Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Tea Tree

Post 13 Jun 2012, 23:28

..a unda » wrote: ..pa to vec spada u filozofski domen. naime, jel pijes da bi bio raskalasen ili pijes jer si raskalasen. mislim, cemu smisao ako ne pijes. nes ti dostignuca bit raskalasen..:ne zna:
Joooj, sve si pobrkao. Želiš biti raskalašen, ali nemaš hrabrosti pa onda piješ da bi bio raskalašen.
Dostignuće je da svi pomisle kako si otkačen i hrabro pokazuješ sise, nasuprot struji koja se zgražava od toga, a ima većih problema u svijetu od golih sisa. :rofl:

Pješčana

Post 13 Jun 2012, 23:29

dobrovečer :)

ja očekujem da sad, dok ej prvenstvo, a kako ove zaposlenice u kulturi ipak neće biti kaženjene, da barem žene u ministarstvima pokažu sise.
recimo, na terasama gdje se prate utakmice.

neka to bude hrvatski ekvivalent darivanja ogrlica u New Orleansu :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Eks

Post 13 Jun 2012, 23:30

..a unda » wrote:
..zasto, tek sam dosao..poceo. :o

koliko sam shvatio, zaludu im sise kad ih niko ne zeli opalit. barem ako nije navijac neki.. :ne zna:

a cuj, mozda one misle..kad ako ne sad? ako ne ja, tko? :zubo:
A ti ne bi na njihovom mjestu?

Sad će ih možda i nenavijači gledati u boljem svjetlu. Ono, pa nisu tako loše, jel. Ljudi su povodljivi. :ne zna: Jedino ih nodens ne bi htio tako isprepipane. :zubo:
Eks

Post 13 Jun 2012, 23:32

Tea Tree » wrote: Joooj, sve si pobrkao. Želiš biti raskalašen, ali nemaš hrabrosti pa onda piješ da bi bio raskalašen.
Dostignuće je da svi pomisle kako si otkačen i hrabro pokazuješ sise, nasuprot struji koja se zgražava od toga, a ima većih problema u svijetu od golih sisa. :rofl:
I time pokazuješ svoju kulnost, nemoj to nikako zaboraviti. To je ono, tko je katolkinja? Ja? Pička ti materina! :skida majicu:
To je kao kad Vedrana Rudan misli da skandalizira javnost. Onako, bokte, neš ti, par vulgarnosti i odmah si prekršio pravila, ravno u facu katoličkom društvu. Jea rajt. :raspa: :zubo:
vrrrlet

Post 13 Jun 2012, 23:35

ex anais » wrote:Jeste vi popizdili? :zubo:
Vi koji zgražanje nad ovim dvjema seljankama nazivate nekakvim moralizatorstvom?
Žene su odvratne.
Tako se ne bi ponašala ni zadnja seljanka u zadnjoj pripizdini na nekoj lokalnoj fešti punoj janjetine i ozarenih krmaka koji revu na Thomspona & ekipu.
A kad takva seljanka ne radi u pečenjarnici nego u Ministarstvu kulture onda je red da ju se vrati u onaj resor kojem pripada.

Nagledala sam se svega, ali nikad nisam vidjela ovoliko istodobno seljački, gnjusan i nakaradan prizor.
A gospođica nije nikad vidjela Tuđmana, Milasa, Đodana, Milinovića, Keruma i ostalu ekipu? Kako dati otkaz ovoj kravi ako na odgovornija mjesta od službeničkog biramo kompletne kretene?
Perzefona » wrote: Sušaj ti vrrrlete, da ja tebi nešto kažem. Još sam zažarena od žestokog okršaja s Emericzyjem na fejsu koji je uvaljivao tamo iste tvoje fore samo na finjaka.

Pa da ja tebi kažem da te dvije mučenice koje su benigno glupavo izložile svoje sise vjerojatno ekstatično kliču i razdragano plješću neidentificiranim idiotima dok se penju po stolovima i suncobranima, stupovima i zgradama, pijani, ugrožavajući sebe i druge, da su one vjerojatno psovale mater policajcima dok su se ovi idoti s njima tukli, a nakon toga te idiote privijaju na iste te sise, vidaju im rane, dive im se, potiču i podsrekuju dok ovi mlate protivničke navijače, pijano se hihoću dok horda vandalski hara. fOne su neizostavni dio tog miljea. U kom svatko daje sve od sebe. Idioti šake i palice, one sise. Po čemu su one bolje i bezazlenije od njih?

Jesi našao gdje ćeš prosipat svoje gentlemanstvo i viteštvo.
One su samo pokazale svoje sise, sirote, zavedene, malo ih ponijelo. I sad ih se napada. Još će postat hrvatske mučenice i svetice.

