Zar je dlakavost postala nemoralna?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Beau

Post 30 May 2012, 09:45

judolino » wrote: Desničar oliti pritajeni pešo. U potaji se oblači ko bavarska šiparica i drka na Poglavnikovu sliku.
Već viđeno. :hek:
:lol:
E da si to reka njemu u facu, istuka bi te :hek:

Potješe, pa mogu i žene hodat dlakavih pazuha. Tko kaže da ne mogu. Oš reć da ih nema??
Bit će malo čuđenja, al ništa više nego da frajer nosi zztop bradu. Zapravo, manje.

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 30 May 2012, 10:00

Potjeh » wrote:
Iznova me zapanjuje raznolikost kozmetičkih pripravaka koje žene koriste. Ja sam upravo katalogizirao svu kozmetiku koju ja koristim: šampon za kosu, tekući sapun, dezodorans i pasta za zube. :zubo:

Da je više ovakvih poput mene DM bi bio u stečaju a ne najbolji poslodavac kakav je danas. :rofl:
Kod mene isto, samo sapun nije tekući.

Doli DM!
Potjeh

Post 30 May 2012, 10:02

BoDerek » wrote: Bit će malo čuđenja, al
Riječi koje su se potegle na ovom topicu su: gađenje, odbojnost i fuj, fuj.
Potjeh

Post 30 May 2012, 10:08

Morticia » wrote: Što je toliko tužno i grozno u tome da se uz minimalno truda i nimalo invazivnim zahvatima (koji ne štete zdravlju) svi malo uljepšamo? :ne zna:
Posve si me krivo razumijela. Nemam ništa protiv uljepšavanja. Dapače.

Tužan i grozan je stav društva da je žena bez ikakvog uljepšavanja - odbojna i ružna.
Beau

Post 30 May 2012, 10:11

Zašto bi se sve prirodno trebalo smatrati lijepim?

Neke žene su prirodno dlakave i po licu, trbuhu, dupetu, sisama. Jel ti i to lijepo? :kokice:
Nije priroda baš uvijek milosrdna....Ponekad se treba umiješat čovjek da popravi stvar.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 30 May 2012, 10:17

O jebemu miša maloga, ne sjećam se da sam prije dvadesetpete ili tako nekako i jebavao išta što je brijalo pazuha. A pičići ko bomboni.
Sad su to najednom grdobine (ok, neke su to s vremenom i postale).

Kozmetička industrija pravi budale od ljudi: te kupi ovo, te kupi ono, te moraš imat kurac, te moraš imat palac...

Čisto gubljenje vremena.

Zanimljivo i je to da je brijanje izmišljeno tamo gdje nije bilo vode za razbacivanje.
Zašto bi se čovjek koji se svakodnevno tušira brijao? Kad se uopće stigne usmrditi?
Svježi znoj NE smrdi, osim ako je čovjek bolestan ili se hrani kojekakvim otpacima.
ombia

Post 30 May 2012, 10:29

Potjeh » wrote:
Prirodni kozmetički preparat sišao s tvorničke linije i kupljen u DM-u, Kozmu ili sl?!

Jedini pravi primjer organske kozmetike je bila mješavina maslinova ulja i limuna kao zaštite za sunce. Istinabog ljudi su ukusno mirisali. :rofl:
Ni mrtva ne bih s ovime izasla na ovo sunce. Cestitam postali ste kandidat za rak koze.
K tome ima toliko biljnih pomada i ova gore mjesavina nije niposto jedina true priroda.
Potjeh » wrote:
Riječi koje su se potegle na ovom topicu su: gađenje, odbojnost i fuj, fuj.
Pa odbojan da odbojan mi je i pivski trbuh sto ne znaci da je - nemoralan. :rofl:

Muskarci zapravo manje vole prirodno nego sto sami sebe uvjeravaju. Za zaista prirodno hodajuce pojave oko sebe obicno zakljuce da su gabori. :o Za one koje oni smatraju prirodno lijepima, e ta smao dobro zna kako se nenametljivo malo ispolirati.
Morticia

Post 30 May 2012, 11:01

Potjeh » wrote:
Posve si me krivo razumijela. Nemam ništa protiv uljepšavanja. Dapače.

Tužan i grozan je stav društva da je žena bez ikakvog uljepšavanja - odbojna i ružna.
Pa gle, oduvijek su postojali trendovi i "moda" i ono što je dramatično odstupalo od toga se smatralo u najmanju ruku neprivlačnim.
Generalno, jel', ne govorim o pojedincima i njihovu ukusu.

I ovo što pita Bo, zašto bi sve prirodno nužno bilo lijepo i privlačno?
U današnje vrijeme čovjekov "prirodni" okoliš i uvjeti života su takvi da bi uglavnom svi mogli samo sjedit na guzici i debljat se do svinjskih proporcija.
Ipak, to ne radimo.
Zašto?
Prvenstveno zbog zdravlja, ali bogami i zato što utovljene svinje (govorim o ekstremima, da se sad ne zaplićemo opet u priče o debelima/mršavima) nisu pretjerano privlačne.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ali

Post 30 May 2012, 11:20

Morticia » wrote:
bogami i zato što utovljene svinje (govorim o ekstremima, da se sad ne zaplićemo opet u priče o debelima/mršavima) nisu pretjerano privlačne.
Misliš?

:o
Beau

Post 30 May 2012, 11:23

Evo, ja priznajem da se nisam usudila pogledat Ombijine linkove. :nogica: :brukica:
Kolko su strašni na ljestvici od 1 do 10?
ombia

Post 30 May 2012, 11:28

Prirodni su. :ne zna:
Margarita

Post 30 May 2012, 11:30

Perzefona » wrote: Da ih iimaš, znala bi da upiju znoj. Naravno, ne mogu upijati beskonačno. Ali neznatne količine zadrže. Pa imaš mokre dlačice umjesto mokre majice.
Ja sam mislila da je zbog manjeg trenja, da se koža manje iritira. To mislim i za međunožne dlake.
Edit: Sad vidim da si već ranije i to navela. Potpuno se slažem s onim tvojim postom da ga sad ne tražim.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 30 May 2012, 11:39

BoDerek » wrote:Evo, ja priznajem da se nisam usudila pogledat Ombijine linkove. :nogica: :brukica:
Kolko su strašni na ljestvici od 1 do 10?
Pa ne bi se ustrašila, ako to misliš
Više su nekako what's wrong with this picture? , kao da se ne uklapaju u cjelokupan dojam s fotke...
retro pomalo :giggle:

ili futuristički, čak? :ne zna:
kurvanjski avatar, a
ali

Post 30 May 2012, 11:45

Fiskalno je neodgovorno imati dlake pod pazuhom jer se tako neminovno ili troši više dezodoransa ili zahtijeva svakodnevno pranje.

Mada ja povremeno, kad se poželim osjećati muževno, pustim dlake da malo narastu.
vrrrlet

Post 30 May 2012, 11:55

BoDerek » wrote:Imam ja dokaz da postoji razlika, ali neće mi biti priznat.

Moj rođak (40) - Vlaj, čoban, hetero i desničar - brije pazuhe.

Pametnom dosta.
Rođak ti je peder?
ombia » wrote:
Razlika je ta da zaraslo pazuho usred ljetne zege itekako smrdi usprkos pranju i dezodoransu do kraja radnog dana. Izdepilirano ne smrdi.
Probaj. :)

Svi moji bivsi su ljeti brijali pazuha. :cerek:
Znači da ne posjeduju dobar miris. Mene žene vole znojnog. :raspa:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 30 May 2012, 12:04

vrrrlet » wrote:
Rođak ti je peder?

Znači da ne posjeduju dobar miris. Mene žene vole znojnog. :raspa:
Pa ne prestaju se znojiti ako su obrijali pazuha.
A jel brijes noge za bike? :o
baja

Post 30 May 2012, 12:14

vrrrlet » wrote: Mene žene vole znojnog. :raspa:
pa da, privlačan je vonj (muškog) znoja, prije nego se ukiseli :D
vrrrlet

Post 30 May 2012, 12:14

Potjeh » wrote:
Iznova me zapanjuje raznolikost kozmetičkih pripravaka koje žene koriste. Ja sam upravo katalogizirao svu kozmetiku koju ja koristim: šampon za kosu, tekući sapun, dezodorans i pasta za zube. :zubo:

Da je više ovakvih poput mene DM bi bio u stečaju a ne najbolji poslodavac kakav je danas. :rofl:
Ja ne koristim dezodorans. Bolji sam. :raspa:

edit: sad sam se sjetio da koristim i Niveu. Ipak smo isti. :tuzni:
Potjeh » wrote:
Znači, prirodno tijelo žene je ružno. :tuzni:

Meni je ovo grozna, grozna rečenica.
Pa, većina žena je prirodno ružna. :ne zna: To nije grozna rečenica, nego grozna činjenica.
karambol » wrote:
Dodao bih još češalj i ručnik... :D To je tih 6 stvari koje muškarac ima u kupaonici i pamti ih. Ostalih 377 komada stvari koje primjećuje kad mu smetaju, ali i dalje ne zna njihovu namjenu pripadaju njegovoj družici... :zubo:
Češalj? Češalj je za gejeve koji imaju kosu dužu od par milimetara i rade nekakve tamo frizure.
vrrrlet

Post 30 May 2012, 12:19

ombia » wrote:
Pa ne prestaju se znojiti ako su obrijali pazuha.
A jel brijes noge za bike? :o
Ne, pa nisam peder. :ne zna:
baja wrote: pa da, privlačan je vonj (muškog) znoja, prije nego se ukiseli :D
Neće se ukiseliti ako se mužjak pere.
ombia

Post 30 May 2012, 12:25

Od jutra do navecer ce se itekako ukiseliti. :E Pogotovo ako na plus 40 ides biciklom na posao.

Nego jel tebi o.k. da ti jedna s onih mojih likova dodje tako na vikend sa spavanjem?
Beau

Post 30 May 2012, 12:27

vrrrlet » wrote:
Rođak ti je peder?
Ne bih rekla. Da je, brijanje pazuha bi mu bilo ravno izlasku iz ormara :horor:
karambol

Post 30 May 2012, 12:38

vrrrlet » wrote:

Češalj? Češalj je za gejeve koji imaju kosu dužu od par milimetara i rade nekakve tamo frizure.
Ja puštam kosu jer imam klempave uši, a ako ih netko vidi pripast će me ona ružna skupina ljudi...Češalj mi još služi za dodatnu zaradu - sviram na češalj u duetu s frendom na izbornim tribinama, krstitkama i na evangelističkim misnim slavljima...

P.S. iz ušiju mi rastu oooogromne dlačurine pa ih ovako najbolje skrivam
Beau

Post 30 May 2012, 12:41

karambol » wrote:
Ja puštam kosu jer imam klempave uši, a ako ih netko vidi pripast će me ona ružna skupina ljudi...Češalj mi još služi za dodatnu zaradu - sviram na češalj u duetu s frendom na izbornim tribinama, krstitkama i na evangelističkim misnim slavljima...

Duža kosa nije gej, dapače. A češalj slobodno izbaci iz upotrebe. Raskuštraj ju rukama :cerek:
Potjeh

Post 30 May 2012, 12:46

vrrrlet » wrote: Pa, većina žena je prirodno ružna. :ne zna: To nije grozna rečenica, nego grozna činjenica.
Činjenica?! Prije je tvoj subjektivan dojam. Ja se svakako ne slažem s tim. Relativno je mali postotak žena koje bih ja proglasio ružnim. :)
vrrrlet

Post 30 May 2012, 13:12

ombia » wrote:Od jutra do navecer ce se itekako ukiseliti. :E Pogotovo ako na plus 40 ides biciklom na posao.

Nego jel tebi o.k. da ti jedna s onih mojih likova dodje tako na vikend sa spavanjem?
Ne, ružne su mi. Možda druga nije ružna, ali se ne vidi od naočala. A da ta druga ima bitno manji žbun, da ima plave dlake i da ih nema puno, i da je naravno zgodna i pametna, onda bih mogao prihvatiti njenu priču da se ne želi brijati iz ovog ili onog razloga.
karambol wrote:

Dobro, ponekad češalj ima smisla. Ali meni ne. :ne zna: Meni dlake ne rastu iz ušiju, nego iz nosa, pa mi češalj nema smisla. Osim ako ne bih imao frizuru kao Slash, a to ne bih.
Potjeh wrote:
Činjenica?! Prije je tvoj subjektivan dojam. Ja se svakako ne slažem s tim. Relativno je mali postotak žena koje bih ja proglasio ružnim. :)
Onda si ti sretan, ti trebaš samo naći pametnu. Meni je jako teško zaljubiti se. :tuzni:
  • Information