Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 10 Jun 2012, 20:09

kuki » wrote:Mobitel! Oprosti, glupava sam. To bi moglo bit rješenje mojih nedaća!
Inače sam otkrila i da ne mogu ubiti alarm u kalendaru. :zubo: Kad postavim neki zadatak, čak i ako ga obrišem, on zvoni ko lud i to iz neke sulude memorije. Mislim, moj mobitel je poremećen, probaj provjeriti, čini se da bi i tvoj mogao biti. :rofl:

kuki

Post 10 Jun 2012, 20:14

Pitam se na koga su. :o
dejzi

Post 11 Jun 2012, 09:01

Morti!
Vidjela sam te jučer u gradu. :o
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Morticia

Post 11 Jun 2012, 09:02

dejzi » wrote:Morti!
Vidjela sam te jučer u gradu. :o
I zašto se nisi javila?! :durica:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dejzi

Post 11 Jun 2012, 09:22

Jer ti nemam broj, a nije mi se dalo derat.
Sjedila sam u Corsu, a ti niti jednom nisi pogledala u mom smjeru. Prepoznala sam te po dupetu. :o
I mužu.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Morticia

Post 11 Jun 2012, 09:40

:rofl: :rofl: :rofl:

Mogla si malo i potrčat. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 11 Jun 2012, 10:42

dobrojutro svima :)
vratila sam se u glavni grad.
odseliola sam se iz opasnog stana.

bila sam u Liki :cerek:

odmorila sam i i umorila, i evo, opet ponedjeljak :D

falili ste mi svi, a naročito Internet :zubo:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
baja

Post 11 Jun 2012, 13:27

:trk:
MightyMe

Post 11 Jun 2012, 15:37

Pješčana » wrote: bila sam u Liki :cerek:
Meni baba, nakon što je 50, ako ne i više godina proboravila doslovno 20 m od mora, još "u Liki". Svaki put joj se smijemo. :rofl:
Sašenka

Post 11 Jun 2012, 22:30

Pokić!

Šta ste neaktivni zadnjih dana :eek: Pješčana putuje, a gdje ste ostali?

Ja sam danas bila kod doktora, išla na kontrolu madeža, poslije sam išla na tečaj (trudnički) i tek navečer došla doma. Danas je baš bilo zanimljivo :D , simpa doktor, pričao nam je o razdoblju babinja, na što trebamo obratiti pozornost, o mogućim komplikacijama i kad se javiti liječniku.

Idem, nema nikoga, a i sila mi je pišat. Napucala sam se lubenice i sad moram na wc svakih 15 min :o
Life is short. Smile while you still have teeth.
Pješčana

Post 11 Jun 2012, 22:41

pok Sašenka :w
ja sam trenutno u ciganskoj fazi, tražim di mi je što po koferima i vrećama :D
nevjerovatno, koliko puta može u danu padati kiša; svaki put kad krenem do auta po stvari :rolleyes:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 11 Jun 2012, 22:45

Meni je kišobran kod Tupelo. :o

Drugi mi je kod jednih ljudi za koje ne znam baš hoće mi ga vratit. :o

Danas sam za ručak jela kruh i eurokrem i naranče. :o
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 11 Jun 2012, 22:50

kuki wrote:Danas sam za ručak jela kruh i eurokrem i naranče. :o
Ne zove li se to inače jafa-keks?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Eks

Post 12 Jun 2012, 01:05

Slušam maloprije Waitsa ponovno nakon dosta godina i pitam se zašto ja njega nisam slušala ranije.
Jednostavno mi nikad nije sjeo kad bih ga pustila. Čudno. Tek sad mi se najednom otvorio.
Pa sam se sjetila Tupelo. :D
baja

Post 12 Jun 2012, 09:20

ex anais » wrote:....
Jednostavno mi nikad nije sjeo kad bih ga pustila. Čudno. Tek sad mi se najednom otvorio.
sjećam se dana kad sam ga prvi put čula, skutrena u ćošku na sestrinom tulumu, odmah mi je sjeo :cerek:
bila sam vrlo sretna što su mi dozvolili da nečujno prisustvujem zabavi :D

dobrojutro, krasan dan :o
Sašenka

Post 12 Jun 2012, 10:27

Pješčana » wrote:nevjerovatno, koliko puta može u danu padati kiša; svaki put kad krenem do auta po stvari :rolleyes:
Ja sam jedva dočekala sunce i lijepo vrijeme nakon zime i već mi je pun kufer ove kiše :gaah: Hoću sunce i 30 stupnjeva :mad:
kuki » wrote: Danas sam za ručak jela kruh i eurokrem i naranče. :o
Meni ovo zvuči super :D
ElliQuinn » wrote: Ne zove li se to inače jafa-keks?
Mislim da smo jednom na ovom topiću popljuvali jaffa kekse :misli: Ja ih volim :brukica:
Sašenka

Post 12 Jun 2012, 10:31

ex anais » wrote:Pa sam se sjetila Tupelo. :D
Di nam je Tupelo? Sigurno doma plače što vani pada kiša :o
baja » wrote: dobrojutro, krasan dan :o
S koje si ti kruške opala? :o Nema ništa krasnog u kiši koja lijeva od sinoć :mad:

A i ljudi voze ko idioti po kiši. Jutros me MP vozio kod doktora i svi se voze ko manijaci. Kad smo došli do onog rotora u Petrovoj, ljudi se ubacuju bez gledanja i bez obaziranja tko ima prednost, a vrhunac je bila ženska koja se u isto vrijeme dok se ubacivala u rotor češljala četkom :facepalm:
blue
Asgard

Post 12 Jun 2012, 10:31

ex anais » wrote:Slušam maloprije Waitsa ponovno nakon dosta godina i pitam se zašto ja njega nisam slušala ranije.
Zato jer je u većim količinama tužan i depresivan? :ne zna: :D

Sašenka valjaju li lubenice u ovo doba godine? Nekako mi se čini da im još nije vrijeme, i da ne mogu bit slatke :misli:
Sašenka

Post 12 Jun 2012, 10:32

blue » wrote: Sašenka valjaju li lubenice u ovo doba godine? Nekako mi se čini da im još nije vrijeme, i da ne mogu bit slatke :misli:
Pa uopće nisam gledala otkud je ova koju smo mi jeli, kupili u Plodinama, bila je baš fina i slatka :D
baja

Post 12 Jun 2012, 10:34

Sašenka » wrote: S koje si ti kruške opala? :o Nema ništa krasnog u kiši koja lijeva od sinoć :mad:
ima, ne treba ništa zalijevati :D
da, ironija je bila u pitanju :tuzni:
Sašenka

Post 12 Jun 2012, 10:42

baja » wrote: ima, ne treba ništa zalijevati :D
A i to što kažeš. Paradajzeki mi plivaju, mislim da ih neću trebati zalijevati tjedan dana barem :o
Tupelo

Post 12 Jun 2012, 11:19

ex anais wrote:Slušam maloprije Waitsa ponovno nakon dosta godina i pitam se zašto ja njega nisam slušala ranije.
Kod nas se radilo o ljubavi na prvi pogled.
I sretno ljubujemo već 20 godina. :cerek:

kuki » wrote:Meni je kišobran kod Tupelo. :o
:facepalm:

Nema me baš ovih dana.
Nisam baš od cerekanja jer ovaj tjedan prestajem dojiti pa uglavnom cmizdram i betežno uzdišem.
Evo, danas sam joj uvela kravlje mlijeko. Dok sam joj ga grijala, morala sam paziti da mi suze ne liju u lonček. :o
Ona je spremna, no ja očito nisam. Ali sam svjesna da ako je ne prestanem dojiti sada, da ću je vjerojatno i zbilja za ozbiljno dojiti do osnovnjaka.
Onako, dobila je sve što joj je trebalo, maženje i utjehu rješavamo na druge načine od samog početka i ovo sada je samo moja nespremnost da ju odvojim od sebe. Ovo nam je prvo širenje krila i sva sam izgubljena.
Imam sve predispozicije materi gušiteljice i moram se boriti protiv toga. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 11:31

Tupelo » wrote:
Kod nas se radilo o ljubavi na prvi pogled.
I sretno ljubujemo već 20 godina. :cerek:

:facepalm:

Nema me baš ovih dana.
Nisam baš od cerekanja jer ovaj tjedan prestajem dojiti pa uglavnom cmizdram i betežno uzdišem.
Evo, danas sam joj uvela kravlje mlijeko. Dok sam joj ga grijala, morala sam paziti da mi suze ne liju u lonček. :o
Ona je spremna, no ja očito nisam. Ali sam svjesna da ako je ne prestanem dojiti sada, da ću je vjerojatno i zbilja za ozbiljno dojiti do osnovnjaka.
Onako, dobila je sve što joj je trebalo, maženje i utjehu rješavamo na druge načine od samog početka i ovo sada je samo moja nespremnost da ju odvojim od sebe. Ovo nam je prvo širenje krila i sva sam izgubljena.
Imam sve predispozicije materi gušiteljice i moram se boriti protiv toga. :o
Da, da, lijepo da si razumna u svoj svojoj nerazumnosti. Danas joj uvađaš kravlje mlijeko, sutra Durex. Inače će biti dojena do desete i nevina do tridesete.

E da, daj mi reci kao profesionalna luđakinja, kako vidiš njen pubertet (u odnosu na svoj). Hoćeš li joj zbog pretjerane ljubavi kupovati karte i alkohol za koncerte, ili ćeš joj to iz istog razloga braniti? :kokice:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 12 Jun 2012, 11:33

Ja za sad pokušavam preživjeti do treće godine, o pubertetu ću misliti sutra. :o
baja

Post 12 Jun 2012, 11:35

Tupelo » wrote: Nisam baš od cerekanja jer ovaj tjedan prestajem dojiti pa uglavnom cmizdram i betežno uzdišem.
gledaj na to s vedrije strane; još 4-5 godina i oporavit će ti se sise :D
  • Information