pa cuj, nista nije slucajno. nije ni ta zastava uzeta bezveze kao znak za upozorenje. nije s neba pala. negdje se nesto prepoznalo.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata...a unda » wrote: pa cuj, nista nije slucajno. nije ni ta zastava uzeta bezveze kao znak za upozorenje. nije s neba pala. negdje se nesto prepoznalo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ovo sam pročitala kao "Od stoljeća sedmog srljamo u propast."
Ponekad sam disleksična. Ne često, samo kad treba bit.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
I to dva najjača! Bolji smo od pokemona...a unda » wrote: ..hrvati su dzoker. mijenjaju dva jahaca apokalipse.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
..a unda » wrote: ..hrvati su dzoker. mijenjaju dva jahaca apokalipse.
Rat i nejebicu. Nitko nas nema.
Pitam se bi li imali onako dobru raspravu jučer ovdje da je to Mila napravila umjesto njih dvije?Podrazumijeva se naravno da bi ona to napravila na manje vulgaran način.
Sigurno. Nju bi liznula mica-maca, a ne pijani Irac.Potjeh » wrote:
Pitam se bi li imali onako dobru raspravu jučer ovdje da je to Mila napravila umjesto njih dvije?Podrazumijeva se naravno da bi ona to napravila na manje vulgaran način.
ja se ne pitam, ali naravno da bi imali.Potjeh » wrote:
ne razumijem, na kakav bi to nacin da ona napravi..ili ne napravi?
što je to plahta za haubu?
podsjeća me na pavoslavne svadbe s onim pečkirima preko hauba.
jel to to? samo kockasto? jel se veže negdje u mašnu?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Plahta s kockicama koja se obloži preko haubePješčana » wrote:što je to plahta za haubu?
Obavila pregled danas, zatvorena sam totalka, gin mi dao dozvolu da odem malo na more, dapače, rekao da preporuča
I rodio mi je paradajz (dio), ima mini zelene plodove, nadam se da će narast u veliki paradajz
Life is short. Smile while you still have teeth.
..a unda » wrote: ..hrvati su dzoker. mijenjaju dva jahaca apokalipse.
radim k'o manitaMorticia wrote:Gdje ste svi, ....
Pok Sašenko, Mrvice i pomidori
kupila sam jutros kozica, očišćenih, što da napravim z njima?
Nemam pojma, nisam nikad jela kozice![]()
Kada se malo odmakneš od plaža i otkriješ stijene pažljivije oko će primjetiti da vrlo male kozice (do 3cm) obožavaju nastanjivati malene lokvice koje nastaju prilikom izmjene plime i oseke. Iako te kozice imaju upravo nevjerovatne reflekse moguće ih je uloviti. Jedu se prijesne na licu mjesta.
Inače, što je Morticia rekla. Napraviš umak koji je vrlo jednostavan i onda bubneš tjesteninu u to ili rižu. Zelena salata i bijelo (nikako kiselo) vino će usavršit doživljaj.
jel i ona navukla čarapu?Morticia » wrote:Niveska.
Al' da navijački vibrator...
Pa jebem ti mater blesavu, što bi rekla mirza.![]()
![]()
ili je navijački kondom? s okusom rvacke?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Opa, bravoMorticia » wrote: Krećem od ponedjeljka na jogu! : ommmm :
Baš bih mogla probati. A ne znam jel valjaju šta ove smrznute što mogu kupiti u zagrebačkim dućanskim škrinjama?Potjeh » wrote:![]()
Kada se malo odmakneš od plaža i otkriješ stijene pažljivije oko će primjetiti da vrlo male kozice (do 3cm) obožavaju nastanjivati malene lokvice koje nastaju prilikom izmjene plime i oseke. Iako te kozice imaju upravo nevjerovatne reflekse moguće ih je uloviti. Jedu se prijesne na licu mjesta.
Inače, što je Morticia rekla. Napraviš umak koji je vrlo jednostavan i onda bubneš tjesteninu u to ili rižu. Zelena salata i bijelo (nikako kiselo) vino će usavršit doživljaj.
to da se možete seksati 8 sati, brez prestanka, k'o sting i trudi?Morticia » wrote: Krećem od ponedjeljka na jogu! : ommmm :
inače, bravo
Pok!
Nemojte o seksubaja » wrote: to da se možete seksati 8 sati, brez prestanka, k'o sting i trudi?![]()
inače, bravo:lijena bitanga:
-
- Information
-