Idete negdje, ili?baja » wrote:koja ste vi šišmišja družina![]()
dobrojutro![]()
od ponedjeljka sam na godišnjem tako da bi danas trebala napraviti svakoraznih stvari, a nisam niti počela jer sam tek s placa
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
idem;Morticia » wrote:
Idete negdje, ili?
u ponedjeljak, vaditi zub i napraviti bajici novu putovnicu
u utorak, zubar, auto na servis i posjet starom vrtiću, a negdje ugurati i arhitektu
u srijedu, zubar, počistiti knjige i koncipirati zadatke čitanja i pisanja za lenjivca
u četvrtak, zubar, sastanci s građevinarima
u petak, metak u čelo
Da samo jednu.....Morticia » wrote:Šta je, dobila si na kladari, a?
Još se trijezniš od tekme sinoć?
Jesi pokazala sisu?![]()
..al ću se ubit jer kako može biti, kako gubit mogu favoriti
Ti? Skakanje u fontanu i to
I naravno, nezaobilazni edit: .....kockasta čarapa na retrovizoru i to
Ima za kupit kockastih startasica. Nikada nisam volio startasice, ali s obzirom da su stotinjak kuna, a jednako govno od cipele kao i starke koje su petstotinjak, vama kojima je svejedno što oblačite, preporučam.
Imaju i Borosane u raznim dezenima.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Šta u fontanu, u Mrtvi kanal i kraj Liburnije!ali » wrote: Da samo jednu.....![]()
..al ću se ubit jer kako može biti, kako gubit mogu favoriti:koficjent: :cer ek:
Ti? Skakanje u fontanu i to:zu bo:
I naravno, nezaobilazni edit: .....kockasta čarapa na retrovizoru i to![]()
Čarapa na oba retrovizora, po jedna zastava sa svakog prozora i ona plahta preko haube.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Borosane su divne, ali ipak preskupe za jednu platnenu cipelu.vrrrlet » wrote:Ima za kupit kockastih startasica. Nikada nisam volio startasice, ali s obzirom da su stotinjak kuna, a jednako govno od cipele kao i starke koje su petstotinjak, vama kojima je svejedno što oblačite, preporučam.
Od dezena mi je najdraža ona retro-plava.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Morticia » wrote:
Šta u fontanu, u Mrtvi kanal i kraj Liburnije!
Čarapa na oba retrovizora, po jedna zastava sa svakog prozora i ona plahta preko haube.![]()
![]()
![]()
Gdje ima za kupiti tih plahti preko haube? I koliko koštaju? I one čarape za televizor? Bože, ne televizor, retrovizor?
Ne znam koliko su divne, navodno su mega udobne i zdrave, zato su i bile obuća čistaćica. A koliko koštaju? Jesu stvarno udobne?Leteća » wrote:
Borosane su divne, ali ipak preskupe za jednu platnenu cipelu.![]()
Od dezena mi je najdraža ona retro-plava.
Ja bih si baš uzeo jedne da sam žemsko, imaju preko nekoliko simboličkih značenja, osim što su cipele.
..dakle, jeste li vi svjesni da se radilo o pravim domoljubnim, hetero sisama? u boj u boj sisama?
glas koncila suti. ocito nije to takav grijeh koji se sa dvije zdravomarije ne bi mogao oprostit. s druge strane, sta ako se sutra na zgprajdu pocnu domoljubno skidat? ko ce im to oprostit?
glas koncila suti. ocito nije to takav grijeh koji se sa dvije zdravomarije ne bi mogao oprostit. s druge strane, sta ako se sutra na zgprajdu pocnu domoljubno skidat? ko ce im to oprostit?
Jako su udobne, a dizajn su već pokrali neki bjelosvjetski pederi. Čini mi se da koštaju između 150 i 200 kuna, što je puno jer ne mogu izdržati dulje od jedne sezone ako ih nosiš van. A baš je point u tome da paradiraš s njima po gradu.vrrrlet » wrote:
Ne znam koliko su divne, navodno su mega udobne i zdrave, zato su i bile obuća čistaćica. A koliko koštaju? Jesu stvarno udobne?
Ja bih si baš uzeo jedne da sam žemsko, imaju preko nekoliko simboličkih značenja, osim što su cipele.
Da, to su katoličke sise za dojenje malih katolika. One na prajdu bi bile sotonističke sise koje navode poštene katolike da sagriješe bludno. Tko ne vidi razliku nije R'vatna...a unda » wrote:..dakle, jeste li vi svjesni da se radilo o pravim domoljubnim, hetero sisama? u boj u boj sisama?
