Ma paz, nisam ja ovo ni mislila ni napisala.Chilimama » wrote:Ja imam 50..i koji mjesec..moj muž nepune 52 a seks je vrlo nepoterećen, odličan pače...neobično mi je da neko misli da to ne postoji u to doba...ko da nam se nakon 35. izvade dijelovi, pospreme u spremište i dade nam se keks...![]()
Ali prije faksa, recimo (kad je i počeo moj forumaški staž), sa starijim osobama uopće nisam dolazila u odnose koji bi bili blizu nekakvog ravnopravnog odnosa, ili su mi bili u rodu ili nekako "nadređeni", nastavnici, profesori i sl.
I nekako se smatralo normalnim da se o seksu ne razgovara. Eto, napisala sam, smatrajte me osakaćenom - ja sa svojim roditeljima nikad nisam razgovarala o seksu. Nije nešto čime se ponosim i nešto što planiram perpetuirati u iduće generacije i ne smatram to najzdravijim segmentom našeg odnosa, ali poštujem njihov odgoj i svjetonazore i smatram se (a i njih) sretnom što sam imala dovoljno soli u glavi da se informiram drugim kanalima
Onaj jedan moj je nekidan izjavio da je uvjeren da ću mu ja biti seksi i sa šezdeset
Emer, ne zamjeri