I mislila sam. Zato me cudio karambolov odgovor.Potjeh » wrote:
Van braka (predbračni) dakako.
Karambole prerano si se poveselio.
Mensečini, prika, da ga ti već dugo nisi umočio.
Zato ja imam četku.Češalj? Češalj je za gejeve koji imaju kosu dužu od par milimetara i rade nekakve tamo frizure.
E, vi's...ta cetka je multi kulti rjesenje jer osim glave pravi dlakavi muskarac moze se propisno istimariti po cijelom tijelu, gdje god ima dugih dlaka i kovrcica...recimo, od grive na glavi, preko brade i brkova, prsnocicnotrbusnog dijela misicavog tijela, dlakava ramena i zicagu do okolopimpeknog podrucja pa sve do malog prsta na nozi... Sjajno. Steta kaj nam je otpao rep davnih dana...
Opet ja s dosadnim definicijama:baja » wrote: zlo je ubiti čovjeka ali postaje moralno u određenim situacijama, čak i časno
A razumijevanje te razlike bi bitno promijenilo moju definiciju dobra i zla u kontekstu ove rasprave? Sumnjam. Meni kao laiku definicija je jednostavna i nedvosmislena. A takve su mi najdraže.Stitch » wrote:Samo, za razumijevanje te razlike nisu dovoljne rječničke definicije.
Pa pišeš o tome kako u segmentu odjevanja i slično postoji odabir, a kod depiliranja toga praktički nemoguće, a to nije točno.
Zašto?judolino » wrote:
Mensečini, prika, da ga ti već dugo nisi umočio.
Četka čupa pičkice, a ne rasne balkanske mužjačine.ombia » wrote:Cetka cupa. Koga jos ima sta cupati.
Naravno da je problem u okolini. Mi smo dio zajednice i želimo u njoj funkcionirati. Zamisli primjer srednjoškolke koja se ne depilira... Ne bih htio biti u njenoj koži.zeleni zub » wrote: I da, slažem se da je tužno da se netko depilira iako to ne želi, a smatra da mu je diktirano od okoline, no ne mislim da je tu problem u okolini.
Pa postoji i Mjesec. Kad si zadnji put bio na njemu?
I ja bih joj se radije zavukao u picu nego pod kožu.Potjeh » wrote:
Naravno da je problem u okolini. Mi smo dio zajednice i želimo u njoj funkcionirati. Zamisli primjer srednjoškolke koja se ne depilira... Ne bih htio biti u njenoj koži.
Vidim da si se žurio na put.Stitch » wrote:Potješe, krajnje pojednostavnjeno, bez previše pozivanja na definicije. Žurim se na put.![]()
Ja sam davno izgubio svaki seksualni interes za bilo što ispod 20.g. :metla u guzici:judolino » wrote: I ja bih joj se radije zavukao u picu nego pod kožu.
Ni ja jer... pobogu fuj!Potjeh » wrote:
Naravno da je problem u okolini. Mi smo dio zajednice i želimo u njoj funkcionirati. Zamisli primjer srednjoškolke koja se ne depilira... Ne bih htio biti u njenoj koži.
Na Mjesecu nikad. Jesam sada postao nevin?judolino » wrote: Pa postoji i Mjesec. Kad si zadnji put bio na njemu?
zeleni zub:I da, slažem se da je tužno da se netko depilira iako to ne želi, a smatra da mu je diktirano od okoline, no ne mislim da je tu problem u okolin
judolino: Četka čupa pičkice, a ne rasne balkanske mužjačin
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests