Ne kužim baš. Spomenula sam to da pobijem povezanost inteligencije i neodgovornog ponašanja na poslu.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Predviđam do kraja prvenstva da će svi hodat okolo golih sisa i isukanih kitica.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ali to nitko i nije doveo u izravnu vezu.BoDerek » wrote: Ne kužim baš. Spomenula sam to da pobijem povezanost inteligencije i neodgovornog ponašanja na poslu.
Barem ja nisam.
Nije svatko tko je neodgovoran prema svom poslu automatski glup, samo ja smatram da su ove dvije svojim ponašanjem (ovim, konkretnim) pokazale i manjak pameti i manjak kulture i manjak razuma.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ma daj, one su samo liberalne i kul. Woodstock, ftw!Morticia » wrote:
Ali to nitko i nije doveo u izravnu vezu.
Barem ja nisam.
Nije svatko tko je neodgovoran prema svom poslu automatski glup, samo ja smatram da su ove dvije svojim ponašanjem (ovim, konkretnim) pokazale i manjak pameti i manjak kulture i manjak razuma.
Pa je li jasno konačno da je riječ jedino i isključivo o činjenici da te 2 osobe rade u državnoj upravi, ja i ti ih plaćamo, a one se nisu u stanju niti držat propisa
Jebalo bi mi se, evo stvarno bi me baš bilo briga da rade npr. na kasi u Brodokomercu. Pogledala bi (možda!) slike, zaključila da su gabori i dno i ....bolio bi me kurac dalje za njih. I za njihove opomene od šefa ili sankcije u Brodokomercu.
Al ovako me je briga, jer se uvijek i ponovno mogu iznenaditi činjenicom da mi zbilja živimo u zemlji u kojoj je takvo ponašanje simpatično - ne samo zato jer je po meni nemoralno i gnjusno - nego čak i kad predstavlja kršenje zakona i dokazuje glupost od strane ljudi koje JA PLAĆAM JEBEM IM JA MATER ČOBANSKU
Ponos LOL.... svačim se ljudi danas ponose
Ja nisam za to da zbog ovog incidenta dobiju otkaz. Nkad nisam bila, ni trena.
Samo smatram da zasluženo dobivaju svaku neugodnost koja im se zbog toga dogodila. Otkaz nisu dobile, izgleda da nije dovoljno puta naglašeno. Dobile su negativni publicitet, zgražanje, gađenje i osudu. Ja smatram da su same sebi dovoljna kazna.
Zapravo su me oni koji ih brane gurnuli na stranu koja osuđuje. Iako je moj grijeh zapravo samo to što za njih nemam nikakve sućuti ni razumijevanja. Odvratne su. Ali me se zbog mog dojma i njegovog izricanja proglašava čime već me se proglasilo.
Nije da bih iim dala otkaz. Al nemojte, molim vas, od mene očekivati ikoju pozitivnu riječ za njih. Sitna sam i zlurada i nekršćanski i negospodski likujem nad njihovom odvratoćom.
Samo smatram da zasluženo dobivaju svaku neugodnost koja im se zbog toga dogodila. Otkaz nisu dobile, izgleda da nije dovoljno puta naglašeno. Dobile su negativni publicitet, zgražanje, gađenje i osudu. Ja smatram da su same sebi dovoljna kazna.
Zapravo su me oni koji ih brane gurnuli na stranu koja osuđuje. Iako je moj grijeh zapravo samo to što za njih nemam nikakve sućuti ni razumijevanja. Odvratne su. Ali me se zbog mog dojma i njegovog izricanja proglašava čime već me se proglasilo.
Nije da bih iim dala otkaz. Al nemojte, molim vas, od mene očekivati ikoju pozitivnu riječ za njih. Sitna sam i zlurada i nekršćanski i negospodski likujem nad njihovom odvratoćom.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ocekujem da to postane globalni trend i uobicajeno navijacko ponasanje u domovini sto bi moglo, mozda, rezultirati vecom posjecenosti nogometaskih i inih sportskih priredbi, a sve ce zasluge sebi pripisati Zdravko Mamic jerbo je on trganjem kosulje, skidanjem hlaca prvi pokazao smjer kojim treba ici u popularizaciji sportskih dogadjanja... Vjerujem, uzme li to maha i padne li na plodno tlo da ce se uskoro sve utakmice igrati bez dresova i gaca, nesputano modernim izmisljotinama tekstilne i obucarske industrije i u svrhu boljih sportskih performansi ucesnika i na korist komocije oslobodjenog gledateljstva...
Mamiću obični.Perzefona » wrote:Ja nisam za to da zbog ovog incidenta dobiju otkaz. Nkad nisam bila, ni trena.
Nego, kad smo već kod skidanja, moram priznati da mi je oduvijek bilo više nego odvratno, seljački i jadno kad se muškadija odjednom počne skidati iz majica i onda znojnih tjelesa skaču okolo, grle se i urliču.

