Zar je dlakavost postala nemoralna?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Morticia

Post 31 May 2012, 14:06

Ne razumijem, kako što je potrebno? :misli:

I svejedno mi je fuj i ne izgleda mi ženstveno dlakava ženska noga. :ne zna:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Potjeh

Post 31 May 2012, 14:08

Morticia » wrote:Ne razumijem, kako što je potrebno? :misli:

I svejedno mi je fuj i ne izgleda mi ženstveno dlakava ženska noga. :ne zna:
Pa koliko vremena, kojom tehnikom i koji preparati?
ombia

Post 31 May 2012, 14:10

Ajde ima ljudi koji cijele zime ne odu na trening, saunu ili bazen. Dobro. Meni cudno, al sta sad. :zubo:
Ne nose suknje. Ne idu ginekologu (i on je javnost :zubo: ) i slicno.
Ne idu na masazu, makar fizioterapeutu. Ne idu pedikeru. Dobro, dobro, stajem. :rofl:
Morticia

Post 31 May 2012, 14:10

Pa ovisi o metodi kojojm odstranjuješ dlake. :ne zna:

Britvicom mi treba doslovno 20 sekundi.
Trakom za čupanje oko 5 do 10 minuta, ovisi koliko sam temeljita i precizna.
Iako ja osobno najčešće idem kod kozmetičarke koja to rješava, a ona mi izdeilira i noge i bikini za 15-20 minuta.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Almost Rosey

Post 31 May 2012, 14:13

ombia » wrote:Ajde ima ljudi koji cijele zime ne odu na trening, saunu ili bazen. Dobro. Meni cudno, al sta sad. :zubo:
Ne nose suknje. Ne idu ginekologu (i on je javnost :zubo: ) i slicno.
Ne idu na masazu, makar fizioterapeutu. Ne idu pedikeru. Dobro, dobro, stajem. :rofl:
Stvarno ti je to tako teško povjerovat?

Ha dobro, valjda su na vrlom Zapadu sve te stvari (osim ginekologa) stvar higijene :ne zna:
Leteća
babin nakurnjak

Post 31 May 2012, 14:17

ombia » wrote:
Pa nije bas da zelim sa svakim komunicirati kome se cudim. Dapace. Ili cije ponasanje smatram nekonzekventnim. Uostalom zasto bi meni nepoznata osoba morala odgovarati zasto se ne depilira? :confused: Pa malo kucnog odgoja jos imamo. To ti je kao sa temom subkulture. Dobar dio koji se skanjivaju nece to njima reci u facu. :zubo:
Eto, to ti je ista stvar. Dlake su postale društveno neprihvaćene - obući minicu na dlakave noge smatra se nepristojnim, primitivnim pa i neodgojenim. Da, baš kao na temi o supkulturi - dlakavost je atak na javni prostor i velika većina žena ne želi na taj način skretati pažnju na sebe.

Ako te tvoje dlakavice treniraju u kratkim hlačicama vjerojatno smatraju da su u sportskom okruženju dlake dopuštene. Ako ih ima više, u pravu su - običaje diktira većina.

Ako svoju dlakavost pokazuju samo u svlačionici, to je zato što svlačionica ipak nije javni prostor. Ondje ne bi trebalo zuriti u tuđe dlake, celulit ili donje rublje. Barem su mene tako odgajali. :ne zna:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Potjeh

Post 31 May 2012, 14:19

Morticia » wrote:Pa ovisi o metodi kojojm odstranjuješ dlake. :ne zna:

Britvicom mi treba doslovno 20 sekundi.
Trakom za čupanje oko 5 do 10 minuta, ovisi koliko sam temeljita i precizna.
Iako ja osobno najčešće idem kod kozmetičarke koja to rješava, a ona mi izdeilira i noge i bikini za 15-20 minuta.
Nisi napisala koliko često.

Pitam sve to iz razloga što dlakice rastu 24/7. Da se mene bira koja noga mi je ljepša - svježe izdepilirana ili dlakava rekao bih svježe izdepilirana. Ali, kod mene problem nastaje što svježe izdepilirana noga ne ostaje svježe izdepilirana noga. Dapače, pretvara se u šmigrl papir. Uračunaj u to i komplikacije koje se događaju prilikom depilacije i za mene je konačna presuda jasna.
ombia

Post 31 May 2012, 14:20

Almost Rosey » wrote: Stvarno ti je to tako teško povjerovat?

