Malo mi se na prvu čini suviše strogo i radikalno ovo kaj predlažeš, ali....sjetim se svih koji su utekli iz podruma i tavana pa obznanili svijetu... Pa opet, možda i nije tak radikalno...Ma, ne znam....vrrrlet » wrote:Ja ne vjerujem u batine.Kao da ne može stopirati i nakon batina.
Ali ako im odrežete palce, nema ništa od stopiranja.Rezanjem klitorisa riješiti ćete i seksualno neodgovorno ponašanje.
A odstranite li im oči ili ruke ili noge, biti će poprilično ovisni o vama, i bez pretjerane želje za kretanjem vanka po crnom svijetu.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
E, pa da - HDZ je jedna tako moralna stranka, sad će im 2 cice totalno uništit ugled*jezebel* » wrote:ajme, tek sad ovo vidim.
Mislim da su tuke, ali to mislim i za navijače (one zagriženije). Ako su kršile zakon trebali su ih privest u Poljskoj; sve drugo je idiotizam novinara - smiješno je da su cice jedna od sportskih tema u dnevniku RTL-a
sise su, nisu atomska bomba.
na stranu to što mi je milije da se priča o sisama a ne o Čačiću i Kosor po cijele dane, na stranu što mi ove 2 curke uopće nisu neš drage i simpatične, ali ideja da pokažeš sise na većinski muškom hetero okupljanju, gdje će njima biti milo a tebi će narast ego, nije nešto što su ove dvije prve izvele.
ne bi bilo dobro ni da su udane, samohrane majke, učiteljice, direktorice, planirarke.
koliko sam skužila, one su se skinule tamo negdje na ulazu u bus. bilo je dečkiju koji su bili oduševljeni i stiskali su im sise cijelim putem i svi su se dobrovoljno slikali.
nažalost, ne vidim temelj za toliko medijske pompe
na stranu to što mi je milije da se priča o sisama a ne o Čačiću i Kosor po cijele dane, na stranu što mi ove 2 curke uopće nisu neš drage i simpatične, ali ideja da pokažeš sise na većinski muškom hetero okupljanju, gdje će njima biti milo a tebi će narast ego, nije nešto što su ove dvije prve izvele.
ne bi bilo dobro ni da su udane, samohrane majke, učiteljice, direktorice, planirarke.
koliko sam skužila, one su se skinule tamo negdje na ulazu u bus. bilo je dečkiju koji su bili oduševljeni i stiskali su im sise cijelim putem i svi su se dobrovoljno slikali.
nažalost, ne vidim temelj za toliko medijske pompe
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mene je kao Hrvata jako sram zato što su ove slike obišle svijet, a ova jedna izgleda kao totalno krme, dok je druga slatka u faci, ali isto krmolika.
Zar naša država nije sposobna platiti neku finu kurvu da nas reklamira po svijetu?
Što radi ministarstvo turizma? Jesmo li turistička zemlja ili nismo?
U ovoj zemlji mrtvi glasaju, premijeri kradu, tvrtke u stečaju kupuju bemveje za direktore, i sve je to normalno, ali nije normalno da se organizirano iznajmi vrhunska kurva koja će kao spontano dati Ircu sisu na liz pred novinarima, i dati intervju kako je s Brača i da sve poziva tamo i kako ima tri sestre.
Ne, nas moraju ove dve brukati.
Zar naša država nije sposobna platiti neku finu kurvu da nas reklamira po svijetu?
Što radi ministarstvo turizma? Jesmo li turistička zemlja ili nismo?
U ovoj zemlji mrtvi glasaju, premijeri kradu, tvrtke u stečaju kupuju bemveje za direktore, i sve je to normalno, ali nije normalno da se organizirano iznajmi vrhunska kurva koja će kao spontano dati Ircu sisu na liz pred novinarima, i dati intervju kako je s Brača i da sve poziva tamo i kako ima tri sestre.
Ne, nas moraju ove dve brukati.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
vrrrlet » wrote:dok je druga slatka u faci
Koja?
Meni su ove dvije sirote polumaloumnice, vulgarne i proste, al' od medija koji su to pretvorili u vijest dana mi se istinski riga.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Maleficent
Haha, tek sad vidim o čemu se tolko priča ovih dana.
Nisam zlobna osoba, ali ne mogu ne primijetit jednu stvar: nisu te cure toliko maloumne. Da su zgodnije ne bi se morale skidati, ali ovako su povećale ponudu ne bi li potaknule potražnju i to na najlakšem mogućem tržištu.
Nisam zlobna osoba, ali ne mogu ne primijetit jednu stvar: nisu te cure toliko maloumne. Da su zgodnije ne bi se morale skidati, ali ovako su povećale ponudu ne bi li potaknule potražnju i to na najlakšem mogućem tržištu.
za naše medije je ovo kvalitativni pomak, uključili su čak i analitiku, nakon što je mjesecima glavna tema srvajvor i pripadajući polusvijetMorticia » wrote:... al' od medija koji su to pretvorili u vijest dana mi se istinski riga.
ako je curama ovo prvo pravo pijanstvo, poučak za mladež hdz-a bi mogao biti da počnu piti ranije
Da su zgodne cijela bi se Hrvacka dičila kako su liberalne i slobodoumne.Maleficent » wrote: Da su zgodnije
Možda, al ne drolje nego drolje
To je drugo. 
