Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
ombia

Post 09 Jun 2012, 15:45

Kupujem sve bez zniranaca. Osim tenisica. Njih nosim samo na treninge.

karambol

Post 09 Jun 2012, 17:02

10 stranica u svakim novinama o tome kako nogometne vedete koje zaradjuju basnoslovne sume novaca imaju silnih problema s probavom, misicima, mamurlukom, pristicima na dupetu, aerodinamikom frizure, padalinama i vjetrovima u luksuznom hotelu, tugom njihove rodbine i sela, maminim navijackim ispadima, jebu li ili ne jebu... :gaah:
I uopce, nevezano na nogometni svijet, zasto ljudi sute i ne zele razgovarati? :misli:
Splenda

Post 09 Jun 2012, 23:37

*jezebel* » wrote:
nama je bila pretprosli ponedjeljak, ali nismo sto posto sigurne, trebale bismo provjeriti na forumu. :rofl:

sto kazes na listopad? nece biti ni prevruce, ni prehladno. :D

eh, ontopicnije: neki cova i baba se slupali na zebri. onak' malo se kvrcnuli, jedno iza drugog, razbila se svjetla i tako to, nist' ozbiljno. i sad si oni razgovaraju, a ja pizdim sto su mi zauzeli prijelaz za bicikliste. pa sam im rekla nesto u stilu da kak' su blesavi, kak' su se mogli na zebri slupat'... :o

oh, napredak. :cerek:

više ne pratiš koliko je zračenje. :peshe:
Almost Rosey

Post 10 Jun 2012, 12:59

što ne volim kad ljudi kompliciraju - reci da ili ne :gaah:
Pješčana

Post 11 Jun 2012, 10:58

Tea Tree » wrote: S trga, kroz Gajevu, Bogovićevu, preko Preradovićeve zaskočili smo Ledo Centar iz zasjede, nakon što smo obišli sve ove ulice.
Naravno da nije zapamtila da se the mjesto zove Ledo Centar, to je bilo jedno mjesto gdje ima super sladoleda. :D Da je u startu rekla o čemu se radi, znala bih već i ja. I još mi je bilo čudno kako ne znam za neko super mjesto sa super sladoledima, u centru grada. :ne zna:
Beat that! :D
:rofl: :rofl:

ova moja, koja ne zna di je dućan s nakitom, pred par godina..
trebalo smo se nać na nekom tulumu, ja sam u to vrijeme radila blizu Remize, a tulum je bio u jednoj od susjednih ulica. Samo mi je trebalo reć broj.

krene ona:
ok, kreni od Cibone... :rofl:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 11 Jun 2012, 12:26

Pješčana » wrote: krene ona:
:D
Mene fasciniraju ljudi izgubljenu u vremenu ili prostoru ili oboje :D Ne kužim, jednostavno ne kužim :ne zna:

OT: Boli me glava od ujutro, baš je neki težak dan :visi: :tuzni:
Tea Tree

Post 11 Jun 2012, 12:30

Pješčana » wrote: :rofl: :rofl:

ova moja, koja ne zna di je dućan s nakitom, pred par godina..
trebalo smo se nać na nekom tulumu, ja sam u to vrijeme radila blizu Remize, a tulum je bio u jednoj od susjednih ulica. Samo mi je trebalo reć broj.

krene ona:
E, i to je simptomatično kod takvih ljudi. Ne zna ti objasniti kako doći do tamo od Remize. Nju su naučili doći do tamo od Cibone i upute uvijek kreću od tamo. Moraš odslušati cijelu putanju, unatoč tome što si skoro na odredištu. :rofl:
Eks

Post 11 Jun 2012, 17:53

blue » wrote:
OT: Boli me glava od ujutro, baš je neki težak dan :visi: :tuzni:
+1
I grlo. I vruće je. Niš mi se ne da. :visi:
Éowyn

Post 11 Jun 2012, 22:56

blue » wrote: :D
Mene fasciniraju ljudi izgubljenu u vremenu ili prostoru ili oboje :D Ne kužim, jednostavno ne kužim :ne zna:
:zubo:

Meni nikad nije bilo jasno kako funkcioniraju normalni ljudi :ne zna: Kako i na koji način vi znate što je lijevo, a što desno?
Kako zapamtite put kojim ste prošli manje od sto puta?

Ja sam svojevremeno imala tehničko crtanje na strojarstvu. Tri puta tjedno sam imala vježbe u istoj učionici i do kraja godine sam svaki put uredno lutala po zgradi u potrazi za učionicom. Pa ono, velika je zgrada :facepalm:

Koliko god da sam izgubljena, odlično čitam mape i sve vrste nacrta. Nema šanse da se izgubim ako imam mapu.
Desire makes slaves out of kings.
ali

Post 12 Jun 2012, 00:20

Ali
ali
ali
ali
ali
ali
ali
ali
ali
ali

:mama:
baja

Post 12 Jun 2012, 09:33

ali ali avaj ali :unda:

jučer ujutro sam čula neki čudan zvuk i prednjem kotaču, na povratku doma je već dobro lupalo, a u pet popodne me više ni jedan majstor ne želi primiti osim mog majstora na selu
dođem tamo, kad što - vulkanizer mi nije do kraja zašarafio kotač pa je polako otpuštao :bang:
karambol

Post 12 Jun 2012, 09:38

baja » wrote:ali ali avaj ali :unda:

jučer ujutro sam čula neki čudan zvuk i prednjem kotaču, na povratku doma je već dobro lupalo, a u pet popodne me više ni jedan majstor ne želi primiti osim mog majstora na selu
dođem tamo, kad što - vulkanizer mi nije do kraja zašarafio kotač pa je polako otpuštao :bang:
Pa to je post za automobile, a tamo je dosta neživo. Kako se zove taj šlampavi vulkanizer?
"Klopara ti kotač!"
"Ha?"
"Kažem, klopara ti kotač!"
"Ne čujem te ništa. Klopara mi kotač!" :zubo:
baja

Post 12 Jun 2012, 09:45

karambol » wrote: Kako se zove taj šlampavi vulkanizer?
smije li se to pisati? :o
"Klopara ti kotač!"
"Ha?"
"Kažem, klopara ti kotač!"
"Ne čujem te ništa. Klopara mi kotač!" :zubo:
prvo mi je palo na pamet da se kotač otkačio ali sam to odmah eliminirala jer 'neće valjda biti toliko šlampavi i igrati se tuđim životom'
Pješčana

Post 12 Jun 2012, 10:02

baja » wrote:
:facepalm: :D

ko kad Vodena misli da nešto čuje pa ignorira, pa ispadne da se dva dana vozi s praznom gumom
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
blue
Asgard

Post 12 Jun 2012, 10:28

Éowyn » wrote:
Meni nikad nije bilo jasno kako funkcioniraju normalni ljudi :ne zna: Kako i na koji način vi znate što je lijevo, a što desno?
Kako zapamtite put kojim ste prošli manje od sto puta?

Ja sam svojevremeno imala tehničko crtanje na strojarstvu. Tri puta tjedno sam imala vježbe u istoj učionici i do kraja godine sam svaki put uredno lutala po zgradi u potrazi za učionicom. Pa ono, velika je zgrada :facepalm:

Koliko god da sam izgubljena, odlično čitam mape i sve vrste nacrta. Nema šanse da se izgubim ako imam mapu.
Hm :misli: Pa mislila sam da tko bez problema čita mape i nacrte, nema problema s bilo kakvom prostornom percepcijom; a ti se izgubiš u zgradi, svaka čast :S :)
Pješčana wrote: ko kad Vodena misli da nešto čuje pa ignorira, pa ispadne da se dva dana vozi s praznom gumom
:D

Ovo su, bit će, prokleti dani za aute - i moj je počeo poskakivat jučer :eek: Kako nisam neko vrijeme vozila svoj autić, nego bolju pilu :o mislila sam da brijem jer je neudobniji, amortizeri su mu loši. Al fakat poskakuje - sutra ću kod vulkanizera, može opet bit jedna od 2 stare gume :visi:
Naživicralo me što će to sigurno koštat :gaah:
baja

