Stare teme i začeci foruma
-
Eks
kuki » wrote:
Nema šanse, ja si frendicu ne vidim četiri mjeseca i onda dok sjedim majnding maj oun biznis i menstruiram dođe od nje neka menstruirajuća poruka. Recimo. Ili neka bude na drugom kontinentu. Ili ok mi žene koje mi nisu baš bff al su mi vrlo ok internetno. Ti, recimo.

Čudni su putevi menstruirajući.
Ajme, baš mi godi,
melem za uši nakon onih divljačina.
-
kuki
-
ali
Nemojte mi samo reć da ste krenuli dalje i da bi bilo deplasirano vratiti se još malo na one 2 državne službenice i prijatelje im s isukanim penisljem
Nodens, a da ti konačno
get a room, ha

-
nodens
ali » wrote:Nemojte mi samo reć da ste krenuli dalje i da bi bilo deplasirano vratiti se još malo na one 2 državne službenice i prijatelje im s isukanim penisljem
Nodens, a da ti konačno
get a room, ha

Ja ne flertam tako očito kao ove dvije

-
Eks
Difno.
ali wrote:Nemojte mi samo reć da ste krenuli dalje i da bi bilo deplasirano vratiti se još malo na one 2 državne službenice i prijatelje im s isukanim penisljem
Nodens, a da ti konačno
get a room, ha
SAmo ti raspali.
Ovo za nodensa

-
vrrrlet
..a unda » wrote:
sto se mene tice nas nisu nikada pobijedili. 1942 mi smo pobijedili vas, a kako je krenulo i opet cemo uskoro. mislim, ono, ko vas jebe..

Tko smo mi, tko ste vi? Odakle potječemo? Kuda idemo? Ima li Boga?
..a unda » wrote:mojima sam danas ogradio teracu s onom mrezom protiv tuce..grada..leda. ali, boje se buke iz kafica udaljenog deset metara. mislim, zar ne moze past neki meteorit na taj kafic. po mogucnosti da je to dum dum meteorit..

A tu smo.

Kafić na deset metara. Hoćeš da te primim u izbjeglištvo dok ne prođe? Moj pes ne obadaje maške, sve ih ponesite, nije bed. Ili to,
ili kupi baklju i ubaci im u teren kad je gol. Njih ćeš rastjerati, a ti steći reputaciju najvećeg tifosa. Win - win.
ali » wrote:Ispričavam se, znam da ti sad nije do ničeg, ali ne kaže se
glanc nego
ganc
Ganz neue kinder eiern 
Ti sigurno ne znaš ni što je sengva.

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
ali
nodens » wrote:
Ja ne flertam tako očito kao ove dvije

Mislila sam na ono na čemu si izgradio reputaciju ovdje, kao:
a da ti konačno...
Ma zaboravi i primi moju ispriku.
I nemojmo sad o tome, danas je ( kao i sljedećih 35

) dan za nogomet
Vrlet, segva

da nije Segway za sirotinju
Karet
editttt: aha, seNgva,
Da ni sengvić?
!00%
edit ti materina: čuj ovo gore, jebemti velike i male brojke
100%

-
ali
kuki » wrote:Ali, što si željela reći o sisama i penisima?
Ništa, dobro ih je imat
Vrlet, segul?
-
vrrrlet
Sengvić.
kuki wrote:Kad će repka ispast?
Nikad.
Uzmi što možeš od toga. Eto, lijepo je da veseli veseli Zagorci pjevaju "Dalmacijo ružo more procvalo". Pogotovo je lijepo što to čine pod tvojim prozorom.
Meni je utakmica baš super, utihnu kosilice i nastupe ptice. I ti i Unda imate loše ekološke uvjete, prodajte te nekretnine i kupite neke druge, u brdu, u šumi, nitko da ne dođe do prijatelj drag.
-
vrrrlet
ali » wrote:
Ništa, dobro ih je imat
Vrlet, segul?
Zemlja zove Gestapo, Gestapo javi se. Jesu li Zagorke licnute od žaba? Ponavljam, jesu li Zagorke licnute od žaba?
-
ali
kuki » wrote:Ali, što si željela reći o sisama i penisima?
Kako sam stajališta da moraliziranja nikad dovoljno, upalo mi je u oko da onaj jedan tip nosi majcu inače hvalevrijedne akcije
Hrvatski navijači Škabrnji, koja osim samog sela sadrži i fotografije križa, crkve, škabrnjskog groblja i ...!!!.. lijesova s žrtvama.
Pa mi je malo ružno vidjeti to u kvintetu s njegovim kurcem, kurcem kolege, pijanim službenicama i njihove 4 sise

-
kuki
ali » wrote:
Kako sam stajališta da moraliziranja nikad dovoljno, upalo mi je u oko da onaj jedan tip nosi majcu inače hvalevrijedne akcije
Hrvatski navijači Škabrnji, koja osim samog sela sadrži i fotografije križa, crkve, škabrnjskog groblja i ...!!!.. lijesova s žrtvama.
Pa mi je malo ružno vidjeti to u kvintetu s njegovim kurcem, kurcem kolege, pijanim službenicama i njihove 4 sise

Oujmeisovo.

-
Eks
ali » wrote:

Aukurac.

-
ali
Pa rekla sam

Zašto se praviš da ne čitaš moje edite
Šta dobijem
nodens wrote:
Dobro imat, oboje?
Pa nego kako nego oboje, šta će ti jedno ako nemaš drugo
Blago onima koji imaju oboje na jednom tijelu

-
ali
Ovo je logo akcije, nalazi se na toj majci
Što reći?
Oćemo moralizirat? :ljubitelj dobre kapljice i žustre rasprave:
-
vrrrlet
ali » wrote:

To je dobro. To je odlično. To je učinio njima u čast. To je konceptualna umjetnost, iako autor toga uopće nije svjestan.
Isuše, Hrvatima je genetski usađena dekonstrukcija.

Znate tko će zadnji ostati živ na planeti?
Hrvat.

I onda će minirati sam sebe.
ali wrote:
Pa rekla sam

Zašto se praviš da ne čitaš moje edite
Šta dobijem
Možeš me primiti za sisu.

-
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests