sve se smanji. sve se smanji.nodens » wrote:
Reci ovak', ti si kakti ono iskusan momak itd.... smanji li se fascinacija ženskim sisama... s vremenom hmmm i iskustvom?![]()
![]()
Ili je to neizlječiva bolest.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Kaj god. Raste nos. I uši. I dlake u nosu i ušima. Fascinacija ostaje...a unda » wrote: sve se smanji. sve se smanji.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Naravno da se smanji. To se zove impotencija i skroz je prirodno. Po mojim procjenama, imaš još 10 (ako je suditi po mom bratu) do 50 godina (ako je suditi po mom ocu) za učiniti što je potrebno.nodens » wrote:
Reci ovak', ti si kakti ono iskusan momak itd.... smanji li se fascinacija ženskim sisama... s vremenom hmmm i iskustvom?![]()
![]()
Ili je to neizlječiva bolest.
Iako smatram da ako situacija bude ista za jedno 10-15 godina, bilo bi bolje napisati neku knjigu o čistoći i unovčiti sve to, to će tada izgledati k'o Jeti, biti ćeš kod Oprah i to.
Ali općenito, previše razmišljaš o tome. U današnje vrijeme blagoslov je biti neseksualan, jer dok ogromna većina populacije traži realizaciju kroz primanje ili davanje kurca, na što troši pun kurac vremena, ti imaš šansu svo to silno vrijeme provestu učeći, radeći ili uživajući. Ljubav je uglavnom patnja, a prosječan ljud više uživa u kućnom ljubimcu nego u svom muškarcu/ženi, i to ne samo seksualno.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
a sad..nije se o usima pricalo. ni o kilogramima.Margarita » wrote: Kaj god. Raste nos. I uši. I dlake u nosu i ušima. Fascinacija ostaje.
Pametno zboriš, premda, kako to misliš "ne samo seksualno"? Istinabog, ako imaš mačke, jebat će te u mozak ovako i onako, samo je pitanje jel bolje da te jebe mačka ili čovjek. U mozak. Ja glasam za mačke, ljepše su.vrrrlet » wrote:Ljubav je uglavnom patnja, a prosječan ljud više uživa u kućnom ljubimcu nego u svom muškarcu/ženi, i to ne samo seksualno.
Ništa na ovoj planeti nije ljepše ni ružnije od ljudi. :coelho:ex anais » wrote:
Pametno zboriš, premda, kako to misliš "ne samo seksualno"? Istinabog, ako imaš mačke, jebat će te u mozak ovako i onako, samo je pitanje jel bolje da te jebe mačka ili čovjek. U mozak. Ja glasam za mačke, ljepše su.
A Nives se čita? Ja sam mislio da je to za gledanje, kao slikovnica.ex anais » wrote:
Ja sam valjda jedina osoba koja nije čitala Koelja i Nives. :zijev:
Ali nije misao za bacit.
Tebi su ljepši mali tigrići? Pingvini? Rovke?Margarita » wrote: Je.
treba preinacit ono..ljepotica i zvijer u alkemicar i kokos.ex anais » wrote:
Ali nije misao za bacit.
ali, ko joj ne bi dao porina..krležu..stingl..ili kako se vec ta nagrada za svasta nesto zove.

Ne bih ni ja da mi nije jedan frend dao 'Alkemičara' sav oduševljen, jelte.ex anais » wrote:
Ali nije misao za bacit.
Enivej, ja sam cijelo vrijeme mislio da je ono 'blago' iz knjige nekakva žešća mudrost - kad tamo, običan kovčeg s pravim pravcatim 'blagom', ono, drago kamenje, zlato i ostala bezvrijedna bižuterija.
Ipak, ne znam koja sila bi me natjerala na čitanje Nives.
Meni nije po ćeifu...a unda » wrote:
treba preinacit ono..ljepotica i zvijer u alkemicar i kokos.
ali, ko joj ne bi dao porina..krležu..stingl..ili kako se vec ta nagrada za svasta nesto zove.
Svi smo mi samo mačji botovi.
Stara narodna.
Svi smo mi mačji robovi.
Zlotvorčica je sve popišala, opet.
Što sam slabo čitao? Njegova osobna legenda se na kraju ispostavila kao pravo pravcato blago, zar ne? Hoćeš reć, nije poanta u 'blagu' nego u 'ostvarenju osobne legende'?..a unda » wrote: ma tebi ocito nista nije po cefu. slabo si ti citao alkemicara.
Pa ono, to je lijep primjer za onu dalmatinsku, nije pas nego...
Nives? A kako dolaziš na takvu ideju?..a unda » wrote:ja mislim da se ti nje bojis.
Unda, svaka čast. Čuo sam za Vrućka, Prcka, Marka Antonija, Stvar, Moćka, Veseljka, Mikija, Pikija, ali za Krležu ili Porina nisam...a unda » wrote:
treba preinacit ono..ljepotica i zvijer u alkemicar i kokos.
-
- Information
-