Ništa se ne sekiraj, imat ćeš i ti priliku
Dok se ne okreneš, Mrvica će ti već biti velika i ići će u vrtić pa će ti donijeti, navodno da je to najčešća dječja zarazna bolest
Čobansku, jebente gluhu
Računaj s tim da će se pola mase pretvoriti u vodu ali trebalo bi bit ok. Velika većina ljudi nije u stanju prepoznati ribu koja je odleđena od svježe niti su u stanju prepoznati ribu iz uzgoja od divlje.Sašenka » wrote:
Baš bih mogla probati. A ne znam jel valjaju šta ove smrznute što mogu kupiti u zagrebačkim dućanskim škrinjama?
Ne pričaj. Ja nisam prebolila kozice u vrtiću i onda sam ih pobrala od brata kad je on pobrao u vrtiću, a ja išla već u srednju školuali » wrote: Ništa se ne sekiraj, imat ćeš i ti priliku
Dok se ne okreneš, Mrvica će ti već biti velika i ići će u vrtić pa će ti donijeti, navodno da je to najčešća dječja zarazna bolest
Ja ne znam razlikovati, zbilja sam neznalica po tom pitanju. Probat ću s ovim smrznutim ili vidjeti u ribarnici jel ima šta friško. Sad mi daj neki fini recept za umakPotjeh » wrote:Računaj s tim da će se pola mase pretvoriti u vodu ali trebalo bi bit ok. Velika većina ljudi nije u stanju prepoznati ribu koja je odleđena od svježe niti su u stanju prepoznati ribu iz uzgoja od divlje.
Dosad nam je bilo zabranjeno, jer sam imala hematom i krvarenja u prvom tromjesečju, a sad nisam niti pitala doktora na pregledu je li sad smijemo jer mi je MP rekao da neće. Otkad je prvi put držao ruku na mom trbuhu i osjeti mrvu kako se rita, nema šanse, rekao je da je cijelo vrijeme svjestan da je ona s nama, u mom trbuhu i da bi mu bilo čudno da se sad seksamoMargarita » wrote: Zar su ti rekli da ne smiješ? A nisi ni otvorena.
A meni za kozice
Ne valjaju. Čisto bacanje para.Sašenka » wrote: Baš bih mogla probati. A ne znam jel valjaju šta ove smrznute što mogu kupiti u zagrebačkim dućanskim škrinjama?
U subotu smo bubu skinuli iz pelena.
Morticia » wrote:
U subotu smo bubu skinuli iz pelena.![]()
Reći ću samo- spasila sam se kad sam zbrisala jutros na šljaku.![]()
![]()
![]()
![]()
Blažena moja mama, nek se sad ona kupa u pišaki i govnima.
Hvala.Morticia » wrote:Kad procijeniš da su spremni, ali kažu stručnjaci da je neka relativna idealna dob između 18. i 28. mjeseca.
Čestitam, koliko je beba stara?![]()
Da... Makar je nećak, probudili su mi se majčinski osjećaji, ko da je moj. Najradije bi si ga uzela. Medenjak mali!
da, pogotovu ako nemaš svojeMorticia » wrote:Ne znam, nemam nećake, ali vidim po sestri da se nećaci obožavaju.
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot and 0 guests