Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 16:07

ali » wrote:
Znaš šta :kava:

Sreća je tvoja, a kao domoljuba, moralista, džabalebaroša, navijača - i naša, da ne igraš kao golgeter za hrvatsku reprezentaciju :rofl:

Pa ja (ja :ne zna: , čuješ ja, ja :kingkong:) sam tebi (da, mislim :ne zna:, pa baš tebi, tebi površni čitaoče koji čitaš ove retke negdje u sjeni, na dalekom brdu, daleko od ove vreve i zagušljivosti... :D ) nekidan (da, baš nekidan, možda čak jučer, eto već jučer... ok prestat ću :durica: :rofl: ) opisala zašto mislim da se o ovoj nakaradi priča, dok se o ostalima ne priča.

Sise.
Drago mi je da kao žena sudjeluješ u muškom šovinizmu. :D Ipak se stvar kreće na bolje , sigurno onda postoje negdje i muškarci koji žene ne gledaju kroz sise.

Ah, pa da, pa to Perzefonu boli...

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
baja

..a unda » wrote:..inace, koliko ono..60000 ili 80000 pasa lutalica je u ukrajini ubijeno zadnjih godinu ...
:(

dakle, tamo bi bilo pametno jesti bezmesnu hranu
Morticia wrote:Oh, ispračena ovim krasnim postom mogu mirno krenut kući.
iđen i ja, za domovinu spremna :cice:
ali

Morticia » wrote:jednostavno se rodila ideja da pozovemo cure da dođu u Dubrovnik
...
Da nije taj Mislav isti onaj konobar koji češe jaja pred kraljicom :S :rofl:

Ja ću riknut, moram otići čim prije :rofl:

(ne zato jer imam posla ili me već boli trbuh, nego moram do kladare :mig:)

:rofl:
karambol

Post 14 Jun 2012, 16:08

..a unda » wrote:..inace, koliko ono..60000 ili 80000 pasa lutalica je u ukrajini ubijeno zadnjih godinu dana radi ovog vrhunskog civilizacijskog dogadjaja, na kojem, eto, i hrvatice i hrvati daju svoj doprinos.

mislim, sto se mene tice, mogu se slobodno svi skupa tamo skinut, pojebat, nalokat, pomlatit i umlatit. ustvari, neka to naprave sto prije.. :cheer:
Sigurno su trecinu vec smazali kao janjce ili samljevene u shashlik ili neki kebab.... Biznis je biznis, jbg... :D
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 16:10

ali » wrote:
Da nije taj Mislav isti onaj konobar koji češe jaja pred kraljicom :S :rofl:

Ja ću riknut, moram otići čim prije :rofl:

(ne zato jer imam posla ili me već boli trbuh, nego moram do kladare :mig:)

:rofl:
Kladara? :eek: Osobe koje idu u kladaru su dno dna i ne bi smjele raditi u ministarstvu kulture. Niti pokazivati sise.

Ozbiljno, osoba koja ide u kladaru ne može biti inteligentna niti sposobna, pa to je jedan milje navijača, polupismenih čekača Godota i kopača nosa.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jun 2012, 16:11

ali » wrote:
No can do :zubo:
eh, nikad nista ni od tebe. ti si ustvari trkeljaski vrletov antipod u smislu..nece vas, pa vas nece. vrlet sad vec nikad nece dobit ni sliku sisa, a kamoli sisu, (osim mozda od one dvije, pa je sad svu energiju bacio u tom smjeru), a ti nikako da dobijes bracnu ponudu koja se ne odbija. :zubo: :D
ali

Post 14 Jun 2012, 16:12

vrrrlet » wrote:
Drago mi je da kao žena sudjeluješ u muškom šovinizmu. :D Ipak se stvar kreće na bolje , sigurno onda postoje negdje i muškarci koji žene ne gledaju kroz sise.

Tom logikom bi onda i pseće govno na trotoaru koje sam opazila i spomenula njegovo postojanje subraći hodačima, značilo da sam ga ja proizvela?
Ok, jesam :D
karambol

Post 14 Jun 2012, 16:15

vrrrlet » wrote:
Kladara? :eek: Osobe koje idu u kladaru su dno dna i ne bi smjele raditi u ministarstvu kulture. Niti pokazivati sise.

Ozbiljno, osoba koja ide u kladaru ne može biti inteligentna niti sposobna, pa to je jedan milje navijača, polupismenih čekača Godota i kopača nosa.
Eheheeej, cekaj malo.... Tko ti je taj Godot?? Jel to nova polutka za Dinamo? Ha? :D Onaj malac sa Sandzaka? Jel to taj, a?
ali

Post 14 Jun 2012, 16:16

vrrrlet » wrote:

A jebo i tebe čobančića :zubo:

Pa to je bila figura, pokušaj namjere ironiziranja da prikažem kontrast vlastite sebe kao moralizatora kojem kao smeta obična sisa s jedne strane, i osobe koja ne samo da ide u kladionicu nego je prisno i čobanski naziva kladarom :gaah:

Budalo, niti idem u kladionicu niti smo si bliske pa joj tepam :rofl:
nodens

Post 14 Jun 2012, 16:19

vrrrlet » wrote:Drago mi je da kao žena sudjeluješ u muškom šovinizmu. :D Ipak se stvar kreće na bolje , sigurno onda postoje negdje i muškarci koji žene ne gledaju kroz sise.

:misli: zašto bi je to boljelo? :o Excuse my naïveté
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2012, 16:20

vrrrlet » wrote:

bezveze. osoba koja ne ide u kladaru prije svega znaci da nema novaca. kladionica, dionice, osiguranje, banke..sve ti je to isto.
ako zelis sebi dobro, sve sta imas stavi danas na pobjedu italije. 2,50. takvu dobit ne poznaje ni morgan end morgans morgan.. :raspa:
nemas pojma kolko sisa mos dobit sa lovom. razmisli malo, razmisli.. :raspa:
ali

Post 14 Jun 2012, 16:20

..a unda » wrote: eh, nikad nista ni od tebe. ti si ustvari trkeljaski vrletov antipod u smislu..nece vas, pa vas nece. vrlet sad vec nikad nece dobit ni sliku sisa, a kamoli sisu, (osim mozda od one dvije, pa je sad svu energiju bacio u tom smjeru), a ti nikako da dobijes bracnu ponudu koja se ne odbija. :zubo: :D
Antipod? Misliš strop :zubo:

Eh...kad će me konačno Jasen Mesić pitat :rofl:
Eks

Post 14 Jun 2012, 16:21

ali » wrote: Antipod? Misliš strop :zubo:

Ček, to si ti govorila da je zgodan, jel? Ne mogu ga nikako spojit s tobom. :(
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 16:21

ali » wrote: Tom logikom bi onda i pseće govno na trotoaru koje sam opazila i spomenula njegovo postojanje subraći hodačima, značilo da sam ga ja proizvela?
Ohoho, sad je sisa pseće govno? :D Njušim li to penis envy sitjuešn?
ali

Post 14 Jun 2012, 16:22

ex anais » wrote:
Ček, to si ti govorila da je zgodan, jel? Ne mogu ga nikako spojit s tobom. :(
E da još i on tako ne misli :tuzni: :rofl:

Iđen ća.
Treba još naoštrit vuvuzelu :rofl: :rofl:
nodens

Post 14 Jun 2012, 16:23

ali » wrote:Tom logikom bi onda i pseće govno na trotoaru koje sam opazila i spomenula njegovo postojanje subraći hodačima, značilo da sam ga ja proizvela?
To ti je logika slična onoj homofob=latentni homoseksualac. :zubo:

Dakako, po toj logici je vrrrlet zapravo latentni obožavatelj Mamića, samo si to još nije priznao. :facepalm: :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2012, 16:26

ali » wrote: Antipod? Misliš strop :zubo:

oces rec da je vrle sisno dno? cuj, izbezumi se covjek na sisni pogled. pa jel vidis, od kad je foruma, zica, zica i..nista.
a nije on za to kriv, nije. i on vam se sad osvecuje. i neka.

os da ti ja jasenka pitam? mi smo ti ono, jel..slobodno pricamo, pa ako os.. :ne zna: :kokice:
Eks

