Brijem da su navijači na tribinama pomalo zbunjeni, ne čini vam se? Ne znaju šta sad
A nije još ni osam
E jebiga, da si priču završila i bez muža - stavila bi ti esMargarita » wrote: Htjela sam se uživjeti u cijelu tu gungulu oko utakmice pa sam rekla mužu da ćemo gledati tekmu, piti pivo i jesti čips. Krenuo je u dućan po pivo i čips. Onda sam priupitala možemo li ipak bez utakmice. Rekao je da može. U hodniku sam se sjetila da baš i ne volim čips. Rekao je da onda ide samo po pivo. Dok je čekao lift usput sam dobacila da imam još samo jednu molbicu, nek umjesto piva kupi vino. I sad imamo samo vino. I sise. Dovoljno za štimung.
Doće konosjeri paš vit..a unda » wrote: ..je u tvom selu.
Hrvatska nema kompas. Ove dvije obicne djevojke su iskoristile momenat da se izivljavaju -- s vlastitom seksualnoscu, boravkom u stranoj drzavi, utakmicama koje same po sebi imaju status necega gdje se najmanje navija a najvise izivljava bilo konzumacijom alkohola, agresivnosti ili pojavnosti.vrrrlet » wrote:
Već sam ti napisao, ali nisi shvatila. Hrvatska naprosto nema kadrova. Društvo nam je masovno sačinjeno od neobrazovanih pećinara, ili obrazovanih pećinara. Kerum je gradonačelnik. Glavaš heroj. A mi spaljujemo sise?
budi tolerantna, postuj kreten prajd.Morticia » wrote:Ako se ova sisata, znojna, dlakava i ostala pijana bagra s vuvuzelama i sokolovima uskoro ne razidje ispod balkona mi gadjat cu ih pitarima, svega mi.
Jebem ti nogomet da ti jebem i tko ga stvori i rodi.
Da ja s malom ne mogu u setnju po kvartu jer se bojim da ce mi past petarda ili bengalka na glavu.
Fuj, puj i triput
Nisam tako altruistična.kuki » wrote:Danas mi je srce nekako atipično nehejtersko pa razmišljam kako hrpa tih ljudi ionako nema bogznašta čemu bi se u životu veselila, ne pripada ničem dobrom ni lijepom, i onda postanu dio nekih "nas" koji "smo" uspješni (valjda) i pobjeđujemo u nečemu i radosno kliče i urla.
Znala sam da ćeš doći na moje.kuki » wrote:Sad pjevaju Veselo veselo Zagorci. Meni pod prozorom otvorenim da izađe smrad iskipjelog mlijeka. Jebo mene mali pas, ZASLUŽUJU nemat u životu ništa čemu bi se veselili.
To sam i ja primijetila.kuki » wrote:Pitam jer mi je zanimljivo kako žene koje su mi ok imaju običaj bit u sličnim fazama ciklusa ko ja, pa me zanima nekad jesu li mi ok samo zato što nam se hormonalni poremećaji podudaraju.
Nema šanse, ja si frendicu ne vidim četiri mjeseca i onda dok sjedim majnding maj oun biznis i menstruiram dođe od nje neka menstruirajuća poruka. Recimo. Ili neka bude na drugom kontinentu. Ili ok mi žene koje mi nisu baš bff al su mi vrlo ok internetno. Ti, recimo.ex anais » wrote: I bila mi je logična ona teorija da kad s nekim provodiš vrijeme vam se poravnaju ciklusi
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests