blaze » wrote:inače, nedavni odlazak u kino obogatio me za još jedno iskustvo.
Nisam vidjela reklamu jer u kino dvoranu ulazim nakon 10-minutnih reklama. Vjerujem da ne smetam nikome, u mraku vidim kao mačka ..,tako to.
Mene je oduševilo ono - na prvi pogled možda malo iritantno -
Morrrrrrron, morrrrrrron...
Nema da netko zaboravi isključiti mobitel nakon toga.
blaze » wrote:
nisam mogla vjerovati što puštaju. koji je genijalac to smislio pa još prezentirao kao "kampanju" za proizvod. ne mogu vjerovati da se nije sprdao, a klijenti popušili
Upravo to se uvijek zapitam kad vidim imbecilne reklame na tv-u.
Zamislim ljude u odijelima kako sjede oko ovalnog stola i nadobudnog mladića koji oduševljeno izlaže svoju ideju prezentacijom u power pointu. Taj mi je dio još i jasan... postoji vjerojatnost da se dogodi takav mladić i takva ideja... ali onaj dio kad ljudi u odijelima zadovoljno kimnu glavom i pomisle kako je baš to pravi način da izreklamiraju proizvod...
blaze » wrote:ja sam gledala samo prvi dio, jednom, i to mi je sasvim dovoljno

Isto tako.
Kao kad ZNAŠ da ti se neko jelo neće svidjeti al' svi te nutkaju - ajde, probaj, kako ćeš znati valja li ako ne probaš. I ti, ajde, probaš... i što bude? Ne svidi ti se.
ali » wrote:
Double facepalm on the top:
Hoover je i bio jedan od predsjednika.
(ne John, ali svejedno

)
Sve u redu.
Mene je na početku filma prepala pomisao da je Hooverova brana možda po njemu (Leonardu

) dobila ime. Pred kraj filma mi je bilo jasno da ni klupica u parku ne može nositi njegovo ime.
Edit: 1000-ti post. Tek?