e, bas sam sad to pitao. dakle, nije problem u njima.ex anais » wrote:
A da su došle dizati moral kamenobacačima na gej prajd, i pokazivati heteroseksualnu ljubav bi li onda bile tako nedužne u zamućenim očima promatrača. Pitam se, pitam.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Ne znam. Zakinuta sam, valjda...a unda » wrote: a ne znam. onaj hvatac sisa medju njih dvije na budzetu nosi dres s brojem 18? sad, pretpostavljam da se radi o nogometu..i, ko u nas igra s brojem 18?
mislim, nekada ko ne bi imao dres s brojem 10, taj bi bio luzer samo takav. a 18 je jos za rezerve..
Idem nastaviti bivati u svijetu bez nogometa.
Pa ne znam. Jel kriv onaj koji drži vreću?..a unda » wrote: e, bas sam sad to pitao. dakle, nije problem u njima.
Ja sam već bila napisala takav post, ali sam odustala.ex anais » wrote:
A da su došle dizati moral kamenobacačima na gej prajd, i pokazivati heteroseksualnu ljubav bi li onda bile tako nedužne u zamućenim očima promatrača. Pitam se, pitam.
Ne da mi se od njih raditi više mučenice ni zvijezde.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Hoćeš reći, nemaju se s kime pojebat, nego će sad dobit priliku da im ga neki tikvan stjera u grmić.ex anais » wrote: Poše, nodense pa to su dva koraka do kopulacije.
Meh, dobro rekoh - dubiozna korist.
cuj, nemoj tako. vrle se bori za svoja prava. sise su jedna kategorija. grdobinstvo druga..
Njegovo možda i jest navlakuša, ali ja sam zbilja to pomislio.ex anais » wrote:Koja navlakuša.![]()
![]()
Ne vidim zašto bi tebi bio problem što većina nas izgleda kao grdobina.Sam pao, sam se ubio.
Slatka.
A i to, previše pozornosti pridajemo. Još će ih unajmiti kao stalne starlete na kojekakvim vandalskim eventima.Perzefona » wrote: Ja sam već bila napisala takav post, ali sam odustala.
Ne da mi se od njih raditi više mučenice ni zvijezde.
valjda. kako ispada, trebao im je vrecu stavit na glavu. onda bi sve bilo puno bolje.
..a unda » wrote:![]()
cuj, nemoj tako. vrle se bori za svoja prava. sise su jedna kategorija. grdobinstvo druga..
U faci, Unda, faci.
Odi u kurac, zaplakaću...a unda » wrote: valjda. kako ispada, trebao im je vrecu stavit na glavu. onda bi sve bilo puno bolje.
Ako ne budu na Red Carpetu, tu me reži.ex anais » wrote:
A i to, previše pozornosti pridajemo. Još će ih unajmiti kao stalne starlete na kojekakvim vandalskim eventima.
Izbačene su s posla? U jebote, to je sigurno zbog moga pisanja o njima...a unda » wrote: mene zanima..da su te na split prajdu onako se zasisavale, dojile i lascivirale, bi li bile izbacene s posla? ili odnekud?
bi li se barem isle ispovjedit?
Daj prestani izvodit. Dlaka im nije pala s glave. Isuse, nervirate me.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
ex anais » wrote:
To kaže osoba koja svaku temu završi pričom o rugobama?![]()
![]()
Zgrozile su me. Nije mi problem ružnoća nego seljaštvo i neukus.
O muca mala, pa ti sigurno jako patiš tu u Hrvatskoj. :tješi: Ako subotom prođeš pokraj kakve svadbe, ti odmah padneš na pod i moraju te voditi u bolnicu na infuziju. A liječnik ti je zabranio i televiziju i radio.
Nije svaka, samo one u kojoj se dotičemo estetike.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nemoj samo dalmatinske modove ukljucivat. ima tu jacih modova, jacih..Tea Tree » wrote::dalmatinski mode on:
A, kad nitko ne gleda - grdobine na gradele!![]()
:dalmatinski mode off:
Dobile su opomenu od etičkog povjerenstva MK.Perzefona » wrote: Izbačene su s posla? U jebote, to je sigurno zbog moga pisanja o njima.
Trkeljaj, trkeljaj, ne možete opravdati te dvije pastirice, džabe sve. Moram ić, bilo mi je zadovoljstvo poraziti vas u raspravi.vrrrlet » wrote:
O muca mala, pa ti sigurno jako patiš tu u Hrvatskoj. :tješi: Ako subotom prođeš pokraj kakve svadbe, ti odmah padneš na pod i moraju te voditi u bolnicu na infuziju. A liječnik ti je zabranio i televiziju i radio.
Nije svaka, samo one u kojoj se dotičemo estetike.
nije im pala dlaka s glave i to je dobro. zasto bi im pala..dlaka neka? : padaj dlako i nepravdo:Perzefona » wrote: Izbačene su s posla? U jebote, to je sigurno zbog moga pisanja o njima.
a zasto te mi nerviramo? ili jos bolje..a zasto se nerviras?
edit..
malo razmisljam..mozda su necija djeca ovdje u poljskoj kao navijaci i onda, jel..onda..jel...
Zašto bih ja njih dvije opravdavao, pa njihov način zasigurno nije moj način. Ali ne vidim ni potrebu da ih se čereči, da im se daje otkaz i slično. Jebe se meni za njih, meni su samo dobar materijal da iz vas izvučem ono najgore.ex anais » wrote:
Trkeljaj, trkeljaj, ne možete opravdati te dvije pastirice, džabe sve. Moram ić, bilo mi je zadovoljstvo poraziti vas u raspravi.
Redikulozno bi bilo nekim ljudima koji truju duhovnost ove zemlje davati ordenje ili Porine, a ove krave mučiti.
Možda nečija djeca kao navijači skidaju dlake hmm, ne s glave nego sa sisa ovim navijačicama?..a unda » wrote: nije im pala dlaka s glave i to je dobro. zasto bi im pala..dlaka neka? : padaj dlako i nepravdo:
a zasto te mi nerviramo? ili jos bolje..a zasto se nerviras?![]()
edit..
malo razmisljam..mozda su necija djeca ovdje u poljskoj kao navijaci i onda, jel..onda..jel...![]()
Meni je smiješno što vi mislite da ste plemeniti ako branite dvije totalne guske. Onako, wtf?vrrrlet » wrote:
Zašto bih ja njih dvije opravdavao, pa njihov način zasigurno nije moj način. Ali ne vidim ni potrebu da ih se čereči, da im se daje otkaz i slično. Jebe se meni za njih, meni su samo dobar materijal da iz vas izvučem ono najgore.![]()
Redikulozno bi bilo nekim ljudima koji truju duhovnost ove zemlje davati ordenje ili Porine, a ove krave mučiti.
Mučenje je preusmjeravanje ljudi na poslove koji im očito bolje leže mentalitetu?
-
- Information
-