Ne vjerujem svojim očima.
Zar je dlakavost postala nemoralna?
Otkrit ću ti tajnu, Ombia. Naime, po stidnim se dlakama urinira.ombia » wrote: A evo na temi saznasmo da se nekome i pica znoji kao i pazuha...
mozda to od plasticnih gaca?
Idi nešto depiliraj, nadam se da ti to bolje ide od duhovitosti.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Inspirirana topikom sredila sam frizuricu..
pazuha nisu stigla na red..hu kerz
znam da vas ne zanima, ali fora mi je uključit se s odlakavjelim doprinosom
pazuha nisu stigla na red..hu kerz
znam da vas ne zanima, ali fora mi je uključit se s odlakavjelim doprinosom
kurvanjski avatar, a
Mislim da bi kristalizacija urina išla brže nego kristalizacija znoja. Trebalo bi napraviti eksperiment u kontroliranim laboratorijskim uvjetima.Perzefona » wrote: Otkrit ću ti tajnu, Ombia. Naime, po stidnim se dlakama urinira.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
A što se gaća tiče, sjetila sam se jedne pjesmice.
Na brijegu kuća mala u gaćama,
na njoj su prozora dva bez gaća,
tu sjedi djeva bajna u gaćama,
k'o ruža proljetna bez gaća.
Što radiš, djevo bajna u gaćama,
u tu prekrasnu noć bez gaća,
moj dragi, zvijezda sjajna u gaćama,
rek'o je da će doć bez gaća.
Tri noći već su prošle u gaćama
otkako čekam ja bez gaća
i mnoge još će proći u gaćama,
ostajem žalosna bez gaća.
Moj dragi drugu ljubi u gaćama,
a mene ostavlja bez gaća,
al' ja ga kleti neću u gaćama,
jer sam ga ljubila bez gaća.
Na brijegu kuća mala u gaćama,
na njoj su prozora dva bez gaća,
tu sjedi djeva bajna u gaćama,
k'o ruža proljetna bez gaća.
Što radiš, djevo bajna u gaćama,
u tu prekrasnu noć bez gaća,
moj dragi, zvijezda sjajna u gaćama,
rek'o je da će doć bez gaća.
Tri noći već su prošle u gaćama
otkako čekam ja bez gaća
i mnoge još će proći u gaćama,
ostajem žalosna bez gaća.
Moj dragi drugu ljubi u gaćama,
a mene ostavlja bez gaća,
al' ja ga kleti neću u gaćama,
jer sam ga ljubila bez gaća.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
@Margarita
Nego, hoćemo li zasebnu temu o nemoralnosti urina ili da sve ostane unutar ove nemoralne teme?!
Ja primjećujem da je sve manje frajera raspoloženo za druženje gdje su pisoari a sve više se zaključavaju poput, pardon, dama u kabine sa wc školjkama.
Nedavno na konferenciji sam vidio frajera na pisoaru koji je otpakiravao rukama reklamne materijale koje smo dobili, imao je mobitel između uha i ramena a njegov penisić je bez ikakve kontrole i upute sam radio sav posao. Impresivna je bila količina multitaskinga.
Nego, hoćemo li zasebnu temu o nemoralnosti urina ili da sve ostane unutar ove nemoralne teme?!
Ja primjećujem da je sve manje frajera raspoloženo za druženje gdje su pisoari a sve više se zaključavaju poput, pardon, dama u kabine sa wc školjkama.
Nedavno na konferenciji sam vidio frajera na pisoaru koji je otpakiravao rukama reklamne materijale koje smo dobili, imao je mobitel između uha i ramena a njegov penisić je bez ikakve kontrole i upute sam radio sav posao. Impresivna je bila količina multitaskinga.
- Donna Sole
Potjeh » wrote:@Margarita![]()
Ja primjećujem da je sve manje frajera raspoloženo za druženje gdje su pisoari a sve više se zaključavaju poput, pardon, dama u kabine sa wc školjkama.![]()
Ne usuđujem se pitat jel on imao dlake na tom području kao svojevrsni kanalić za navođenje smjera mlaza drito u pisoar ili je to šoralo uzduž i poprijeko...( ma znam da dečkima to ne igra ulogu, štoviše smetnja je jer je najvažnija radnja u tom posliću završni treskić
kurvanjski avatar, a
Potjese ovo je urnebesno.
Sto se urina tice, mokre maramice su super (i za fekalije, tesko je zamisliti da nece neki post uskoro iskrsnuti i na ovu temu
). Kome ima na cemu sta ostati jel.
Pazuha ne brisem mokrim maramicama 5-6-7 puta na dan.
Eksperiment bi bio zgodan, pogotovo za baju.
No muski i wc, da. Kad je zenski wc zauzet a zauzet je stalno a meni se ne da cekati idem vrata do, u muski. Vrata do vrata, dio sa umivaonicima nam je zajednicki.
Muski wc je cisci.
Sto se urina tice, mokre maramice su super (i za fekalije, tesko je zamisliti da nece neki post uskoro iskrsnuti i na ovu temu
Pazuha ne brisem mokrim maramicama 5-6-7 puta na dan.
Eksperiment bi bio zgodan, pogotovo za baju.
No muski i wc, da. Kad je zenski wc zauzet a zauzet je stalno a meni se ne da cekati idem vrata do, u muski. Vrata do vrata, dio sa umivaonicima nam je zajednicki.
Muski wc je cisci.
Ruke se peru prije pozdrava sa veseljkom. Znak je to higijene i poštovanja.Chilimama » wrote: često viđam da se zanemaruje pranje ruku nakon pozdrava s veseljkom...
Naravno. Mi možemo ciljati.ombia wrote: Muski wc je cisci.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1595 times
Krivo. Vidim, nisi se baš previše bavio filozofijom. "Tradicionalni kontekst" nema nikakve veze s etikom. Dobro i zlo nisu moralne kategorije. Sve ovisi o tome kako definiraš bitak. Ako je vrhunsko dobro primjerice sreća, onda je dobro sve ono što čovjeku omogućuje da bude sretan. Ako je to korist ili čisto preživljavanje... Dalje možeš i sam, je li.Potjeh » wrote:
Vidim da si se žurio na put.Priznajem, tvoj post mi je konfuzan i nije mi jasno na koji način ruši ove definicije koje sam prenio.
Ako je Platon napisao da je znanje vrhunsko dobro onda je upotrijebio riječ van tradicionalnog konteksta. U klasičnom smislu znanje sa stajališta dobra i zla je neutralno...
Žena u kavani ili u kupaćem kostimu prošlog doba će itekako biti okarakterizirana zlom odnosno njene namjere će okarakterizirati zlim.
Naveo sam ti filozofe koji vjeruju u spoznajno-etički paralelizam. Jasno, ima i drugih. No stvar je u tome da ti, poput većine, etiku okljaštruješ na ono što ona nije. Niti je ikad bila.
Potpisi su za budale.
Meni ne smeta vidjeti dlake. Izbrijana tjela koja diktira nekakva ? moda, podsjecaju na djecu.
A znamo sto to znaci.
Dakle, postovano citateljstvo, sve ovisi o socijalnom kontekstu. Vjerovatnost da oni koje zele biti vidjeni na vecernjim setnicama ce biti bezdlaki, a oni koji za iste te setace od pet ujutro vade krompire i trpaju lubenice na traktore ce biti, sta? Pogadjate. Vjerovatnost je veca da ce biti dlakaviji od ovih prvih.
Dalje. Muskarac bez dlaka. Kao lav bez brade, dakle lavica. Muskarac bez dlaka je feminiziran muskarac, mek i podatan. Ne volim. Volim muskarca s dlakama. Zapravo, volim muskarca s dlakama vecima od mojih, makar se ja ne depilirala.
A znamo sto to znaci.
Dakle, postovano citateljstvo, sve ovisi o socijalnom kontekstu. Vjerovatnost da oni koje zele biti vidjeni na vecernjim setnicama ce biti bezdlaki, a oni koji za iste te setace od pet ujutro vade krompire i trpaju lubenice na traktore ce biti, sta? Pogadjate. Vjerovatnost je veca da ce biti dlakaviji od ovih prvih.
Dalje. Muskarac bez dlaka. Kao lav bez brade, dakle lavica. Muskarac bez dlaka je feminiziran muskarac, mek i podatan. Ne volim. Volim muskarca s dlakama. Zapravo, volim muskarca s dlakama vecima od mojih, makar se ja ne depilirala.
Slažem seAristocat » wrote: Izbrijana tjela koja diktira nekakva ? moda, podsjecaju na djecu.
A znamo sto to znaci.
- Donna Sole
Ali zašto ste protiv ljubavi?ElliQuinn » wrote: Mislim da se samo nastoji ne promovirati istinska, vrrrletna, ljubav prema djeci.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
...natakni maloga Krunu na čunu?
Ma nije.
-
zeleni zub
Ne znam ja.Aristocat » wrote:Meni ne smeta vidjeti dlake. Izbrijana tjela koja diktira nekakva ? moda, podsjecaju na djecu.
A znamo sto to znaci.
-
- Information
-