Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
nodens

Post 14 Jun 2012, 15:42

Još im samo fali križić međ tim sisurinama, kao modni detalj. :facepalm:

Onom liku fali mašnica oko flipsića. :rofl:

Eks

Post 14 Jun 2012, 15:43

phliz. nemojte me jebat. turizam?

Image

:crying:
Morticia

Post 14 Jun 2012, 15:44

Vrlete, Mislave obični. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jun 2012, 15:45

ali » wrote:..

Čobanko iz proračuna, jebem ti mater ponovo a jebem ti i tvoje čobanske manire i reksonu koju nisi stavila, dam se kladit, zašto? e pa zato jer si čobanka kako to misliš zašto :gaah: :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl:
ali

Post 14 Jun 2012, 15:46

Ajmo zvat i prijavljivat :lux:
0800 0304

Prijava neetičnog postupanja državnih službenika putem besplatnog telefona:
0800 0304
Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka
od 10.00 do 14.00 sati

E jebiga, isteklo im je radno vrijeme telefona :S :S :S :rofl: :rofl: :rofl:

edit: ili još bolje, nazovem sutra kad pogodim uredovno vrijeme, a s druge strane:

- Ministarstvo uprave, Odjel za postupanje po kršenju etičkog kodeksa državnih službenika, Viktorija Mikša pri telefonu, izvolite :zubo:

_ ma nabijem te čobanko :rofl:
Morticia

Post 14 Jun 2012, 15:47

Svojim PRIRODNIM POKRETOM...

Što je to uopće? :confused: :confused: :confused:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

karambol » wrote:
Ocekujem da to postane globalni trend i uobicajeno navijacko ponasanje u domovini sto bi moglo, mozda, rezultirati vecom posjecenosti nogometaskih i inih sportskih priredbi, a sve ce zasluge sebi pripisati Zdravko Mamic jerbo je on trganjem kosulje, skidanjem hlaca prvi pokazao smjer kojim treba ici u popularizaciji sportskih dogadjanja... Vjerujem, uzme li to maha i padne li na plodno tlo da ce se uskoro sve utakmice igrati bez dresova i gaca, nesputano modernim izmisljotinama tekstilne i obucarske industrije i u svrhu boljih sportskih performansi ucesnika i na korist komocije oslobodjenog gledateljstva... :zubo:
Ovaj, skidanje gol i uletavanje na teren je popularan sport na Zapadu već desetljećima, od seksualne revolucije. Postoje i parade golih maratonaca/trkača i biciklista. A i stari Grci su igrali sportske igre goli.

Meni su osobno ove dvije čobanke, jer se skidaju na pučkoj veselici, i daju svim mužjacima da ih pipaju. Ukrajinske feministice koje se također skidaju gole imaju neku filozofsku potku tog skidanja, iako je sisa sisa. Hipijevke po Washingtonu su također imale neke ideale skidajući se gole.

Ali bez obzira na ideale, ove hadezejke/cajkarošice/seljanke imaju jednako pravo pokazivati sise kao i svi ostali, "ideološki ispravni".

A golotinja može izazvati ovoliko bure još samo kod nas i valjda Saudijskoj Arabiji.

A upravo to što boli je što se sada one izbacuju iz Dinama, Mamićevog Dinama, lika koji je nebrojeno pokazivao svoje dlakave sise (jednakost?), koji na svakoj drugoj konferenciji za novinare vrijeđa, a na svakoj trećoj prijeti.

Ne sjećam se Ali&ostali da ste ovoliko postova potrošili na njega, koji je neusporedivo opasniji od ove dvije. I puno nekulturniji. I troši puno više naše love, potpuno netransparentno.

A Čačić ne samo da radi u ministarstvu, on je ministar, a ubojstvo iz nehaja je malo gora stvar od pokazivanja sise.

Ali ok, neka visi Pedro ako vas to zadovoljava. Samo želim reći da riba smrdi od glave, ne od repa.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Perzefona

:rofl: :rofl: :rofl:

edit: ubacio mi se vrrrlet s ozbiljnim postom. Ne roflam vrrrletu, hoću reć, nego onim postovima prije.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Morticia

Post 14 Jun 2012, 15:50

Mislave, o ovim dvjema razglabamo sad i na ovoj temi i vjerojatno od sutra više nikad i nigdje.

O Mamiću i Čačiću se razglaba i diže bura uvijek i svugdje, ako se ne varam i nas dvoje smo o njima razgovarali u subotu.

Tako da mi stvarno nije jasno što ti želiš dokazati.
ali

Post 14 Jun 2012, 15:51

edit: ili još bolje, nazovem sutra kad pogodim uredovno vrijeme, a s druge strane:

- Ministarstvo uprave, Odjel za postupanje po kršenju etičkog kodeksa državnih službenika, Viktorija Mikša pri telefonu, izvolite :zubo:

_ ma nabijem te čobanko :gaah: :rofl:

Ja vjerujem i da je moguć takav scenarij :o
Perzefona

Post 14 Jun 2012, 15:52

Ni meni. Ja se pokušavam sjetiti kad je itko od nas rekao išta pozitivno o navedenima. Ovdje ili bilo gdje.
Morticia

Post 14 Jun 2012, 15:54

Mislim, i taj Mamić i Čačić su jednom bili tek neke sitne, nebitne ribe, je li tako?
A vidi ih do kuda su dogurali, sve zato što se takvima daje prostor i prilika i odmahuje se rukom na njihove "sitne propuste" sve dok ne postanu glavonje.

Kamo sreće da je netko "smaknuo" Keruma kad je prodao prvu pokvarenu paštetu u svom dućanu, ne bi danas bio jebeni gradonačelnik.
vrrrlet

Morticia » wrote: Više su učinile za turizam... KAKO, pitam ja vas, KAKO? Čime?

Ne, ne mogu dalje, srce će me, tako mi svega. :facepalm: :o :zubo:
Privući će stotine lizača sisa. Koji će doći u ovu čednu zemlju i ostati paf. Nema sisa. Nema liza. Mogu u crkvu, ili na sat kulture kod gospodina Mamića ili Keruma.

I onda će popizditi, za što su to oni dali pare? Poludit će i onda krenuti lizati sve redom. Ničija sisa neće biti sigurna. Čak ni tvoja.
karambol

Vrrrlet, u sridu!
baja

Post 14 Jun 2012, 15:55

Morticia » wrote: Tako da mi stvarno nije jasno što ti želiš dokazati.
da smo malosisne i ljubomorne :D
kad to istjera na čistac, opovrgavanje će biti moguće samo slanjem sisa na pm
Leteća
babin nakurnjak

Post 14 Jun 2012, 15:56

karambol » wrote:
Eh, sjajno. Sad bi bilo zgodno otkriti kako se zove ovaj iza visuljka, gdje radi i kako su ga nazvali ponosni roditelji... Kaj im se tamo izmjesa votka s pivom? Mjesao sam i ja tu kombinaciju, ali nisu bili ovakvi ucinci. Uglavnom se svodilo na spiku s lavovima ispred Esplanade... Ili sam ih dozivao rikom negdje drugdje. Hm, sto je slijedece? Pokazivat ce nam hemeroide natecene od prehrane po benzinskim pumpama?? :misli:
E vidiš. Ti si kulturan čovjek koji kad se nalije fino kulturno popriča s lavovima. Ovo je drugi mentalni sklop - ekipa se nalije, gnječi sise i mlatara penisima kao čopor bonobo-majmuna. Jesu li cajke, reperi nasilni navijači, sanaderi i korumpirani političari gori? Jesu. Ali svi su dio iste priče i mogli bi se fino družiti uz janjetinu a onda si sjekirama porazbijati glave. Hemeroidi na guzici društva, eto.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Morticia

Post 14 Jun 2012, 15:58

Leteća » wrote:
E vidiš. Ti si kulturan čovjek koji kad se nalije fino kulturno popriča s lavovima. Ovo je drugi mentalni sklop - ekipa se nalije, gnječi sise i mlatara penisima kao čopor bonobo-majmuna. Jesu li cajke, reperi nasilni navijači, sanaderi i korumpirani političari gori? Jesu. Ali svi su dio iste priče i mogli bi se fino družiti uz janjetinu a onda si sjekirama porazbijati glave. Hemeroidi na guzici društva, eto.
Oh, ispračena ovim krasnim postom mogu mirno krenut kući. :o :rofl: :rofl:

:top:
Perzefona

Post 14 Jun 2012, 15:59

karambol » wrote:Vrrrlet, u sridu!
To će reć izmeđ sisa. U ništa. :zubo:
ali

Post 14 Jun 2012, 15:59

vrrrlet » wrote:
Ovaj, skidanje gol i uletavanje na teren je popularan sport na Zapadu već desetljećima, od seksualne revolucije. Postoje i parade golih maratonaca/trkača i biciklista. A i stari Grci su igrali sportske igre goli.

Meni su osobno ove dvije čobanke, jer se skidaju na pučkoj veselici, i daju svim mužjacima da ih pipaju. Ukrajinske feministice koje se također skidaju gole imaju neku filozofsku potku tog skidanja, iako je sisa sisa. Hipijevke po Washingtonu su također imale neke ideale skidajući se gole.