Naš kaj, danas nažalost i Garmontice traju jednu sezonu, tak da Borosane nisu iznimka, a sedam puta su jeftinije. Jedino kaj nisu vodonepropusne i nemaju Goretex.Leteća » wrote:
Jako su udobne, a dizajn su već pokrali neki bjelosvjetski pederi. Čini mi se da koštaju između 150 i 200 kuna, što je puno jer ne mogu izdržati dulje od jedne sezone ako ih nosiš van. A baš je point u tome da paradiraš s njima po gradu.
Pederi su ludi ako ne budu kockasti sutra, a lezbe su lude ako ne budu pokazivale sisu. Joj što mi je žao što sam spriječen, baš bih obukao pesicu u onu kockastu plahtu za haubu i napisao na nju " I ja sam anarholezbača". I na sebe isto to. I ljubio bih ju pred svima...a unda wrote:..dakle, jeste li vi svjesni da se radilo o pravim domoljubnim, hetero sisama? u boj u boj sisama?
glas koncila suti. ocito nije to takav grijeh koji se sa dvije zdravomarije ne bi mogao oprostit. s druge strane, sta ako se sutra na zgprajdu pocnu domoljubno skidat? ko ce im to oprostit?![]()
..a sto se tice ovog pipita ili kariranog hrvatskog znakovlja, insignijizma i simbolizma, vec ima koja godina vidim da se ikonografija navijacka pojednostavnila, tako da sad imamo skoro samo zastave i zastavice na crveno bijele pacetvorine.
stalno se mislim, odakle mi je ta zastava poznata..jel sa autotrka ili iz avijacije i aerodromizma, jel sa regata.. i onda se sjetim.
crveno bijela zastava na kvadrate, velke kvadrate, oznaka je za slovo..u.
..po engleskom spelovanju, jel..juniform. e, a ova sad koja je prevagnula
, nije nista drugo nego puno malih u, puno malih juniformica.
inace, po kodeksu, ona prava zastava znaci..srljate u opasnost. ova nasa navijacka bi onda znacila..jebiga, tolko je opasnosti da ih ne mozete izbjec. puno nas je u.

stalno se mislim, odakle mi je ta zastava poznata..jel sa autotrka ili iz avijacije i aerodromizma, jel sa regata.. i onda se sjetim.

..po engleskom spelovanju, jel..juniform. e, a ova sad koja je prevagnula
, nije nista drugo nego puno malih u, puno malih juniformica. inace, po kodeksu, ona prava zastava znaci..srljate u opasnost. ova nasa navijacka bi onda znacila..jebiga, tolko je opasnosti da ih ne mozete izbjec. puno nas je u.
..ja mislim da bi bilo bas fora da sutra svi dodju u sivo obuceni. ili crno. u dugim crnim mantijama. zakopcani do cela. i da mumljaju. ono ko zombiji da odaju..mumla, mumla..grabljeaaah..mumla, mumla..vrrrlet » wrote:..
Pederi su ludi ako ne budu kockasti sutra, a lezbe su lude ako ne budu pokazivale sisu. Joj što mi je žao što sam spriječen, baš bih obukao pesicu u onu kockastu plahtu za haubu i napisao na nju " I ja sam anarholezbača". I na sebe isto to. I ljubio bih ju pred svima.Psa, ne plahtu, tko normalan ljubi plahte.
s druge strane, zaista, ne bi bilo lose da se mlade udarne lejzbike dopojasno i svakako ostalo skinu, kao i heteroalke koje ce im na takav nacin dat podrsku..
ne, mislim da bi po toj logici bilo obrnuto. ali, ne bavi se detaljima. bitno je u. garantiram ti da ce ove godine u cavoglavama sve biti puno tih u zastavica. na kojoj ce se dikod u nekom bijelom polju nac i crni krizic.Leteća » wrote:Jesam dobro ubrala? Mala znači U. A velika U kurcu?
Od stoljeća sedmog srljamo u opasnost...a unda » wrote:..a sto se tice ovog pipita ili kariranog hrvatskog znakovlja, insignijizma i simbolizma, vec ima koja godina vidim da se ikonografija navijacka pojednostavnila, tako da sad imamo skoro samo zastave i zastavice na crveno bijele pacetvorine.
inace, po kodeksu, ona prava zastava znaci..srljate u opasnost. ova nasa navijacka bi onda znacila..jebiga, tolko je opasnosti da ih ne mozete izbjec. puno nas je u.
Možda je ova zastava na kockice suptilan razisam?
Ajme, zabranit' će nam zastavu...
-
- Information
-