Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Ne znam, samo znam da je vrijeme za threesome

Mislim, osjećam se kao da je bila sirena za uzbunu i svi su na vrijeme pobjegli na sigurno, jedino ja budala dezinformirano i bezbrižno šećem gradom kao da se ništa ne događa jerbo imam walkman na ušima
ali » wrote: Mislim, osjećam se kao da je bila sirena za uzbunu i svi su na vrijeme pobjegli na sigurno, jedino ja budala dezinformirano i bezbrižno šećem gradom kao da se ništa ne događa jerbo imam walkman na ušima
mene je bila frka, kad sam prvi put nakon rata vozila preko vojnića i gline, da je u tim šumama nekome promaklo da je rat gotov
dobar dan svima, koliko vas nima
To se meni dogodilo dvaput zbog nabijanja muzike na liniji.ali » wrote: Ne znam, samo znam da je vrijeme za threesome
Mislim, osjećam se kao da je bila sirena za uzbunu i svi su na vrijeme pobjegli na sigurno, jedino ja budala dezinformirano i bezbrižno šećem gradom kao da se ništa ne događa jerbo imam walkman na ušima
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Kulfi, dovraga, kulfi, a ne slajo.Euklid » wrote:De ti radije predbiljezi onaj izlazak u slaju za ponedjeljak
Vrrrlete, ti ne komentiraj.
gonj špadi
A ne neću, moš mislit'.klonka » wrote: Kulfi, dovraga, kulfi, a ne slajo.No dobro, može i slajo, ako poneseš dekicu i nešto za komarce na nasip.
Ja ću ponijeti svoje tajne sastojke za poboljšavanje okusa.
Vrrrlete, ti ne komentiraj.
Ideš s Euklidom na dekicu i slaju?
Ne bi se čudila da tamo ni dandanas ne znaju da je gotovobaja » wrote:![]()
mene je bila frka, kad sam prvi put nakon rata vozila preko vojnića i gline, da je u tim šumama nekome promaklo da je rat gotov![]()
Linija je tu hi-fi uređaj, ne prva crtavrrrlet wrote:
To se meni dogodilo dvaput zbog nabijanja muzike na liniji.![]()
ali » wrote: Ne bi se čudila da tamo ni dandanas ne znaju da je gotovo![]()
Linija je tu hi-fi uređaj, ne prva crtajelda
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Detalje možemo preko PM-aklonka » wrote: Kulfi, dovraga, kulfi, a ne slajo.No dobro, može i slajo, ako poneseš dekicu i nešto za komarce na nasip.
Ja ću ponijeti svoje tajne sastojke za poboljšavanje okusa.
btw. pretpostavljam da znaš sve bitno o meni?
'if you fall, i'll be there' (floor)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Lijepo. Mene taj strah od kašnjenja i danas prati. Dok nisam u prijevoznom sredstvu, ne mogu se opustiti. Samo ubijam spore kolege pogledom i umjereno histeriziram.baja » wrote: đete danas prvi put leti samo, od uzbuđenja se probudila prije 6 i panično dojurila do nas provjeriti hoće li zakasniti na avion u podne
hm, ja sam uspjela zakasniti na prekoocenaskiElliQuinn » wrote: Mene taj strah od kašnjenja i danas prati. Dok nisam u prijevoznom sredstvu, ne mogu se opustiti.
doduše, ne sasvim vlastitom krivicom
a bilo je i nekih jurnjava i presretanja busa, za dalmaciju, u karlovcu... i tako
uglavnom, loše bi se ti i ja zabavile na putovanju

...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
-
- Information
-