Sad bih im i ja napisala prosvjedno pismo.MightyMe » wrote: Zato jer je tako rečeno.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
I mene ovo muči.ex anais » wrote:Zašto su cvjetovi zla oksimoron?
Prljava veličina? Oksimoron bi bio prljavi domestos.Ne znam, mislim da ja ne bih ni maturirala.
Bravo, curo! O tome se zapravo i radi: da je glupa i usplahirena vlast poslala vojsku na kumice na placu!!! TA Pepica je obična prodavačica grincajga i paradajza. Ni ona sama nije vjerovala da je moguće da će vojska nasrnuti na tržnicu, u tekstu se jasno vidi da govori da nikam nejde jer nije niš kriva.kuki » wrote:Kvragu, i ja sam mislila da su se pobunili, kao, bez konteksta bih rekla da su se zbunili, s kontekstom - tko bi na zbunjene vojsku slao... i ja sam u 88%!![]()
Zagrepčani su negodovali, komentirali, kokodakali, rogoborili - nikakvog tu razloga nije bilo da se na njih pošalje vojska.
Eh...
Sve je to zapravo nevažno. Dovoljno je bilo znati što je šeprtlja.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ja bih poslao vojsku na one koji opet raskopavaju po svježe obnovljenoj cesti.klonka » wrote:Ja bih isto stavila pobuniše.Pojma nemam što znači ušeprtljiti. S jedne me strane navodi na šeprtlju, ali s druge, zbog čega bi vlast slala vojsku na šeprtljavi narod?
Mene je moja profesorica hrvatskog učila da su "cvjetovi zla" oksimoron. Meni nisu, jer je meni cvijeće zlo, meni bi oksimoron bio cvjetovi dobra (a ja znam samo jedan takav dobar cvijet), ali većini ljudi je cvijeće nešto pozitivno i dobro.Pješčana » wrote:pa nisu oksimoron. otkud vam to?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
postoje barem dvavrrrlet » wrote: Meni nisu, jer je meni cvijeće zlo, meni bi oksimoron bio cvjetovi dobra (a ja znam samo jedan takav dobar cvijet), ...
od drugog se kuha čaj djetetini
nego, čula sam od jednog prevoditelja da je prijevod fulao ceo fudbal; da nisu cvjetovi zla nego cvjetovi patnje
Ja još uvijek stojim iza toga da su maturanti neuki.ex anais » wrote:
Glavno da smo se mi zgrozile nad neukim maturantima.Bože, stvarno moram pregrist jezik nekad.
![]()
Mada, ja sam i dalje skeptična da su to točni odgovori. Ali neću se više bahatiti.
Danas sam užasno sretna.
Al ne smijem reć zašto da ne upropastim.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Pok 
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
morgen
jest, po kalendaru, obula sam sandale jutros jer su mi noge prethodna dva dana uskuhale u zatvorenim cipelama
E, danas bi mogla požaliti izbor obuće...baja » wrote: morgen![]()
jest, po kalendaru, obula sam sandale jutros jer su mi noge prethodna dva dana uskuhale u zatvorenim cipelama
Karambol, ti mi djeluješ kao ovako razumna osoba, za razliku od nekih ovdje, ajd' mi pomozi, pliz. 
Kad dolazim po zagrebačkoj zaobilaznici, iz BJELOVARA, a trebam stići ispred Arena centra- gdje silazim, da li trebam proći rotor?

Kad dolazim po zagrebačkoj zaobilaznici, iz BJELOVARA, a trebam stići ispred Arena centra- gdje silazim, da li trebam proći rotor?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Silaziš na Zagreb-Jug. I ne moraš proći rotor da bi došla do Arene.Morticia » wrote:Karambol, ti mi djeluješ kao ovako razumna osoba, za razliku od nekih ovdje, ajd' mi pomozi, pliz.
![]()
![]()
Glupašo. Znam o čemu pričam. Evo se još uvijek svađamo.Morticia » wrote:Pitala sam karambola.
Dobro, sad neka mi netko TOČNO u detalje objasni gdje se i kad skidam, koji je to izlaz po redu, SVE, SVE, SVE!!! 
I molim vas DETALJAN I JASAN odgovor, printat ću taj post i nosim ga sa sobom.
I molim vas DETALJAN I JASAN odgovor, printat ću taj post i nosim ga sa sobom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Kako ti kaže Tupelo uz napomenu...
Ako slučajno piše Zagreb Jug tamo gdje je nacrtan i avion, zanemari taj i vozi dalje do idućeg Zagreb Jug izlaska jer u smjeru istoka postoje 2 izlaza Zagreb Jug, a sad me ubij, ali ne sjećam se kako piše na tabli kad dolaziš iz smjera iz kojeg dolaziš...
U tom slučaju ćeš izbjeći "zloglasni" rotor...
morti, ''onaj'' rotor je sjeverno od arena centra, na njega ces ici tek poslije ako iz arene budes htjela u grad. ako se bojis rotora, mozes to izvesti i kroz kvart, ali ja se osobno ne bih predugo zadrzavala oko lanista i remetinca. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ma nije mi problem rotor, najbitnije mi je da je put što jednostavniji.*jezebel* » wrote:morti, ''onaj'' rotor je sjeverno od arena centra, na njega ces ici tek poslije ako iz arene budes htjela u grad. ako se bojis rotora, mozes to izvesti i kroz kvart, ali ja se osobno ne bih predugo zadrzavala oko lanista i remetinca.
Kasnije ću kroz rotor proći s bajom, i tako.
-
- Information
-