sta je..imas novo lakmus pitanje?nodens » wrote:
Pitam se jesam li previše naivan ako pomišljam da postoji žena kojoj nije životni san da joj gola sisa završi na portalu u Australiji.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Ne radi se tek o jednom lakmus pitanju, nego o cijelom Voight-Kampff upitniku.
Sad mi je žao da te nisam poslušala i zbilja otišla u kladaru 

Biće ih biće, samo će tužno visit
..i ja isto.ali » wrote:Btw, nisam znala za talijanskog igrača po imenu Maggio, prvo sam mislila da Drago Ćosić konosjerski :Unda: govori o Mandžukiću
djidjiji igraju bezveze. s manje od pola snage. kako onda ovi nasi tek igraju. izgleda mi kao da gledam utakmicu svicarska-lihtenstajn, s tim da su djidjiji svicarci.
ajd, bolan, sta si tuzna? oni ce lovu u dzep stavit, a ti tuguj sisama. mislim, ono..
sta ti jesi, sta ja tri komada?ali » wrote:Teško mi je. Teško mi je kad čujem koliko je Štimac indisponiran, da ne kažem "u kurcu"![]()
Evo Unda, jesam.
Sad opet ti tri komada
..i sta stimac? jel to onaj rukometas, penal majstor, danke dojicland?
Božo ne trpi nogomet. Moram se pohvaliti da taj mačak ravnodušno leži na ogradi balkona dok gromovi udaraju i munje sijevaju. Ali na urlike susjeda prestravljeno bježi. Eno ga pod mojim krevetom, ne želi izaći. Stariji sin pizdi i umiljava se mačku.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
mojima sam danas ogradio teracu s onom mrezom protiv tuce..grada..leda. ali, boje se buke iz kafica udaljenog deset metara. mislim, zar ne moze past neki meteorit na taj kafic. po mogucnosti da je to dum dum meteorit.. 
Ma ništa, ugurala se Perzefona i njene sise..a unda » wrote: sta ti jesi, sta ja tri komada?![]()
..i sta stimac? jel to onaj rukometas, penal majstor, danke dojicland?
Ne taj, onaj iz Salaša UMR
Jebote, dokle smo kao civilizacija dogurali kad se životinje užasavaju ljudskog urlikanja
...papilova......a unda » wrote:..ajte talijani u piskumtrinu. jedan gol samo trebate dat, jedan gol za moj spas..govna talijanska
edit: aha
ma zbog macaka, mene, svega..svih. i to ce sad trajat do pet ujutro. dernek, cajke..
koja sam ja pizda. sve sam vratio, kao ono, sta ce mi. pusku, glanc nove bombe, sve..kreten, eto.
Htjela sam se uživjeti u cijelu tu gungulu oko utakmice pa sam rekla mužu da ćemo gledati tekmu, piti pivo i jesti čips. Krenuo je u dućan po pivo i čips. Onda sam priupitala možemo li ipak bez utakmice. Rekao je da može. U hodniku sam se sjetila da baš i ne volim čips. Rekao je da onda ide samo po pivo. Dok je čekao lift usput sam dobacila da imam još samo jednu molbicu, nek umjesto piva kupi vino. I sad imamo samo vino. I sise. Dovoljno za štimung.Potjeh » wrote:
Ja ću se zadržat na klasičnoj pivi i grickalicama. Bude li dosadna utakmica napravit ću rižot od liganja tijekom nje. Bude li dobra imat ćemo kasnu večeru...
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-