I dalje bi bile proglašene ovakvima i onakvima, samo što bi se nekoliko tisuća kurčeva diglo.
Mislim, nisam primjetila kako se baš cijela Hrvatska dički Drpićkom i njezinom slobodoumnošću, poprilično je jasno kakva je reputacija prati, al' jbga, zgodna je i muškadija bi je rado pojebala.
I dalje bi bile proglašene ovakvima i onakvima, samo što bi se nekoliko tisuća kurčeva diglo.
Mislim, nisam primjetila kako se baš cijela Hrvatska dički Drpićkom i njezinom slobodoumnošću, poprilično je jasno kakva je reputacija prati, al' jbga, zgodna je i muškadija bi je rado pojebala.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
A štaš više od toga 
Ma dobro, zezam se.
Al zna se što pobjeđuje između gadne, debele, maloumne VS zgodne i droljaste.
Pa Drpićku mnogi već i cijene
Ma dobro, zezam se.
Al zna se što pobjeđuje između gadne, debele, maloumne VS zgodne i droljaste.
Pa Drpićku mnogi već i cijene
Ti to ne znaš, ustvari, jer se naši mediji oko toga nisu raspomamili k'o gladne hijene oko leša.vrrrlet » wrote:A i ona s prošlog svjetskog iz Južne Amerike nije bila kvalificirana kao drolja, naprotiv.
Svi mediji, uključujući naše, su je snimali i pokazivali i stalno je bila u nekom novom članku. Možda bi je gledali negativno da je radila u ministarstvu kulture.Morticia » wrote:
Ti to ne znaš, ustvari, jer se naši mediji oko toga nisu raspomamili k'o gladne hijene oko leša.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
E, al' ta nije bila "naša", razumiješ. 
To je tamo neka egzotična vrsta, iz Južne Amerike, to je drugo.
To kako su nju nakon toga gledali u njezinoj okolini nemamo pojma ni ti ni ja.
Mrze?vrrrlet » wrote:A Nivesku mrze?
Što ja znam, pretpostavljam da je neki i mrze, ali jednako kao što ne mislim da nju većina ljudi MRZI tako ne mislim da mrze ove žene.
I za nju i za njih vjerojatno misle da su ovakve ili onakve, ali baš da ih mrze...
Meni je Nives blesava k'o sto kuraca.
isto tako, možda su ove turbo popularne u sjevernoj EvropiMorticia » wrote:E, al' ta nije bila "naša", razumiješ.
meni je Nives zgodna. ima gen za preživljavanje, koji dobro funkcionira u našem društvu.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Joj dajte molim vas, nemojmo opravdavati ove dvije lopate kvaziliberalnim iščuđavanjima neš ti sise, pa šta
Ako je zabranjeno masturbiranje u javnosti, seks na javnom mjestu, pokazivanje spolovila, kažnjivo je ponegdje čak i psovanje u javnosti.....onda koju vražju mater bi netko imao pravo na ovo što su ove dvije pomoću sisa pružile javnosti i navijačima koji su se našli pri ruci
Da ne kažem da to nije bilo samo ajde benigno, kratkotrajno flešanje sisom, nego su poslužile pijanom čoporu da zadovolji neke potrebe. I nisu ih paparaci slikali iz grma, nego su u tome veselo pozirale svima nama
Pa jebo mene mali pas ako me netko uspije uvjeriti da je to normalno ili bezazleno ponašanje primjereno djelatnicima Ministarstva kulture. Pazi - kulture, ni manje ni više.
Ajde da je iz turizma npr, još bi se to moglo interpretirati kao eksperimentalni projekt
, ali TO biće da ima ikakve veze s kulturom u bilo kojem obliku
Neka prvo kupi rječnik.
Gdje je sad netko (Potjeh
) s onim nemoralom?
Ako je zabranjeno masturbiranje u javnosti, seks na javnom mjestu, pokazivanje spolovila, kažnjivo je ponegdje čak i psovanje u javnosti.....onda koju vražju mater bi netko imao pravo na ovo što su ove dvije pomoću sisa pružile javnosti i navijačima koji su se našli pri ruci
Da ne kažem da to nije bilo samo ajde benigno, kratkotrajno flešanje sisom, nego su poslužile pijanom čoporu da zadovolji neke potrebe. I nisu ih paparaci slikali iz grma, nego su u tome veselo pozirale svima nama
Pa jebo mene mali pas ako me netko uspije uvjeriti da je to normalno ili bezazleno ponašanje primjereno djelatnicima Ministarstva kulture. Pazi - kulture, ni manje ni više.
Ajde da je iz turizma npr, još bi se to moglo interpretirati kao eksperimentalni projekt
Gdje je sad netko (Potjeh
-
- Information
-