Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Pješčana

Post 19 Jun 2012, 10:49

Morticia » wrote:Da je barem, barem problem samo u nama Hrvatima. :(

Prije nekoliko stranica unda je spomenuo sve one pobijene životinje, pogledaj onaj pokolj, pogledaj oko sebe...

Ma koma, gadi mi se to sve skupa, gadi.
Gade mi se Mamići, Štimci, Markovići i sva ostala gamad koja na tome tuče ogromnu lovu, a lopine su da nema gorih.
Bitno da jadnici svrše svaki put kad netko zabije GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!
A oni KULNIJI i malo demoliraju i vandaliziraju.

Fuj.
pa da. :ne zna:
to je kruha i igara

da, to je ljudima "bitno" ,"ajde da smo barem dobri u nogometu kad ništa drugo ne štima" i slično.

čula sam za pse, čula sam i za porušene kuće u Bakuu za Euroviziju. Vole to ljudi raditi.
S obzirom na to koliko nemamo para, zanimljivo koliko je naših navijača bilo u Poljskoj

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
vrrrlet

Post 19 Jun 2012, 10:50

Morticia » wrote:CIJELO PRVENSTVO, ovo i sva slična njemu, je ispod ikakve razine dostojanstva i civiliziranosti. :kava:
Pa nije baš. Iako smo dobili dobru porciju čobanluka, a bilo je i nešto huliganizma, postoji i druga strana, gdje su suparnički navijači zajedno pjevali umjesto se nabacivali flašama i pepeljarama.

Statistički , suđenje je bolje nego prije. :rofl:

Nogometno, pokazali smo da imamo i kurac. A ne samo sisu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Almost Rosey

Post 19 Jun 2012, 10:54

vrrrlet » wrote:Statistički , suđenje je bolje nego prije. :rofl:
Pardon, šta?
Graham Poll je sunac materin spram ovdašnje ekipe.
baja

Post 19 Jun 2012, 10:57

Pješčana » wrote:S obzirom na to koliko nemamo para, zanimljivo koliko je naših navijača bilo u Poljskoj
to su uglavnom nemački, švecki i ini 'rvati :o
baja

Post 19 Jun 2012, 11:02

Morticia » wrote:...
Ma koma, gadi mi se to sve skupa, gadi.
...
naš susjed na selu prati sva sportska događanja i onda me/nas izvještava preko ograde
tako mi je prije par godina uletio u krivi čas; subota ujutro, rasprostirem posteljinu po balkonu, a on mi javlja kako su im, jadnima, na us openu opali standardi pa igrači više nemaju ni poštene stolce i kako je to sramota
a ja s balkona; šta nemaju??? toliko zarađuju da si svatko može kupiti po zaltni tron! kakve to veze sa sportom ima??? sramota je da mi obespravljeni raspravljamo o tome...
susjed: dobro, dobro, susjeda, što ste se ustali na lijevu nogu?! :zubo:

da sport :rolleyes:
Pješčana

Post 19 Jun 2012, 11:02

baja » wrote: to su uglavnom nemački, švecki i ini 'rvati :o
je, baš sam neki dan gledala prilog sa željezničkog kolodvora kako ti ini hrvati putuju tamo, derući se pred kamerama "uvijek vjerni" i podižući dva prsta :facepalm:
kome uvijek vjerni? čemu potreba za parolama?
mi hrvati! zvuči tako moćno...trebalo bi imati rok trajanja, ako ne uspijevaš u nogometu od tamo neke 1998. onda ne smiješ to izvikivati po cesti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
baja

Post 19 Jun 2012, 11:08

Pješčana » wrote: kome uvijek vjerni?
domovini
to su djeca čiji su se roditelji za vrijeme rata odrekli postotka plaće za domovinu
a kako smo nakon rata izgubili ideju zajedništva tako je oživotvorimo samo na stadionima
tužno

nego, veselija tema - jeste znali da se može izvaditi samo pola zuba? :zubo:
zubar mi je jučer krenuo spašavati zub čišćenjem kanala i onda mu je u jednom pukla igla koja se nije dala van pa mi je prepilio zub i izvadio pola
na drugu polovicu će nasaditi krunu
još sam u čudu
dejzi

Post 19 Jun 2012, 11:11

Poše, Pješčana, pa uvijek vjerni je još najbolje što se čuje.

48h "u boj, u boj, za narod svoj." "za dom spremni." "bježite iz grada jer stiže ekipa pijana." i tak.
Kad onih 11 debila izlazi na teren, svira "Lijepa li si". :serek:
Drago mi je da su ispali, stoka neodgojena.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Morticia

Post 19 Jun 2012, 11:12

Sokolovi i to. :facepalm:

Bajo, upravo padam u nesvjest od užasa pri samoj pomisli na opisano. :mama:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 19 Jun 2012, 11:13

Almost Rosey » wrote:
Pardon, šta?
Graham Poll je sunac materin spram ovdašnje ekipe.
Tako je rekla struka i statistika, ne ja. :ne zna:
Pješčana

Post 19 Jun 2012, 11:14

dejzi » wrote:Poše, Pješčana, pa uvijek vjerni je još najbolje što se čuje.

48h "u boj, u boj, za narod svoj." "za dom spremni." "bježite iz grada jer stiže ekipa pijana." i tak.
Kad onih 11 debila izlazi na teren, svira "Lijepa li si". :serek:
Drago mi je da su ispali, stoka neodgojena.
kako je bilo gore?
tako? :serek:

aaaaa :cerek:
dejzi

Post 19 Jun 2012, 11:17

Meni je zapravo sve bilo super osim utakmice. Našle neku ekipu iz Rijeke, četvorica normalnih i družile se s njima. Upoznala Poznan, jela specijalitet, sve 5.

Ali odlazak do stadiona i utakmica. :facepalm:

Super mi je bilo pred kraj putovanja u vlaku, ekipa iza mene je komentirala da je tak super što su Čavoglave brzo pa će se opet družit. Oni tamo idu svake godine jer je predobro. :cerek:
Almost Rosey

Post 19 Jun 2012, 11:19

vrrrlet » wrote:
Tako je rekla struka i statistika, ne ja. :ne zna:
Pa pitam, kako se to statistički odredi? Brojem pogrešaka? Postotkom nekim? Brojem žalbi?
Operac'jonalizirajte, kolega, moliću :ceka:
baja

Post 19 Jun 2012, 11:20

dejzi » wrote:... Oni tamo idu svake godine jer je predobro. :cerek:
:(

što ne navrate malo pred sabor?! :unda:
vrrrlet

Post 19 Jun 2012, 11:22

dejzi » wrote:Meni je zapravo sve bilo super osim utakmice. Našle neku ekipu iz Rijeke, četvorica normalnih i družile se s njima. Upoznala Poznan, jela specijalitet, sve 5.

Super mi je bilo pred kraj putovanja u vlaku, ekipa iza mene je komentirala da je tak super što su Čavoglave brzo pa će se opet družit. Oni tamo idu svake godine jer je predobro. :cerek:
Koji specijalitet, što te naćeralo na fejspalmluk na utakmici? :kokice:
Serenità

Post 19 Jun 2012, 11:22

dejzi » wrote:Meni je zapravo sve bilo super osim utakmice. Našle neku ekipu iz Rijeke, četvorica normalnih i družile se s njima. Upoznala Poznan, jela specijalitet, sve 5.

O, pa ti si bila na utakmicama!
Kako god bilo, dobro je imati iskustvo više, pogotovo ako te nije stajalo glave. :zubo:
To turistički ili si pravi fan?

Neki dan švagam po forumu fakulteta i vidim temu Oko sokolovo ili...?
Reko aj da vidim šta pravnici pričaju o nogometu. :kokice:
Kad ono - raspravljaju tko kakve leće i naočale nosi. :facepalm:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
dejzi

Post 19 Jun 2012, 11:31

vrrrlet » wrote:
Koji specijalitet, što te naćeralo na fejspalmluk na utakmici? :kokice:
Zviždanje na talijanski himnu, u boj u boj, lijepa li si, baklje, ponosno razmahivanje desetak ustaša, hukanje Balotelliju, bacanje banane, poslije tekme su se naši međusobno potukli i tak.
U tramvaju na putu do stadiona sam htjela ubit nekoga, frajeri su razbili strop tramvaja, skakali tako da se ljuljalo, skoro izbili prozore.
Serenità wrote: O, pa ti si bila na utakmicama!
Kako god bilo, dobro je imati iskustvo više, pogotovo ako te nije stajalo glave. :zubo:
To turistički ili si pravi fan?
Samo na onoj s Italijom. Tetka dobila karte na nagradnoj igri pa povela mene. Ne znam u koju me skupinu to kvalificira. :D
Almost Rosey

Post 19 Jun 2012, 11:38

dejzi » wrote:bacanje banane
Kaj? :D
Pješčana

Post 19 Jun 2012, 11:40

Almost Rosey » wrote: Kaj? :D
bacali su bananu i hukali crnom nogometašu , ako sam dobro shvatila, ko da je majmum. zato nas FIFA sad kažnjava
Almost Rosey

Post 19 Jun 2012, 11:46

Pješčana » wrote: bacali su bananu i hukali crnom nogometašu , ako sam dobro shvatila, ko da je majmum. zato nas FIFA sad kažnjava
i don't even
Serenità

Post 19 Jun 2012, 11:52

dejzi » wrote:

Samo na onoj s Italijom. Tetka dobila karte na nagradnoj igri pa povela mene. Ne znam u koju me skupinu to kvalificira. :D
Rekla bih turističku.
Nije da me čudi, takvo nešto se može očekivati od naših.

A Balotelli je izjavio da će drugi put kad bace bananu pojest je. :rofl:
Prvo me živcirao, ali sad ga nekako simpatiziram onako blentavog. :rofl:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Sašenka

Post 19 Jun 2012, 11:54

Pokić :D

Kad smo već na nogometu, čula sam nekidan na Exkuzivu zanimljivo tumačenje nekog kvazi-stručnjaka o ovom svemu, kaže on da su navijači zaljubljeni u svoju majku domovinu i da se toliko ufuravaju u sve ovo, jer vratnica na igralištu predstavlja vaginu majke domovine, a strani igrači žele penetrirati u vaginu naše majke domovine i onda naši navijači pizde :o :rofl:

Idem sad, moram skuhati ručak, složiti veš i onda begam na tečaj! :w
Life is short. Smile while you still have teeth.
vrrrlet

Post 19 Jun 2012, 11:56

Almost Rosey » wrote: Pa pitam, kako se to statistički odredi? Brojem pogrešaka? Postotkom nekim? Brojem žalbi?
Operac'jonalizirajte, kolega, moliću :ceka:
Pa da, brojem grubih sudačkih pogrešaka koje su bitno utjecale na rezultat utakmice.
dejzi » wrote:
Zviždanje na talijanski himnu, u boj u boj, lijepa li si, baklje, ponosno razmahivanje desetak ustaša, hukanje Balotelliju, bacanje banane, poslije tekme su se naši međusobno potukli i tak.
U tramvaju na putu do stadiona sam htjela ubit nekoga, frajeri su razbili strop tramvaja, skakali tako da se ljuljalo, skoro izbili prozore.
Aha, čobani. Gledaj sa svijetlije strane, par dana smo bili bez njih, a kad se vrate, neće imati novaca i trunuti će u svom selu.

A specijalitet?
baja

Post 19 Jun 2012, 11:56

Sašenka » wrote: Kad smo već na nogometu, čula sam nekidan na Exkuzivu zanimljivo tumačenje nekog kvazi-stručnjaka o ovom svemu, kaže on da su navijači zaljubljeni u svoju majku domovinu i da se toliko ufuravaju u sve ovo, jer vratnica na igralištu predstavlja vaginu majke domovine, a strani igrači žele penetrirati u vaginu naše majke domovine i onda naši navijači pizde :o :rofl:
:zubo:

vagina je ina :o :D
dejzi

Post 19 Jun 2012, 12:04

Pa nema specijaliteta, sve zajedno. :ne zna:
  • Information