znaš, ovaj post bih rado isprintala i dala svakom tko mi objašnjava da su lacoste majice ipak kvalitetnije od, lupam, amadeusa .baja » wrote: preporučam
ne samo da se priča o kemikalijama koje su u evropi zabranjene, pa farbanje odrađuje treći svijet, nego i o tome kako su naknadne analize preskupe pa bez problema uvozimo te iste kemikalije
a s istih izvora se doprema odjeća u esprit, H&M, zaru....
sve je to isti drek
najbolje je kad indijca pitaju za majice od, navodno, eko pamuka i kako ih razlikuju među svim tim hrpama, a on će: dis iz indija
stave oni etiketu koju god mi evropljani poželimo
Modni chat
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
stvari koje puštaju boju se ne namaču, nego odmah operu i stave sušitiPješčana » wrote:kupila sam si kratke hlače u HM.
i jedne su lan-pamuk, tamnoplave. i inače stavljam novi veš ručno prati prvi put, ali na ovim sam prvi put vidjela cijelu etiketu na kojoj je upozorenje da ovo pušta farbu. nacrtan ej kauč sa, kao, tragovima guzice na njemu.
prekjučer sam jedne kratke hlače natopila, evo ih u lavoru još uvijek, puštaju farbu ko kakva tvornica u vodu
jel to normalno? kad će to prestati?
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
-
zeleni zub
Nekako ne mogu ozbiljno prihvatiti brigu o kvaliteti boje za tkaninu uz sve ostale svakodnevne životne faktore.
I vjerujem u razlike u kvaliteti makar sve šivao isti maloljetni Kinez, samo recimo briga me za kvalitetu majice koju ću nakon jednog popodneva vrtiti na 60 u mašini. Imam ih par iz Terranove kojima šav počne ispod pazuha, a završi posred pupka, kao one Levisice koje su namjerno takve
.
I vjerujem u razlike u kvaliteti makar sve šivao isti maloljetni Kinez, samo recimo briga me za kvalitetu majice koju ću nakon jednog popodneva vrtiti na 60 u mašini. Imam ih par iz Terranove kojima šav počne ispod pazuha, a završi posred pupka, kao one Levisice koje su namjerno takve
a ja bih trebala znati da će ovako puštati točno kako?blaze » wrote: stvari koje puštaju boju se ne namaču, nego odmah operu i stave sušiti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Zaboravili su nacrtati flekav kauč.Pješčana » wrote: a ja bih trebala znati da će ovako puštati točno kako?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pješčana » wrote: a ja bih trebala znati da će ovako puštati točno kako?
Pješčana » wrote:na ovim sam prvi put vidjela cijelu etiketu na kojoj je upozorenje da ovo pušta farbu. nacrtan ej kauč sa, kao, tragovima guzice na njemu.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Pa nije bio bas opsiran al evo ti link (nesto ima i stranicu prije)
http://www.forum.hr/showthread.php?t=378662&page=88
http://www.forum.hr/showthread.php?t=378662&page=88
Ocat snižava pH, a suđerice i perilice nisu napravljene nego za rad u blago alkaličnom ili neutralnom kem. ambijentu.
Pa stradavaju od octa brtve, pokorodiraju posljedično pojačano ležajevi koje štite ispred već habanjem načeti semerinzi itd. itd.
-
Almost Rosey
erm, kako prikladno da smo kod octa.
naime prije nekoliko tjedana
sam ostavila ocat i malo sode bikarbone u kuhalu za vodu, prokuhala to par puta da očistim kamenac. no, kasnije sam zaboravila na to i tek se danas sjetila octa u kuhalu. tekućina unutra je bila modra. trebam li se zabrinuti? isprala sam, prokuhala jednu-dvije vode i skuhala čaj. još nemam nuspojava 
naime prije nekoliko tjedana
ovak, ima li tko savjete i znanja o kozmetici koja u sebi sadrži teške metale, te koja kozmetika koja to nema?
ako imate kakve informacije, bila bih zahvalna. jako. hvala
Pretpostavljam da većina sadrži, eksplicitno je Lavera navela da ne sadrži:Pješčana » wrote:ovak, ima li tko savjete i znanja o kozmetici koja u sebi sadrži teške metale, te koja kozmetika koja to nema?
http://www.prirodna-kozmetika.com/index.html
http://www.kemig.hr/vijesti/kozmetika/l ... vjetovanja
Ali teških metala danas, koliko znam, ima i u povrću i u mesu, pa ne znam kako to misliš potpuno izbjeć (i ne radi se ovdje samo o živi i tunjevini)
-
zeleni zub
Gdje se kupuju traperice? Visoki struk, nogavica dolje uska. Postoji li to uopće više?
Ima di kratkih bijelih hlača?
I još me zanima ima li negdje haljinica onih jednostavnih, samo tuba prošivena ispod i iznad grudi? Može neki volan gore, dole nikako.
Ima di kratkih bijelih hlača?
I još me zanima ima li negdje haljinica onih jednostavnih, samo tuba prošivena ispod i iznad grudi? Može neki volan gore, dole nikako.
-
- Information
-