@Ex, mogla si mi baš pomoći na fejsu. TAmo je ispalo da ja valjda nemam sise i zato mrzim sirote curice.
Ok, tebi je dakle isto ako ti netko pokaže sisu/pišu ili te udari u glavu. :rofl:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Tea Tree

Post 13 Jun 2012, 23:36

ex anais » wrote: I time pokazuješ svoju kulnost, nemoj to nikako zaboraviti. To je ono, tko je katolkinja? Ja? Pička ti materina! :skida majicu:
:rofl: :rofl: :rofl:
To je kao kad Vedrana Rudan misli da skandalizira javnost. Onako, bokte, neš ti, par vulgarnosti i odmah si prekršio pravila, ravno u facu katoličkom društvu. Jea rajt. :raspa: :zubo:
Vedrana Rudan! To, upravo! :five:
Možda i ona tamo negdje skakuće golih sisa, ali je nitko nije primijetio. :zubo:
Eks

Post 13 Jun 2012, 23:37

vrrrlet » wrote:
A gospođica nije nikad vidjela Tuđmana, Milasa, Đodana, Milinovića, Keruma i ostalu ekipu? Kako dati otkaz ovoj kravi ako na odgovornija mjesta od službeničkog biramo kompletne kretene?
Ne, ja bih najradije ni da oni ne obnašaju/nisu obnašali nikakvu visoku dužnost.
I dalje ne kužim kako to alibira neku krkančicu sa sisama. Alibira je par sisa?
Ok, tebi je dakle isto ako ti netko pokaže sisu/pišu ili te udari u glavu. :rofl:
Mene je ovo udarilo u želudac. :zubo:
Tea Tree

Post 13 Jun 2012, 23:37

Pješčana » wrote:dobrovečer :)

ja očekujem da sad, dok ej prvenstvo, a kako ove zaposlenice u kulturi ipak neće biti kaženjene, da barem žene u ministarstvima pokažu sise.
recimo, na terasama gdje se prate utakmice.

neka to bude hrvatski ekvivalent darivanja ogrlica u New Orleansu :D
Čuj, kažnjene? Ja se zalažem za to da budu nagrađene napredovanjem na bolje i više plaćeno radno mjesto, upravo zbog tog skromnog, ali uzvišenog doprinosa hrvatskoj kulturi. :zubo:
Perzefona

Post 13 Jun 2012, 23:38

:rofl: :rofl: :rofl:
E, to je!
Cijelo vrijeme mislim koji je moj problem s tim bezazlenim egzbicionisticama. Sise nisu, to znam.

Kulnoća! to ti je! :zakopčana do grla:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 13 Jun 2012, 23:38

Tea Tree » wrote: Možda ti pošalju sada dok traje ta euforija oko nogometa.
Ono, nogomet, sise, lopte, sve je to tu negdje. :ne zna:
..ma, da oce slat, slale bi. uvijek se da nac prigodna euforija. :zubo:
Tea Tree

Post 13 Jun 2012, 23:39

Perzefona » wrote::rofl: :rofl: :rofl:
E, to je!
Cijelo vrijeme mislim koji je moj problem s tim bezazlenim egzbicionisticama. Sise nisu, to znam.

Kulnoća! to ti je! :zakopčana do grla:
:nosi dolčevitu: :durica:
:D
..a unda
Undaminator

Post 13 Jun 2012, 23:40

Tea Tree » wrote: Joooj, sve si pobrkao. Želiš biti raskalašen, ali nemaš hrabrosti pa onda piješ da bi bio raskalašen.
..ma kakvi. il si raskalasen ili nisi. to je u krvi.

oces rec da su obucene sise veci problem od golih? pa, ima logike, ima.. :misli:
Eks

Post 13 Jun 2012, 23:40

Perzefona » wrote::zakopčana do grla:
Tea Tree wrote: :nosi dolčevitu: :durica:
:D

Ja sam samo inhibirana. :tuzni:
nodens

Post 13 Jun 2012, 23:42

ex anais » wrote:Ja sam samo inhibirana. :tuzni:

:raised_eyebrow: kak' to misliš 'inhibirana'? :misli:
vrrrlet

Post 13 Jun 2012, 23:42

ex anais » wrote:
Ne, ja bih najradije ni da oni ne obnašaju/nisu obnašali nikakvu visoku dužnost.
I dalje ne kužim kako to alibira neku krkančicu sa sisama. Alibira je par sisa?
Ona svojim sisama ne radi materijalnu štetu, štoviše, čini se da je ovo pokrenulo gospodarstvo. :rofl: Medijska industrija trlja ruke.

Duhovno gledajući, moraš biti zaista preosjetljiv da ti njihove sise izazovu PTSP.
ex anais » wrote:

Mene je ovo udarilo u želudac. :zubo:
Dakle, prošle godine je sve što su pederi na Rivi trebali učinit' je pokazati pećinarima kurac, pa bi se ovi stali previjati po podu?