Ali bez obzira na ideale, ove hadezejke/cajkarošice/seljanke imaju jednako pravo pokazivati sise kao i svi ostali, "ideološki ispravni".

A golotinja može izazvati ovoliko bure još samo kod nas i valjda Saudijskoj Arabiji.

A upravo to što boli je što se sada one izbacuju iz Dinama, Mamićevog Dinama, lika koji je nebrojeno pokazivao svoje dlakave sise (jednakost?), koji na svakoj drugoj konferenciji za novinare vrijeđa, a na svakoj trećoj prijeti.

Ne sjećam se Ali&ostali da ste ovoliko postova potrošili na njega, koji je neusporedivo opasniji od ove dvije. I puno nekulturniji. I troši puno više naše love, potpuno netransparentno.

A Čačić ne samo da radi u ministarstvu, on je ministar, a ubojstvo iz nehaja je malo gora stvar od pokazivanja sise.

Ali ok, neka visi Pedro ako vas to zadovoljava. Samo želim reći da riba smrdi od glave, ne od repa.
Znaš šta :kava:

Sreća je tvoja, a kao domoljuba, moralista, džabalebaroša, navijača - i naša, da ne igraš kao golgeter za hrvatsku reprezentaciju :rofl:

Pa ja (ja :ne zna: , čuješ ja, ja :kingkong:) sam tebi (da, mislim :ne zna:, pa baš tebi, tebi površni čitaoče koji čitaš ove retke negdje u sjeni, na dalekom brdu, daleko od ove vreve i zagušljivosti... :D ) nekidan (da, baš nekidan, možda čak jučer, eto već jučer... ok prestat ću :durica: :rofl: ) opisala zašto mislim da se o ovoj nakaradi priča, dok se o ostalima ne priča.

Sise.
Perzefona

Post 14 Jun 2012, 16:01

ali » wrote:
Znaš šta :kava:

Sreća je tvoja, a kao domoljuba, moralista, džabalebaroša, navijača - i naša, da ne igraš kao golgeter za hrvatsku reprezentaciju :rofl:

Pa ja (ja :ne zna: , čuješ ja, ja :kingkong:) sam tebi (da, mislim :ne zna:, pa baš tebi, tebi površni čitaoče koji čitaš ove retke negdje u sjeni, na dalekom brdu, daleko od ove vreve i zagušljivosti... :D ) nekidan (da, baš nekidan, možda čak jučer, eto već jučer... ok prestat ću :durica: :rofl: ) opisala zašto mislim da se o ovoj nakaradi priča, dok se o ostalima ne priča.

Sise.
:lol: :rofl:
Ženi me.
ali

Post 14 Jun 2012, 16:01

Morticia » wrote:
Oh, ispračena ovim krasnim postom mogu mirno krenut kući. :o :rofl: :rofl:

:top:
Bok, i nemoj da te vidim na fontani sa bakljom i sisama oko 8 :rofl:
vrrrlet

Post 14 Jun 2012, 16:02

baja » wrote: da smo malosisne i ljubomorne :D
kad to istjera na čistac, opovrgavanje će biti moguće samo slanjem sisa na pm
Ali ja niti ne volim ovakva vimena kakve imaju ove. :gaah:

Branim princip. Branim golotinju. Branim pokojnog prijatelja koji je znao planinariti gol.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jun 2012, 16:02

..inace, koliko ono..60000 ili 80000 pasa lutalica je u ukrajini ubijeno zadnjih godinu dana radi ovog vrhunskog civilizacijskog dogadjaja, na kojem, eto, i hrvatice i hrvati daju svoj doprinos.

mislim, sto se mene tice, mogu se slobodno svi skupa tamo skinut, pojebat, nalokat, pomlatit i umlatit. ustvari, neka to naprave sto prije.. :cheer:
ali

Post 14 Jun 2012, 16:03

Perzefona » wrote: :lol: :rofl:
Ženi me.
No can do :zubo:
Perzefona

Post 14 Jun 2012, 16:06

..a unda » wrote:..inace, koliko ono..60000 ili 80000 pasa lutalica je u ukrajini ubijeno zadnjih godinu dana radi ovog vrhunskog civilizacijskog dogadjaja, na kojem, eto, i hrvatice i hrvati daju svoj doprinos.

mislim, sto se mene tice, mogu se slobodno svi skupa tamo skinut, pojebat, nalokat, pomlatit i umlatit. ustvari, neka to naprave sto prije.. :cheer:
Upravo tako. I neće meni tamo neki vrrrlet branit da na to gledam sviskoka i s indignacijom. :durica:
  • Information