Ha dobro, valjda su na vrlom Zapadu sve te stvari (osim ginekologa) stvar higijene :ne zna:
Da, s obzirom na moja ledja i njihovo stanje ovo za bazen mi je tesko povjerovati. Nije da sam jedina s bolnim ledjima. S obzirom da bez saune jesam pola zime smrkava i to mi je malo teze shvatiti. I da nekim zemljama je ici u saunu kao drugima ici u pekaru. Nemali dio ljudi koje znam imaju saunu doma, prosjecnog su imovinskog stanja. Ne znam cemu komentar o vrlom zapadu. :misli:
A pogotovo dio da nitko zimi ne ide ni na kakav sport mi je malo cudan.
vrrrlet

Post 31 May 2012, 14:20

Potjeh » wrote:

Pitam sve to iz razloga što dlakice rastu 24/7. Da se mene bira koja noga mi je ljepša - svježe izdepilirana ili dlakava rekao bih svježe izdepilirana. Ali, kod mene problem nastaje što svježe izdepilirana noga ne ostaje svježe izdepilirana noga. Dapače, pretvara se u šmigrl papir. Uračunaj u to i komplikacije koje se događaju prilikom depilacije i za mene je konačna presuda jasna.

A sad ti znamo i fetiš. :E
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 31 May 2012, 14:22

Potjeh » wrote:

To ako koristis britvicu. Voskana noga je puno duze glatka. :cerek: Komplikacije? Onda nije nadjena adekvatna metoda depiliranja, to je sve.
Almost Rosey

Post 31 May 2012, 14:23

ombia » wrote:I da nekim zemljama je ici u saunu kao drugima ici u pekaru.
Stvarno? Ali baš tako? Oznojit se ko kruva najest?

Ozbiljno pitam, ozbiljno me čudi.
Potjeh

Post 31 May 2012, 14:23

Što? Dlakave žene?! Neš ti fetiša. Na kraju krajeva već ga godinama upražnjavam tako da su male šanse da sam zbog njega temu otvorio... :lol:
ombia

Post 31 May 2012, 14:24

Almost Rosey » wrote:
Stvarno? Ali baš tako? Oznojit se ko kruva najest?

Ozbiljno pitam, ozbiljno me čudi.
Ajde molim te reci da se zajebavas. :zubo:
Morticia

Post 31 May 2012, 14:24

Potjeh » wrote:

Kakve komplikacije? :misli:

Ako brijem britvicom brijem svaki do svaki drugi dan, pod tušem.
Kod kozmetičarke ili sama trakicom jednom u dva tjedna.
Almost Rosey

Post 31 May 2012, 14:26

ombia » wrote:
Ajde molim te reci da se zajebavas. :zubo:
Koji dio riječi ozbiljno ne razumiješ?

edit: al oke, bez sarkazma sasvim legitimnom priznajem tezu da sam cijeli život provela u bačvi :ne zna:
Potjeh

Post 31 May 2012, 14:27

ombia » wrote: To ako koristis britvicu. Voskana noga je puno duze glatka. :cerek: Komplikacije? Onda nije nadjena adekvatna metoda depiliranja, to je sve.
Moja draga ljeti isto tako ide kod kozmetičarke ljeti i voskom depilira noge. Varaš se ako misliš da 100% dlakica se čupne pri korjenu. Dobar dio njih jednostavno pukne. Rezultat: šmirgl papir ali malo blaži.

Još važnije (puno važnije): radije bih da potroši to vrijeme sa mnom.
Morticia

Post 31 May 2012, 14:28

:confused:

Daj reci da se šališ.

Pola sata jednom u dva tjedna ti je previše vremena da ga žena posveti samo sebi?
ombia

Post 31 May 2012, 14:31

Potjeh » wrote:
Moja draga ljeti isto tako ide kod kozmetičarke ljeti i voskom depilira noge. Varaš se ako misliš da 100% dlakica se čupne pri korjenu. Dobar dio njih jednostavno pukne. Rezultat: šmirgl papir ali malo blaži.

Još važnije (puno važnije): radije bih da potroši to vrijeme sa mnom.
Daj Potjese sta ne moze otici na voskanje dok radis? :zubo: Pola sata je sad vremenski problem?
Koliko cesto smo doma a na netu? ;)

Ne znam, meni su voskane noge glatke, dapace sjaje se od glatkoce. :rofl: Imam dobru kozmeticarku.
Drugo je sto nisu sve dlake u fazi rasta istovremeno.
Margarita

Post 31 May 2012, 14:31

ombia » wrote:
Da, s obzirom na moja ledja i njihovo stanje ovo za bazen mi je tesko povjerovati. Nije da sam jedina s bolnim ledjima. S obzirom da bez saune jesam pola zime smrkava i to mi je malo teze shvatiti. I da nekim zemljama je ici u saunu kao drugima ici u pekaru. Nemali dio ljudi koje znam imaju saunu doma, prosjecnog su imovinskog stanja. Ne znam cemu komentar o vrlom zapadu. :misli:
A pogotovo dio da nitko zimi ne ide ni na kakav sport mi je malo cudan.
Ne idem po bazenima, saunama ni sportovima. Depiliram se i zimi.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ombia

Post 31 May 2012, 14:33

Margarita » wrote: Ne idem po bazenima, saunama ni sportovima. Depiliram se i zimi.
A zasto se depiliras onda? :zubo:
Morticia

Post 31 May 2012, 14:35

Margarita » wrote: Ne idem po bazenima, saunama ni sportovima. Depiliram se i zimi.
Tako i ja.

Razloge zašto se depiliram sam već navela.
Potjeh

Post 31 May 2012, 14:37

Morticia » wrote::confused:

Daj reci da se šališ.

Pola sata jednom u dva tjedna ti je previše vremena da ga žena posveti samo sebi?
Nije pola sata jer živimo na selu. U dva tjedna noga je samo 2-3 dana 'svježe' depilirana.

Svoju izjavu sam trebao malo bolje napisati: Radije bih da provodi vrijeme sa mnom nego sređujući se za mene. Ona pušta zimi svoje dlake iz čiste praktičnosti postupka.

Komplikacije: porezotine, urasle dlake, infekcije i crvenilo. Najčešće uglavnom.
Margarita

Post 31 May 2012, 14:39

ombia » wrote:
A zasto se depiliras onda? :zubo:
Zato što sam moralna.

Uz prirođenu nedlakavost i stoljetnu depilaciju i kad bih željela nešto uzgojiti ispalo bi par jadnih kržljavih raštrkanih dlačica. A tek to mi je skroz bezveze.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 31 May 2012, 14:39

Ja se ne depiliram, ali sve sam izdepilirala što se dalo..
Sad sam u dobi kad mi je depilacija bitna ko i lanjski snijeg. NAime, depiliram se negdje u travnju da se sredim za ljetnu odjeću i opet u studenom da sam mirna ako se zadesim negdje ..negdje , ne znam..gdje mi ne trebaju dlake..Oću reći, nema..nešto malo počupam depilatorom, sve na struju i to je to...Pazuha slično..ajd , možda nekoliko puta tijekom ljeta...više radi kritike od kćeri nego potrebe neke...
A da nabavim nove naočale? :misli:

Inače , depilaciju smatram navikom i estetikom.
Nedepiliranje ne doživljavam jako lošom, ali ne bi rekla da je nemoralno...Iako znam da je autor teme više provocirao dobru raspravu nego što drugo...
kurvanjski avatar, a
Morticia

Post 31 May 2012, 14:44

2-3 dana?
Kod mene nije, stvarno. :ne zna:

I nemam te komplikacije koje spominješ.
Ali dobro, ja se depiliram od svoje 17-este, do sad sam većinu dlaka koje sam i imala potamanila.

Zašto sređujući se za tebe?
A ako je to njoj zadovoljstvo?
Malo otići, obaviti depilaciju, popiti kavu, prošetati, bilo što... :ne zna:
  • Information