Ono, koja je to fora u trenutku nekog veselja počupat robu sa sebe i gologuz nastavit dalje slavit?
Osim ako govorimo o seksu, naravno.
Ono, koja je to fora u trenutku nekog veselja počupat robu sa sebe i gologuz nastavit dalje slavit?
Ali važno je to uvrditi sa stopostotnom sigurnošću. Radi se o poslu, nije zajebancija.Morticia » wrote:
Ali to nitko i nije doveo u izravnu vezu.
Barem ja nisam.
Nude se. Kaj drugo?Morticia » wrote:Nego, kad smo već kod skidanja, moram priznati da mi je oduvijek bilo više nego odvratno, seljački i jadno kad se muškadija odjednom počne skidati iz majica i onda znojnih tjelesa skaču okolo, grle se i urliču.
![]()
![]()
Pa nema se tu što ustvrditi, jesu li dobile otkaz?BoDerek » wrote: Ali važno je to uvrditi sa stopostotnom sigurnošću. Radi se o poslu, nije zajebancija.
Nisu.
Sve ovo što mi ovdje pišemo je na kraju krajeva samo naše mišljenje, je li tako?
Osim ako ti misliš da ću ja otići pred MK-e i ZAHTIJEVATI, štoviše, INZISTIRATI da ona dobije otkaz?
Ne mogu ti opisat kolko si mi danas smiješna s tim jebanjem majke
Meni se ne da višeMorticia » wrote:
Pa nema se tu što ustvrditi, jesu li dobile otkaz?
Nisu.
Sve ovo što mi ovdje pišemo je na kraju krajeva samo naše mišljenje, je li tako?
Osim ako ti misliš da ću ja otići pred MK-e i ZAHTIJEVATI, štoviše, INZISTIRATI da ona dobije otkaz?![]()
![]()
Ali bez obzira što ti misliš i njima, i ti bi trebala htjet da se sto posto uvrdi da su loše radnice. Zbog sebe i svih ostalih.
I ne želim više razgovarat o tome
Idem radit po ure.
Pa jedni drugima (prikriveni homichi) i eventualnim ponudjaci(ca)ma... K'o da ne bi Okvardz Maminjo popusio Sukeru ili Mandjukicu, ih... K'o da se ne slataju javno na terenima pred milijunskim auditorijem, hvataju za jajca, grle i ljube...tusiraju se zajedno mjerkajuci pipe i frizure... Sve ti je to kupleraj.
Nisam klikala odmah jer sam mislila da je nevezano za ove 2.
Pa to je čitava serija
To će sad ić u nastavcima kako se tko od njih bude vraćao u Hrvatsku i kako se tko bude trijeznio i uploadao na fejs ili gdje već
Zalijepit ću fotku samo zato da privučem pažnju onih koji me optužuju za moraliziranje i bacanje kamenja na nevine kako bi mi odgovorili na pitanje želi li živjeti u zemlji u kojoj ove dvije žene koje JA I VI plaćamo imaju siguran i stabilan posao bez obzira što, osim naših centara za estetiku i moral, ne poštuju ni taj isti posao koji im, da ponovim, ja i vi plaćamo?

Pa jebote, dođe mi da dignem tužbu zbog uvrede jer ovom zastavom na sisi prezentira i mene kao nekoga koga simbolizira ta zastava
Samo za Bo:
Čobanko iz proračuna, jebem ti mater ponovo a jebem ti i tvoje čobanske manire i reksonu koju nisi stavila, dam se kladit, zašto? e pa zato jer si čobanka kako to misliš zašto
Mislav je za Index otkrio kako svi očekuju topless-navijačice te im obećava sjajan provod. "Sjedeći jutros, kao i svako jutro, na piću sa svojim kolegama, nervozni što svi daju podršku raznim okupljanjima u Hrvatskoj, bili smo ponosni na naše navijačice i ogorčeni na čudne napade na njih i jednostavno se rodila ideja da pozovemo cure da dođu u Dubrovnik bez ikakvih obaveza, provesti se s nama tjedan dana jedući, pijući i ribajući. Da im na taj način damo podršku jer su do ovog trenutka, ne znam što će biti danas iza 18 sati, proslavile Hrvatsku u Europi više nego ijedan od ministara ili premijera", rekao je Mislav.
"Više su napravile od turističkih zajednica, više su napravile svojim prirodnim pokretom nego sve turističke zajednice u zadnjih deset godina, koje troše desetke milijuna godišnje", nastavio je poduzetnik.
Nervozni zbog toga što svi daju podršku...
Više su učinile za turizam... KAKO, pitam ja vas, KAKO? Čime?
Ne, ne mogu dalje, srce će me, tako mi svega.

"Više su napravile od turističkih zajednica, više su napravile svojim prirodnim pokretom nego sve turističke zajednice u zadnjih deset godina, koje troše desetke milijuna godišnje", nastavio je poduzetnik.
Nervozni zbog toga što svi daju podršku...
Više su učinile za turizam... KAKO, pitam ja vas, KAKO? Čime?
Ne, ne mogu dalje, srce će me, tako mi svega.
-
- Information
-