Post 12 Jun 2012, 10:36

Pješčana » wrote: :facepalm: :D

ko kad Vodena misli da nešto čuje pa ignorira, pa ispadne da se dva dana vozi s praznom gumom
ja nisam ignorirala :durica: :D
al' trebat će mi još malo da se pomirim s činjenicom da je netko jednostavno, hm, šlampav :madkava:
Pješčana

Post 12 Jun 2012, 11:32

prije više od mjesec dana moj otac je pokrenuo parcelizaciju kuće i upis nekretnine u gruntovnicu.
početkom svibnja dao je avans, tip je rekao da ide u bolnicu neko vrijeme, i više se nije javio.
poslala sam mu mail pred dva tjedna. ništa.
danas sam ga uspjela dobiti na telefon, i nakon što sam se predstavila imenom i pitala da što je s kućom, ovaj je krenuo defanzivno i poluvikanjem da gospođo što mene točno zanima? on radi, da, radi.
na moje pitanje koliko još treba da sve bude gotovo, on mi to ne zna reći, jer gospođo, to je puno posla, znate :mad:
znate one situacije kad morate biti medeni preko telefona? :raspa:
uglavnom, saznala sam koliko vremena treba, jer, iznenađenje, znaju se okvirna trajanja nekih koraka, i da, čak mu je i ok da ga nazovem kroz dva tjedna jer time pokazujem interes za svoju nekretninu.
neee, ne gleda on mailove.
jebemumater.
došlo mi je da ga kroz žicu pljusnem.
nisam već dugo vremena imala situaciju gdje me netko pokušava odjebati s "gospođo, to vam traje, ne ide vam to preko noći".
karambol

Post 12 Jun 2012, 11:37

baja » wrote: smije li se to pisati? :o

prvo mi je palo na pamet da se kotač otkačio ali sam to odmah eliminirala jer 'neće valjda biti toliko šlampavi i igrati se tuđim životom'
Zašto ne? K'o ih šiša!
Ja bih uveo i za sve luđake i debile za volanom neki sajt ili besplatni broj telefona s onim kako imaju na poštanskim i još nekim vozilima, taksi cammeo i još neki, s pitanjem - kako vozim? Pa da se možeš požaliti, doduše ne znam s kojim efektom, na kretena koji brije da je u njega ušao duh Ayrtona Senne po vozačkom umijeću...
Ako ne požaliti, barem ga staviti na nekakav stup srama. Jedino...objektivnost takvog stupa je dosta upitna... :misli:
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 11:43

Pješčana » wrote:prije više od mjesec dana moj otac je pokrenuo parcelizaciju kuće i upis nekretnine u gruntovnicu.
početkom svibnja dao je avans, tip je rekao da ide u bolnicu neko vrijeme, i više se nije javio.
poslala sam mu mail pred dva tjedna. ništa.
danas sam ga uspjela dobiti na telefon, i nakon što sam se predstavila imenom i pitala da što je s kućom, ovaj je krenuo defanzivno i poluvikanjem da gospođo što mene točno zanima? on radi, da, radi.
na moje pitanje koliko još treba da sve bude gotovo, on mi to ne zna reći, jer gospođo, to je puno posla, znate :mad:
znate one situacije kad morate biti medeni preko telefona? :raspa:
uglavnom, saznala sam koliko vremena treba, jer, iznenađenje, znaju se okvirna trajanja nekih koraka, i da, čak mu je i ok da ga nazovem kroz dva tjedna jer time pokazujem interes za svoju nekretninu.
neee, ne gleda on mailove.
jebemumater.
došlo mi je da ga kroz žicu pljusnem.
nisam već dugo vremena imala situaciju gdje me netko pokušava odjebati s "gospođo, to vam traje, ne ide vam to preko noći".
Naša obitelj je genetski obitelj poštenih budala, pa smo još '92. krenuli graditi kuću sa svim dozvolama. Neki dan smo (opetovano :cerek: ) dobili odbijenicu da se konačno kuća upiše gdje se treba upisati (inače, to su oni automatski trebali napraviti još tada, ali pošto nisu, mi smo to godinama požurivali :cerek: :cerek: ), jer nešto ne štima sukladno članku.8124758fvhuz stavak 123784813, te članku 784rt81247r stavak3.

