A ja sam mislio da si jela pohanu vjevericu ili nešto.dejzi » wrote:Pa nema specijaliteta, sve zajedno.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Zato ti i lijepo govore, jer ih ne razumiješ. Tko zna o čemu pričaju, možda razgovaraju s čime će te kuhati.klonka » wrote: Ne, samo mi lijepo govore.
Jest da ih ništa ne razumijem, ali šta sad, nećemo još tražiti kruha povrh pogače.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Taj nogomet je smijesan. Vuce malo na drzavnu upravu. Kao da se ne moze danasnjom tehnologijom utvrditi svaka simulacija, postotak kojim lopta prelazi aut crtu ili gol crtu, vratiti sumnjivu situaciju na velikom ekranu pa vidjeti tko se bez veze izlezava, tko je glumac, a tko vuce ciju majicu i gace... Ne, sve je dozvoljeno, ako gospon sudac to ne vidi. Mozes usavrsiti glumatanje i simulirati da ti je zamalo slomljena noga, izvadjeno oko i otpala glava s tijela. Ako to dobro radis, nema veze sto 2 milijuna ljudi vidi...sudac je taj koji ce biti ispljuvan kao potkupljeni kreten, slijepac i sto sve ne... I uglavnom je tako... I kaj onda? Nista. I to zaledje... Kome to treba? Nogomet je glup sport... Kakva taktika, tika taka, nuklearni nogomet i sranja? Cemu uopce to sve sluzi? I evo, opet sve vuce na seks... Kolektivni.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Jučer su me pustili doma.
Onda sam cijelo popodne imala temperaturu. Ali su mi rekli da je to normalna postoperacijska fibra.
Pa mi se u 4 ujutro počeo cijediti gnoj iz rane pa sam opet išla na hitnu.
Pa su mi maknuli šavove i rekli da imam upalu potkožja i sad moram svaki dan ići na čišćenje i previjanje.
Sve su to mogli znati da su mi samo jedan jedini put nakon operacije izvadili krv.
Ali nisu. Da, nisu vadili krv. Jer je "ne vade ako pacijent nema visoku temperaturu i rana izgleda dobro"
Da, tako je. Pacijentima nakon operacije više ne vade krv.
pokte, u rodilištu su mi je vadili 3-4 puta u 5 dana, a na Rebru, nakon jebene gangrenozne perforacije slijepog crijeva nisu izvadili niti jednom.
I tak...
Ali barem sam doma.
Iako ne mogu ništa.
I prestala sam dojiti.
Onda sam cijelo popodne imala temperaturu. Ali su mi rekli da je to normalna postoperacijska fibra.
Pa mi se u 4 ujutro počeo cijediti gnoj iz rane pa sam opet išla na hitnu.
Pa su mi maknuli šavove i rekli da imam upalu potkožja i sad moram svaki dan ići na čišćenje i previjanje.
Sve su to mogli znati da su mi samo jedan jedini put nakon operacije izvadili krv.
Ali nisu. Da, nisu vadili krv. Jer je "ne vade ako pacijent nema visoku temperaturu i rana izgleda dobro"
Da, tako je. Pacijentima nakon operacije više ne vade krv.
pokte, u rodilištu su mi je vadili 3-4 puta u 5 dana, a na Rebru, nakon jebene gangrenozne perforacije slijepog crijeva nisu izvadili niti jednom.
I tak...
Ali barem sam doma.
Iako ne mogu ništa.
I prestala sam dojiti.
Dosta joj se zdrmala ona super uigrana rutina. Jebiga, u jednom danu je izgubila i cicu i mamu. I sve naše rituale su odrađivali drugi, no nije joj to bilo isto.Morticia » wrote:Kako je šmizla, kako se privikla na prestanak dojenja, kako je reagirala kad te vidjela?
Razveselila mi se, ali kao da smo izgubile onaj naš ritam i svijet. Sad se uglavnom drži muža i moje mama, a mene sve prejako boli da se bacam s njom po podu.
Da, jako jako puno plačem.
Ona je presuper, a to je ipak najvažnije.
-
Almost Rosey
Tupelo » wrote:
Dosta joj se zdrmala ona super uigrana rutina. Jebiga, u jednom danu je izgubila i cicu i mamu. I sve naše rituale su odrađivali drugi, no nije joj to bilo isto.
Razveselila mi se, ali kao da smo izgubile onaj naš ritam i svijet. Sad se uglavnom drži muža i moje mama, a mene sve prejako boli da se bacam s njom po podu.
Da, jako jako puno plačem.
Ona je presuper, a to je ipak najvažnije.Obasipaju je pažnjom i mislim da su je razmazili do neba.
imate i ti i ona kapacitete, bit ćete dobro.
Tupelo

Drago mi je da si napokon doma
Ne mogu ni zamisliti kako si se osjećala biti odvojena od Punki, ali eto, najvažnije je da je ona to dobro podnijela, a sad kad si doma, budete se polako vratili na staro. Žao mi je zbog dojenja, što si tako naglo morala prekinuti, ali bit će dobro 
Ovo za Rebro, baš me čudi, inače ih hvale kao dobru bolnicu, ali eto, valjda se danas na svemu štedi pa i na običnom vađenju krvi
Nadam se da ćeš se sad što prije opraviti da se možeš opet s Punki valjati po podu.
Hoćete li ipak ići na more, naravno ne sad odmah, nego kad se oporaviš?
Drago mi je da si napokon doma
Ovo za Rebro, baš me čudi, inače ih hvale kao dobru bolnicu, ali eto, valjda se danas na svemu štedi pa i na običnom vađenju krvi
Nadam se da ćeš se sad što prije opraviti da se možeš opet s Punki valjati po podu.
Hoćete li ipak ići na more, naravno ne sad odmah, nego kad se oporaviš?
Life is short. Smile while you still have teeth.
-
- Information
-