Odoh ja u pljačku banke. Sve što trebam je pokazati kurac, a svi u banci će popadati mrtvi.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Eks

Post 13 Jun 2012, 23:43

nodens » wrote:

:raised_eyebrow: kak' to misliš 'inhibirana'? :misli:
Ne nadaj se. :rofl:

Sarkazam. :ne zna:
..a unda
Undaminator

ex anais » wrote:
A ti ne bi na njihovom mjestu?

Sad će ih možda i nenavijači gledati u boljem svjetlu. Ono, pa nisu tako loše, jel. Ljudi su povodljivi. :ne zna: Jedino ih nodens ne bi htio tako isprepipane. :zubo:
..ma nodens ne bi, nodens ne bi. mozda i on samo trazi razlog da se napije, pa da mu to onda bude opravdanje. :zubo:

sta ne bi? ne razumijem pitanje. na cijem mjestu. ali, bilo pitanje kakvo bilo, odgovor je..ne, ne bih. :zubo: :D
Pješčana

Tea Tree » wrote: :rofl: :rofl: :rofl:

Vedrana Rudan! To, upravo! :five:
Možda i ona tamo negdje skakuće golih sisa, ali je nitko nije primijetio. :zubo:
ne da ju nisu primijetili, ali nitko se nije tijo šnjon slikati

joj Vedrana Rudan, dobro si rekla ex. ona mi je cmiii gone wrong
:rosey:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Tea Tree

Post 13 Jun 2012, 23:46

..a unda » wrote: ..ma kakvi. il si raskalasen ili nisi. to je u krvi.
Zavisi koliko toga imaš u krvi, koliko promila. :zubo: Što više promila alkohola, više i raskalašenih.
oces rec da su obucene sise veci problem od golih? pa, ima logike, ima.. :misli:
Pa da. Koga uopće zanimaju obučene sise? Zato i jesu problem.
Eks

Post 13 Jun 2012, 23:47

vrrrlet » wrote:
Ona svojim sisama ne radi materijalnu štetu, štoviše, čini se da je ovo pokrenulo gospodarstvo. :rofl: Medijska industrija trlja ruke.
Pa ne znam, ako tebi nije neka šteta da takav primjerak radi u Ministarstvu kulture, ok. :ne zna:
Nemoj se sad opet pozivati na ove ostale krkane.
Duhovno gledajući, moraš biti zaista preosjetljiv da ti njihove sise izazovu PTSP.
To ovisi o razvijenosti centra za estetiku. :raspa:
Vjerujem da nekima izazivaju i milinu. :zubo:
Dakle, prošle godine je sve što su pederi na Rivi trebali učinit' je pokazati pećinarima kurac, pa bi se ovi stali previjati po podu?
Možda bi onda i oni njima pokazali svoj, makar ne htijuć. U svakom slučaju bi ih zbunili. Kamenja bi ispala iz ruku, ako ništa drugo. :D
nodens

Post 13 Jun 2012, 23:48

ex anais » wrote:Ne nadaj se. :rofl:

Sarkazam. :ne zna:
Okrutno. :(

..a unda » wrote:..ma nodens ne bi, nodens ne bi. mozda i on samo trazi razlog da se napije, pa da mu to onda bude opravdanje. :zubo:
Kemikalija od koje bih se pomamio za ove dvije nije još izmišljena...
Eks

Post 13 Jun 2012, 23:48

..a unda » wrote: ..ma nodens ne bi, nodens ne bi. mozda i on samo trazi razlog da se napije, pa da mu to onda bude opravdanje. :zubo:

sta ne bi? ne razumijem pitanje. na cijem mjestu. ali, bilo pitanje kakvo bilo, odgovor je..ne, ne bih. :zubo: :D
Pa da si ti one i da znaš kako izgledaš, ne bi iskoristio priliku? Ne bi pokušao dići sebi cijenu? Kurac ne bi. :D
nodens

Post 13 Jun 2012, 23:49

ex anais » wrote:Pa da si ti one i da znaš kako izgledaš, ne bi iskoristio priliku? Ne bi pokušao dići sebi cijenu? Kurac ne bi. :D
Ne znam zašto, ali mi se dubiozno čini to dizanje cijene. :zubo:

Da probamo malo analizirati, kakvu dugoročnu dobit projiciraš od dotičnog dizanja cijene? :zubo:
Eks

Post 13 Jun 2012, 23:50

nodens » wrote:
Okrutno. :(
Oprosti. :crying:

Ni LSD? Da ih vidiš u raznim oblicima od kojih bi barem jedan bio oku ugodan?
..a unda
Undaminator

Post 13 Jun 2012, 23:50

nodens » wrote: Kemikalija od koje bih se pomamio za ove dvije nije još izmišljena...
..ma, pricas price. samo treba dobro potegnut.. :D
  • Information