Onda je stari otišao tamo jebat' im mater i onda su upisali. Vidjeli su da nema još puno života, da mu je više svejedno, i prepali su se. Na kraju krajeva, čovjek je očigledno lud, pošto je još tada brijao na dozvole, a od tada je prošlo pet valova legalizacije bespravnih objekata za sedamnaest puta manju paru nego što smo mi iskeširali.

Uglavnom, njihova greška, i još te 20 godina zajebavaju. A ti bi nešto za dva tjedna. :zubo: Tek si ušla u kolo, srećo... kuća će ti biti upisana za desetak godinica, ipak smo ušli u informatičko doba, stvari se ubrzavaju.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 12 Jun 2012, 11:44

Zasto ne? Pa zato sto se netko iz ciste zlobe moze tako nesto izmisliti i napisati da si mu ti karambol imenom i prezimenom ukrao novcanik. Pa dok se ti obranis a ni neces se braniti jer ne znas gdje te se oblatilo, prodje baba s kolacima.
karambol

Post 12 Jun 2012, 11:46

ombia » wrote:Zasto ne? Pa zato sto se netko iz ciste zlobe moze tako nesto izmisliti i napisati da si mu ti karambol imenom i prezimenom ukrao novcanik. Pa dok se ti obranis a ni neces se braniti jer ne znas gdje te se oblatilo, prodje baba s kolacima.
A je...rekoh da je objektivnost upitna. Možda kada bi se prilagali kakvi dokazi, npr. slika otpalog kotača... :zubo:
baja

Post 12 Jun 2012, 11:52

Pješčana » wrote:prije više od mjesec dana moj otac je pokrenuo parcelizaciju kuće i upis nekretnine u gruntovnicu.
moja majka je počistila sve, a neke nedoumice su sezale još u doba marije terezije :S
potrajalo je desetak godina :D

a i mi smo svoju kuću upisivali godinama iako je sve bilo čisto; jednom su nam vratili zbog nepotpune dokumentacije (odnosno trebalo je uskladiti adresu prodavatelja na ugovoru i na tabularnoj izjavi), a onda je sve ležalo još idućih par godina....
karambol wrote:Zašto ne? K'o ih šiša!
u zaprešiću su :o :D
Pješčana

Post 12 Jun 2012, 12:05

vrrrlet » wrote: Uglavnom, njihova greška, i još te 20 godina zajebavaju. A ti bi nešto za dva tjedna. :zubo: Tek si ušla u kolo, srećo... kuća će ti biti upisana za desetak godinica, ipak smo ušli u informatičko doba, stvari se ubrzavaju.
pazi, on je tek sakupio dokumente, i tek će ih predati, i to traje . i onda to nije ziher, jer "oni" mogu odbiti elaborat :facepalm:

jel postoji neki mehanizam nadzora gruntovnice? da provjerim kako brzo rade?
troše mi nerve. jbt u zemlji gdje miljon ljudi ne radi, ovi se tele ko puževi i idu mene uvjeravati da puno rade.
vrrrlet

Post 12 Jun 2012, 12:12

Pješčana » wrote: pazi, on je tek sakupio dokumente, i tek će ih predati, i to traje . i onda to nije ziher, jer "oni" mogu odbiti elaborat :facepalm:

jel postoji neki mehanizam nadzora gruntovnice? da provjerim kako brzo rade?
troše mi nerve. jbt u zemlji gdje miljon ljudi ne radi, ovi se tele ko puževi i idu mene uvjeravati da puno rade.
Ne znam kaj da ti kažem, mi smo prije neku godinu otplatili jedan mali ali dugoročni hipotekarni kredit (20 godina). Par godina poslije dobili smo obavijest da nam je kredit upisan u vlasnički list kao teret. :rofl:

Ne znam, ja bih za početak streljao sve iz državne uprave koji ne znaju engleski i upaliti komp. To je minimum koji oni nažalost većinom ne zadovoljavaju, pa imamo to što imamo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 12 Jun 2012, 16:04

Oni koji znaju engleski, znaju upaliti komp i odrade svoj posao odu iz državne uprave. Ili nikad ni ne dođu u nju.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
  • Information