vrrrlet » wrote:
O majku vam ludu primitivnu seljačku jebem, sada ove dve krave ispadaju gore od onih idiota koji su se penjali po stolovima, suncobranima, stupovima i zgradama, pijani, ugrožavajući sebe i druge, od onih idiota koji su se tukli s policijom i slično. Jesmo li provjerili identitete svih tih debila?
Jebem i ja tebi mater
Sad sam pročitala komentar Klauškog i imam još nešto za reći, a tiče se i ovih tvojih rečenica.
Ne vjerujem da itko te druge (huligane, kriminalce, seljačine, ubojice...) OPRAVDAVA tako što ove 2 osuđuje.
Mislim, tko je igdje rekao ili napisao da su ove 4 sise i jedanaestorica koja su ih pipala BITNIJE u svojoj nakaradnosti od svih drugih nakarada koje se svakodnevno pojavljuju oko nas? Uopće se ne radi o tome i jednako je debilno potencirati sad neke "puno gore stvari" i sl. Niti je u tome stvar.
A hoćeš da ti kažem zašto se nitko oko toga ne uzbuđuje kao oko ovih sisa? Hoćeš zbilja?
Do ya feel lucky, punk
E pa upravo zato jer tisuće komentatora koje komentiraju ovaj slučaj posljednjih dana su sa tim slučajem prilično dobro U PO ZNA TE.
Sise su bile dovoljno dobar motiv da potaknu ljude da se "angažiraju". Moć sisa, točnije.
Sigurna sam da bi se ovako žučno na svim razinama raspravljalo i o mogućim nepravdama i oko poskupljenja otkupne cijene mlijeka ili o nekoj olupini koja iz šalterskog zaleđa jebe pošten narod ili o lažnom svjedočenju predsjednika uprave Podravke ili razbijenom nosu nekog BBB huligančića iz Dugog sela... sigurna sam da bi se raspravljalo, no na žalost to gotovo nikoga ne zanima. Tj. zanima šačicu ljudi u usporedbi sa zanimanjem za sise.
Kad prosječni čovjek gleda portal, hoće li kliknuti prije na vijest
Ad Rock iz Beastie Boysa svira na koncertu podrške Pussy Riotu i na ovu fotku
ili
Karamarko: nema govora o odmazdi
ili prije na članak
Gole navijačice hit na Facebooku i na fotku
Razglabalo bi se i osuđivalo druga ponašanja kad bi ljude zanimala