Dolazi mi danas gastarbajter u goste
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Đepika?!Sašenka » wrote:Ja sam se danas ustala tek u 11![]()
![]()
Dolazi mi danas gastarbajter u gosteSaću malo slušat o krasnoj zemlji Švajcarskoj
Znam da padam s Marsa, ali zar ti nemaš svog MP?dejzi wrote: Bila sam na dejtu sinoć.
Devet sati smo sjedili u parku.![]()
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ne znam di bi ovo stavio...ma, evo tu, da se malo raspekmezite...
http://www.index.hr/lajk/poster/1818/to ... e-izgledne
Đe je Rosey da i ovo zabilježi za neki budući seminar.
Šmizla je sad već prava bitanga i rastura sve što dohvati.
I stan prilagođavamo njoj pa svako jutro sve podignemo na neka visoka mjesta, razmjestimo stoliće i biljke i koješta, dovučemo prostirke i igračke i čudesa. I onda je stan takav tijekom dana.
E, ali kad ona ide spavati, sve se mora vratiti u prvobitno stanje.
Pa onda sve ponovo spuštamo i prevlačimo natrag. Kad sve prevučemo na staro mjesto, zapalimo svijeće. Svijeće, naravno, palimo ovisno o danu u tjednu. Petak-nedjelja + blagdani i državni praznici + godišnji ili bolovanje gore sve svijeće u boravku (8-10 komada i taj broj ovisi, ali neću vas gnjaviti detaljima jer su zbilja čudni), a ponedjeljak - četvrtak gore 4 svijeće (da, ovo je jako važno za moj duševni mir
)
I onda ja sjednem sva sretna u svoj nepromijenjeni boravak. Koji mi fali preko dana. I sjedim tako ponekad sat-dva, a ponekad svega minutu-dvije prije nego se onesvijestim od umora i muž me potjera na spavanje.
I onda ujutro sve ispočetka premećemo.
Dosta vremena izgubim na vucaranje slonove noge po stanu, ali isplati se.
I tako će bit, po svemu što sam o djeci pročitala, idućih 3-4 godine.
Muž je ekstatičan.
Šmizla je sad već prava bitanga i rastura sve što dohvati.
I stan prilagođavamo njoj pa svako jutro sve podignemo na neka visoka mjesta, razmjestimo stoliće i biljke i koješta, dovučemo prostirke i igračke i čudesa. I onda je stan takav tijekom dana.
E, ali kad ona ide spavati, sve se mora vratiti u prvobitno stanje.
Pa onda sve ponovo spuštamo i prevlačimo natrag. Kad sve prevučemo na staro mjesto, zapalimo svijeće. Svijeće, naravno, palimo ovisno o danu u tjednu. Petak-nedjelja + blagdani i državni praznici + godišnji ili bolovanje gore sve svijeće u boravku (8-10 komada i taj broj ovisi, ali neću vas gnjaviti detaljima jer su zbilja čudni), a ponedjeljak - četvrtak gore 4 svijeće (da, ovo je jako važno za moj duševni mir
I onda ja sjednem sva sretna u svoj nepromijenjeni boravak. Koji mi fali preko dana. I sjedim tako ponekad sat-dva, a ponekad svega minutu-dvije prije nego se onesvijestim od umora i muž me potjera na spavanje.
I onda ujutro sve ispočetka premećemo.
Dosta vremena izgubim na vucaranje slonove noge po stanu, ali isplati se.
I tako će bit, po svemu što sam o djeci pročitala, idućih 3-4 godine.
Muž je ekstatičan.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Evo još pekmezakarambol » wrote:Ne znam di bi ovo stavio...ma, evo tu, da se malo raspekmezite...![]()
http://www.24sata.hr/zivotinje/sto-je-l ... aju-268310
Life is short. Smile while you still have teeth.
Ja bih Tupelo vjerovala kako doć bilodi di se kupuje. Slijedila bih je da ima povez na očima i začepljene uši i ne bih se ni na sekundu pokolebala. Vjerojatno ni ona. 
Večeras sam htjela u kapeu popit mineralnu i prvo mi je sinoć frend rekao da može sutra (al ja sam htjela DANAS
) a onda mi se i dalje išlo al mi je frendica rekla da se upravo odselila. Tu sam potrošila sve svoje RL ljude koje mogu nazvat u deset navečer i pitat hoće li me gledat kako pijem mineralnu u kapeu. Osim Nice koja živi na skroz krivom mjestu za tako nešto.
Svi drugi imaju malu djecu il nemaju auto a žive negdje gdje ih trebam nazvat u pol 9 da trajvanima stignu do 10 a u osam i pol još nisam znala da će mi se i dalje pit mineralna. I onda sam otišla doma i skuhala paštu s lećom i zobenim pahuljicama, pišem ovo iz čiste provokacije, i pomirila se sa sudbinom. 
Večeras sam htjela u kapeu popit mineralnu i prvo mi je sinoć frend rekao da može sutra (al ja sam htjela DANAS
kuki » wrote: Osim Nice koja živi na skroz krivom mjestu za tako nešto.![]()
Tupelo, kakva slonova noga?
Pričali ste o rotoru u Zagrebu!
Groupie :cerek:
Našla sam dva laka crvene boje za koje uopće nisam znala da postoje niti su korišteni. Niti se mogu sjetiti zašto sam kupila dva crvena laka.
Btw, ljeto je počelo.
Jutros mi je bilo baš vruće. Joj da mi je otić do mora. A ne smijem, ne smijem. 
@Nica, zašto mi je poznata ta priča s rotorom.

Btw, ljeto je počelo.
@Nica, zašto mi je poznata ta priča s rotorom.
Jesam li ja jedina kojoj ovaj pas ne izgleda oduševljen mačkom?
ex anais wrote:Našla sam dva laka crvene boje za koje uopće nisam znala da postoje niti su korišteni. Niti se mogu sjetiti zašto sam kupila dva crvena laka.![]()
Imam i ja negdje crveni lak. I neki ljubičasti. I neki skoro pa bijeli.
Ja možda sutra budem išla na more.Btw, ljeto je počelo.Jutros mi je bilo baš vruće. Joj da mi je otić do mora. A ne smijem, ne smijem.
Zato jer sam ju ispričala sto milijuna puta.@Nica, zašto mi je poznata ta priča s rotorom.![]()
![]()
Čuj sreća. Dobio je dom u kojem je pas.Nica » wrote: Jesam li ja jedina kojoj ovaj pas ne izgleda oduševljen mačkom?
Naravno da sam sad išla lakirati nokte, bože koji sam ja idiot. Kao da nemam pametnijeg posla.
Imam i ja negdje crveni lak. I neki ljubičasti. I neki skoro pa bijeli.
Lijepi je. Nešto između narančastog i crvenog. Neću stavljati slike jer sam prekrila rub, a bojim se Tupelo.
Joj, blagotise. Mislim, mogla bih ja, ionako to vrijeme utučem na netu, ali ja kad jednom odem na plažu gotovo je, ne mogu se više vratiti u neljetni mod.Ja možda sutra budem išla na more.
Znala sam da sam se već tome smijala.Zato jer sam ju ispričala sto milijuna puta.

Moja je oveća i još je u gigantskoj tegli. Šmizla do struka uroni u nju. I izbaca gomilu zemlje na pod. I onda jede zemlju
ex anais wrote:Neću stavljati slike jer sam prekrila rub, a bojim se Tupelo.
Poše, kako ti nikada nećeš diplomirati
Pok
Odpok.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
U tom slučaju mačka igra prljavu igru.
Naravno da sam sad išla lakirati nokte, bože koji sam ja idiot. Kao da nemam pametnijeg posla.
Znala sam da sam se već tome smijala.
Postoji velika vjerojatnost da ću je ispričati još koji put.
-
- Information
-