mi je da si doma, nadam se da ćeš se što prije skroz naskroz oporaviti

Vratila sam se s mora, bilo je krasno
A kad smo sinoć stigli doma u ZG, u stanu me dočekao krevetić, šogi mi je dala od svog malog i složili su ga dok nas nije bilo, stajala sam par minuta i mazila madrac zamišljajući da će tu uskoro biti naša mrvica
Danas sam saznala da mi je još jedna frendica trudna, sad smo 3 trudnice u društvu
I pomidori su mi rodili
Tupelo, drago mi je da si doma, nadam se da ćeš se što prije skroz naskroz oporaviti
Life is short. Smile while you still have teeth.
-
- Information
-