Post 14 Jun 2012, 16:26

nodens » wrote:
Dakako, po toj logici je vrrrlet zapravo latentni obožavatelj Mamića, samo si to još nije priznao. :facepalm: :rofl:
Kako latentni? Vidiš da ga je ugurao u ovu raspravu milom ili silom. :usama: Ne možemo ni o čobanicama u miru raspravljati.
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 16:28

ali » wrote:
A jebo i tebe čobančića :zubo:

Pa to je bila figura, pokušaj namjere ironiziranja da prikažem kontrast vlastite sebe kao moralizatora kojem kao smeta obična sisa s jedne strane, i osobe koja ne samo da ide u kladionicu nego je prisno i čobanski naziva kladarom :gaah:

Budalo, niti idem u kladionicu niti smo si bliske pa joj tepam :rofl:
Budalo, znam. :D To to je bila figura, pokušaj namjere ironiziranja da prikažem kontrast ...
nodens wrote:

:misli: zašto bi je to boljelo? :o Excuse my naïveté
Zato jer ima sisu bolju od ove dvije (tako čuh), a nije završila na portalu u Australiji nikad.

Jasen Mesić. :rofl: Imam broj mobitela, hoćeš?

Idem i ja. Moram se još izdrkati na Mamića prije utakmice.

Unda, žabari nas nisu pobijedili od 1942. A i onda su pobijedili tamo neke ustaše, ne Ajduka.
karambol

Post 14 Jun 2012, 16:28

..a unda » wrote: bezveze. osoba koja ne ide u kladaru prije svega znaci da nema novaca. kladionica, dionice, osiguranje, banke..sve ti je to isto.
ako zelis sebi dobro, sve sta imas stavi danas na pobjedu italije. 2,50. takvu dobit ne poznaje ni morgan end morgans morgan.. :raspa:
nemas pojma kolko sisa mos dobit sa lovom. razmisli malo, razmisli.. :raspa:
Malo je 2.50, jebemu... Ja bi htio za 5 ulozenih dobito, barem, 55 somova kuna... Za to bi otrcao u kladaru, kopao nos i izbio zube tom frajeru Godotu... Dao bih ti i postotak, kak se sika...ne?
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2012, 16:30

vrrrlet » wrote:

Unda, žabari nas nisu pobijedili od 1942. A i onda su pobijedili tamo neke ustaše, ne Ajduka.
sto se mene tice nas nisu nikada pobijedili. 1942 mi smo pobijedili vas, a kako je krenulo i opet cemo uskoro. mislim, ono, ko vas jebe.. :zubo: :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Jun 2012, 16:31

karambol » wrote:
Malo je 2.50, jebemu... Ja bi htio za 5 ulozenih dobito, barem, 55 somova kuna... Za to bi otrcao u kladaru, kopao nos i izbio zube tom frajeru Godotu... Dao bih ti i postotak, kak se sika...ne?
onda igraj vise od tri gola..3,85. napunit ce nas ko sisa medije. :D

mislim, ja bih igrao, ali evo, upravo idem vratit plasticnu ambalazu da mogu mackama kupit pola konzerve. :tuzni: ..koju im moram rastegnut na tri dana. :tuzni: ..i jos im mora malo ostat. :cheer:
karambol

Post 14 Jun 2012, 16:33

Vuvuzele su mi nofcanik. Idem ih traziti... :cerek:
Pozajem jednog s nadimkom Cicek... Fasovat ce danas.... :zubo:
Potjeh

Post 14 Jun 2012, 16:34

ali » wrote: Treba još naoštrit vuvuzelu :rofl: :rofl:

Ja ću se zadržat na klasičnoj pivi i grickalicama. Bude li dosadna utakmica napravit ću rižot od liganja tijekom nje. Bude li dobra imat ćemo kasnu večeru... :)
nodens

Post 14 Jun 2012, 16:34

vrrrlet » wrote:Zato jer ima sisu bolju od ove dvije (tako čuh), a nije završila na portalu u Australiji nikad.
Pitam se jesam li previše naivan ako pomišljam da postoji žena kojoj nije životni san da joj gola sisa završi na portalu u Australiji. :confused:
  • Information