Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Odakle vam trešnje? I još ih mrcvarite i tražite u jajetu dlaku. Hjoj, kako volim trešnje! Nemam ja vremena kalati ih. Možda nakon što smlatiim punu zdjelu i kad mi se ionako više ne jedu. Ali ni tada to ne radim. Tko traži, taj i nađe. 
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Perzefona » wrote:Odakle vam trešnje?
Imamo u vrtu pet stabala, čini mi se.
Jedem ih sa stabla, ne gledam ništa. Ali sad kad više nema domaćih, morat ćemo kupovati. A onda crv izgmiže u zdjelu pa se ne mogu praviti da ga ne vidim.
Groupie :cerek:
-
Almost Rosey
jel to opasno? crva pojest, mislim? što se dogodi ako ti živ dođe u probavni trakt? i to one udaljenije organe...
Nabrao mi šogor danas, nešpricane, finePerzefona » wrote:Odakle vam trešnje?
Life is short. Smile while you still have teeth.
ovaj, želučana kiselina sagara valjda sve.Almost Rosey » wrote:jel to opasno? crva pojest, mislim? što se dogodi ako ti živ dođe u probavni trakt? i to one udaljenije organe...
možda misliš na one zle crve o kjima čitamo po portalima, gdje ljudi odu u nepoznato, ulove ribu i loše ju pripreme, pa crvi probijau membrane organa i piče po tijelu? teško će to hrvatski crv iz trešnje napraviti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
Almost Rosey
Ma ne, pitam baš za ove "domaće"Pješčana » wrote: ovaj, želučana kiselina sagara valjda sve.
možda misliš na one zle crve o kjima čitamo po portalima, gdje ljudi odu u nepoznato, ulove ribu i loše ju pripreme, pa crvi probijau membrane organa i piče po tijelu? teško će to hrvatski crv iz trešnje napraviti
Toliko obožavam trešnje, ali imam fobiju od beštijica, koju sam spremna pregristi (NPI
edit: nda, jedem samo domaće.
Ma,nije ti to opasno kad pojedes i crva. Uopce. On se samo seta i mrda unutra trazeci tresnju koju si maznula. Dok on tako sece, a ti nisi ni svjesna toga, posljedica je naglasena zivost u kretanju i zivost u inace mirnijim situacijama, npr meskoljenje u stolcu dok citas novine ili stalno ustajanje s istoga iz nepozatih razloga... Tome je uzrok crv koji te iznutra skaklja i nadrazuje indirektno i od tuda ona izreka - kad si nemirna, kazu, ima crva u guzici....Almost Rosey » wrote:jel to opasno? crva pojest, mislim? što se dogodi ako ti živ dođe u probavni trakt? i to one udaljenije organe...
Kaj nije metoda suocavanja sa strahom najbolja terapija?Almost Rosey » wrote:tako se ne razgovara s jednom fobičarkom
Hm, nisi pristalica navedene metode...slutim. A kako se mislis rijesiti toga?
-
Almost Rosey
na sebi naravno da nisamkarambol » wrote:
Hm, nisi pristalica navedene metode...slutim. A kako se mislis rijesiti toga?
mah, lako za crve, da mi je trešanja
Metoda jauka i patnje mozda i upali pa te netko od vlasnika stabala pozove u goste zbog siroke duse ili griznje savjesti. Ili odlucis platiti nepoznatom prekupcu za 'domace' tresnjice masnu cijenu odricuci se necega za racun tresanja ili se upusti u prikradanje i preskakivanje prepreka u prethodno odredjenoj lokaciji gdje su uocena stabla sa slatkim crvenim plodovima... Uhvacena dok je sjedila na tresnji tvrdeci da jede sljive koje je sama ponijela. U pomoc priskocili i vatrogasci iz obliznjeg DVD-a...
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Za dejzi: http://i47.tinypic.com/2hyyqdz.jpg - riječ je o kompletiću od deset kartica s najčešćim frazama na poljskom. Hoćeš?
Glupa si.
a) imam penisića.
b) idem s FAMILIJOM. Pred njima sam fina.
Isuše, ja to niš ne kontam.ElliQuinn wrote:Za dejzi: http://i47.tinypic.com/2hyyqdz.jpg - riječ je o kompletiću od deset kartica s najčešćim frazama na poljskom. Hoćeš?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Perzefona » wrote:![]()
Ja sam jednom pjevala u autu koliko me grlo nosilo. U traci do mene zaustavi se žena i nešto mi gestikulira. Otvorim prozor, a ona će: "I ja slušam to na radiju!"Baš mi je to bilo fora.
Nikad nisam jela trešnje s crvima. :lalalalalaicanthearyou:
Danas sam od duga vremena virnula na Svekrve. Po prvi me puta uhvato istinski užas pri pomisli da ću možda imat neku od onakvih snaha. Onakvih koje će zahtijevati da ih voliim. Ne kažem da ju neću voljeti, ali ću blago popizdit ako budem morala.
danas sam nakon dugo vremena virnula na Svekrve. i pročitala kako nije dobro ni kad zovu, ni kad ne zovu. al tops mi je ona koja je očekivala da joj svekrva ponudi platit doktorat, pa da onda odbijePerzefona » wrote:Danas sam od duga vremena virnula na Svekrve. Po prvi me puta uhvato istinski užas pri pomisli da ću možda imat neku od onakvih snaha. Onakvih koje će zahtijevati da ih voliim. Ne kažem da ju neću voljeti, ali ću blago popizdit ako budem morala.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
E, na tu s čestitanjem rođendana sam i mislila. Jasno da mora nazvati, ako ne nazove, to je kraj svijeta. Ali bilo bi dobro da ne nazove pa da to može mužu nabijati na nos i da on napokon progleda.Pješčana » wrote: danas sam nakon dugo vremena virnula na Svekrve. i pročitala kako nije dobro ni kad zovu, ni kad ne zovu. al tops mi je ona koja je očekivala da joj svekrva ponudi platit doktorat, pa da onda odbije![]()
Nakon nje tako mi se istinski smučilo da nisam ni došla do ove s doktoratom.
-
- Information
-