Ja tebe svako malo vidim...a unda » wrote:di se vi nalazite na fejsu. da vas mogu cirit..
Htjela sam te dodati, ali te nisam htjela prepasti.
Ja tebe svako malo vidim...a unda » wrote:di se vi nalazite na fejsu. da vas mogu cirit..
..ne zaboravi pijane i polupijane situacije. sve od toga pocinje.Tea Tree » wrote:Može li se tako na posao ili su sise samo za neke raskalašene ili poluraskalašene situacije?![]()
Taman ide ljeto pa ono, ako je to sad moderno, ja ću odmah taka na pos'o.
Prepasti... čime?
Ee, vidiš, i to.Perzefona » wrote:Da ne bi. Mi smo tamo imenom i prezimenom, a ti si a...unda a...unda.![]()
Ovako mi tebe znamo da čitamo, ti nas ne znaš.
Jedino ako imaš kamere na poslu. Inače, zašto?Tea Tree » wrote:Može li se tako na posao ili su sise samo za neke raskalašene ili poluraskalašene situacije?![]()
Taman ide ljeto pa ono, ako je to sad moderno, ja ću odmah taka na pos'o.
..je, tako su i ove dvije u poljskoj htjele jednog dodati, pa vidis da se vise ne mogu ustavit..
Pa ne mogu sve odjednom usvojiti. A, ako mi pođe za rukom ovo sa sisama, onda bi mi turbofolk mogao automatski postati dobar.
Pa bitno je biti raskalašen. Otkud znaš, možda ja to mogu i trijezna?..a unda wrote: ..ne zaboravi pijane i polupijane situacije. sve od toga pocinje.![]()
Naravno. I razgovarala s njim. Al on nije znao da je sa mnom.
Aaaaa, misliš da mogu biti na tv i u novinama?
..a dobro, sta odmah grintas. meni je nik dupli a unda samo zato jer me nije htjelo registrirat kao obicnog undu. ..ili sam ja nesto zabucao.Perzefona » wrote:Da ne bi. Mi smo tamo imenom i prezimenom, a ti si a...unda a...unda.![]()
Ovako mi tebe znamo da čitamo, ti nas ne znaš.
A ti to i iz svog iskustva, jel? Je, je, one iz Poljske...a unda » wrote: ..je, tako su i ove dvije u poljskoj htjele jednog dodati, pa vidis da se vise ne mogu ustavit..![]()
Kako misliš javno?a stas me nadodavat. ili vi niste tamo, ono, javno?
..pa to vec spada u filozofski domen. naime, jel pijes da bi bio raskalasen ili pijes jer si raskalasen. mislim, cemu smisao ako ne pijes. nes ti dostignuca bit raskalasen..Tea Tree » wrote:
Pa bitno je biti raskalašen. Otkud znaš, možda ja to mogu i trijezna?![]()
Trebalo bi mi se to sviđati trijeznoj da mogu realizirati (polu)pijana.
Možemo i neku okladu bacit ovdje.Tea Tree » wrote: Aaaaa, misliš da mogu biti na tv i u novinama?![]()
Pa bit ću. Gle, ja ću biti pionir novih trendova i naravno da će me odmah doći snimiti.
Lako je u ovoj navijačkoj euforiji biti s golim sisama po utakmicama, pijan po birtijama i to.
Ajd da vidim da netko smrtno ozbiljno dođe na posao u 9 ujutro, golih sisa.
Misliš da me ne bi snimali?
nisam ja s nikim razgovarao.Perzefona » wrote: Naravno. I razgovarala s njim. Al on nije znao da je sa mnom.
pa nisam ni ja u trazlici. ili jesam?ex anais » wrote:
A ti to i iz svog iskustva, jel? Je, je, one iz Poljske.![]()
Kako misliš javno?
A ne, ne, ne moš ti mene dodat, nisam u tražilici, ali ja mogu tebe.
Ne znam, ja te vidim kod mutual frendice...a unda » wrote: pa nisam ni ja u trazlici. ili jesam?..ma, meni je fejspuk nesto ono jako..ne znam..cudno?
Nemoj više o njima.pa nego odakle su nego iz poljske. nego sta su htjele nego jednog nadodati?: sve za hrvatsku:
a ti si ta.
Mislim da si pričao o sloniću toniću tad...a unda » wrote: a ti si ta.meni se cini da tamo kad neko lajka da me zajebaje.
..zasto, tek sam dosao..poceo.
Možda ti pošalju sada dok traje ta euforija oko nogometa...a unda » wrote: slabo. ili meni niko ne salje.
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests