Zar je dlakavost postala nemoralna?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Perzefona

Post 29 May 2012, 16:13

Kristalizira? :S

Ja znam da je mojim klincima trebalo tri dana najmanje da im se kristalzira modra galica, šećer ili tako nešto na končić za pokus iz kemije.

Elli, daj ne duri se. Lakše ti je nego meni, uostalom. Ja se brijem jer moram (ili ću sablažnjavat ljude), ti jer želiš. Bolje si prošla.

Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Potjeh

Post 29 May 2012, 16:14

Pogodi sto je meni relevantnije.
Ok. Meni je knjiga relevantnija jer su naša iskustva (sjećanja) neprecizna i subjektivno obojana.
Napisala sam ti koja je meni razlika, a ne da ti smrdis. :o
Zapravo jesi, ovakva generalizacija obuhvaća i mene:
Razlika je ta da zaraslo pazuho usred ljetne zege itekako smrdi usprkos pranju i dezodoransu do kraja radnog dana.
baja

Post 29 May 2012, 16:16

Perzefona » wrote:Kristalizira? :S

Ja znam da je mojim klincima trebalo tri dana najmanje da im se kristalzira modra galica, šećer ili tako nešto na končić za pokus iz kemije.
:rofl:

ne znam koliko dugo traje proces kod ovih koji nas počaste prizorom u npr. tramvaju al' dobro im ide :D
ombia

Post 29 May 2012, 16:56

Potjese oprosti al da neka knjiga napise da nikome nije fina banana a ja probam i vidim da meni je, zasto bih i dalje vjerovala vise knjizi nego mojim okusnim nepcima?
I da ugodnije mi je da glatko obrijano pazuho (prije se i osusi :zubo: ) se osusi o tkaninu majce nego da cekam da se mokre dlake provjetre. :o
*jezebel*

Post 29 May 2012, 19:13

moja pazuha dosta kasnije poprime miris ako su obrijana. cesto uopce ne poprime. i trosim manje dezodoransa, sto dozvoljava mojoj kozi da se odmori. i mogu nanijeti i neki stick, roll-on ili baby puder ako zelim, dok sam kod dlaka ogranicena na sprej (i mozda cvjetnu vodicu :D). s tim da se ispod pazuha ne znojim puno i tusiram se cesto (mislim, nije da nakon brijanja pazuha smanjim ucestalost tusiranja :rofl:).

isto primijetim i kod onog mog, ovisno o tome je li uzgojio rasadnik ili potkratio dlake. zapravo mi se ta razlika cini jos izrazenijom kod muskaraca, odnosno kod dlakavijih pazuha. prije se usmrdi i treba naspricat' vise dezodoransa da uopce dopre do koze. :rofl:

nije mi bas lijepo kad izviruju baze dlaka (jbg, moje su tamne, a kod pazuha se prakticki uvijek vidi ako je rijec o brijanju), ali cupanje mi je bilo veoma bolno (bolnije od brazilke), pomalo ga se i bojim, a laser i slicno mi sada nije opcija: skupo je, a nije da me muci. :ima puno vaznijih stvari:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
*jezebel*

Post 29 May 2012, 19:19

nego, potjese... znas ona tvoja tema o fetisima? da nije mozda rijec o dlakama iz nosa? :o ili se mozda palis na situaciju u kojoj ti netko prijeti trimerom? :o ili zelis cetkati necija pazuha? plesti slatke male pletenicice? :kokice: sto je uopce potrebno da nam odas svoj fetis? zelis slike dlaka na pm? :trep:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
kuki

Post 29 May 2012, 19:23

ElliQuinn » wrote: Moguće, ali depilirano pazuho daleko je lakše podaprati.
Je. Razlika u trajanju pranja depiliranog i nedepiliranog pazuha je brat bratu deset minuta, regenerator i feniranje da ne spominjem.
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 29 May 2012, 19:41

Pranje pazuha s dlakama i bez dlaka je ista radnja i neznatna razlika u vremenu ili eventualno u količini utrošene vode, sapuna i ostalih toaletnih potrepština.
Ali iz Potjehovog linka s Wiki se radi o provjetravanju.. Pošumljeno se područje ipak teže vjetri, jelte..to je svojevrsna zaštita koju nam je priroda namijenila u doba prije stikova, dezića, antiperspiransa...Milsim, nije da promoviram pazušne dlake kao asesoar, ali i obrve nečemu služe, trepavice , dlake u nosu , ušima...zaštita od prašine, sitnih čestica trave ..nečega, ne znam ni ja...
Da me ubijete, ne znam čemu te pazušne služe , ali nešto su služile, sigurno..:o
kurvanjski avatar, a
Morticia

Post 29 May 2012, 19:42

Ne mislim da je dlakavost amoralna :confused:, al' su mi zenski pazusi i noge neusporedivo ljepsi bez dlaka.
Kod muskaraca sam (sto se pazuha tice :o) tolerantnija.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Perzefona

Post 29 May 2012, 19:45

Chilimama » wrote: Da me ubijete, ne znam čemu te pazušne služe , ali nešto su služile, sigurno..:o
Da ih iimaš, znala bi da upiju znoj. Naravno, ne mogu upijati beskonačno. Ali neznatne količine zadrže. Pa imaš mokre dlačice umjesto mokre majice.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Morticia

Post 29 May 2012, 19:48

Meni je to gadljivo. :mama:
Ja bih ipak radije mokru majicu.

Cista navika, znam, al' ne mogu si pomoci.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 29 May 2012, 20:05

Biram mokru majcu. Pogotovo jer se ove danasnje jako brzo suse.
Donna Sole

Post 29 May 2012, 20:27

Prihvatili smo znojenje kao prirodni proces hlađenja tijela, rajt
Dlakke su kako neko reče, stvar izbora i spada u estetiku..A vratila bi se na prvi post i pitanje kad su postale nemoralne pa se i liberalni Šveđani iščuđavaju dlakama pod pazusima neke žene..
Ja podižem i za pitanje kad smo naučili da je nešto ružno i odbojno , pa smo naučili mrziti svoja tijela , prezirno gledajuću u masu viška kila, celulita, dlaka, visećih sisa a u isto vrijeme nismo naučili popunjavati rupe u znanju/ nezanju , duhovnostii tako nekim dubljim kvalitetama...?

Retorično pitanje, više onako da živnem na forumu
:zubo:
kurvanjski avatar, a
Morticia

Post 29 May 2012, 20:31

Pretpostavljam zato sto je lakse i jednostavnije obrijati pazuhe nego procitati knjigu.
ombia

Post 29 May 2012, 20:56

A jebiga svi smo mi neki vise neki manje vizuelna bica. Ne znam kako produhovljeni lik kojem visi skemba i ima zube na parove razbroj se, nece me nesto zainteresirati.
S druge strane nece me ni glupi apolon zainteresirati. Dobro mozda hoce na par sati.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 29 May 2012, 21:12

Pazuho je imenica srednjeg roda, ne muškog.

A vama spretnima možda i treba tek par sekunda više za pranje obrijanih pazuha u odnosu na neobrijane - meni treba više.

Na dlakama se znoj zadržava. Dakle, dlakavo potpazušje bolje zadržava znoj nego bezdlako. Ne želim toliko znoja na svom potpazušju.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Donna Sole

Post 29 May 2012, 21:35

ombia » wrote: Dobar tek!

Nego zasto se skoro svi sportasi briju ispod pazuha?

wow!! Ja ih 'v'liko nemam ni da pušćan godinu dana i to da zalivam, gnojim , nadohranjujem... :giggle:

Ali zato moja poznanica pušta s veseljem i radošću, a usput označava i teritorij aromom :facepalm:
kurvanjski avatar, a
Potjeh

Post 29 May 2012, 21:46

*jezebel* » wrote:sto je uopce potrebno da nam odas svoj fetis?
Napisao sam bio svoju cijenu... :E
Potjeh

Post 29 May 2012, 21:52

Morticia » wrote:Meni je to gadljivo. :mama:
ombia wrote: Dobar tek!
Zar su pazušne dlake zbilja gadljiva tema?! :ne zna: Ja ovo ne razumijem. Pazušne dlake su prirodni dio ljudskog tijela. Ovo nisam očekivao.
Morticia

Post 29 May 2012, 21:55

A sto da ti kazem, na zeni su mi izuzetno odbojne, uistinu. :ne zna:
A kad se pocne govoriti o znojnim, ljepljivim dlakama onda mi je to i pomalo gadljivo, da.
Potjeh

Post 29 May 2012, 21:58

Chilimama » wrote:Prihvatili smo znojenje kao prirodni proces hlađenja tijela, rajt
Dlakke su kako neko reče, stvar izbora i spada u estetiku..A vratila bi se na prvi post i pitanje kad su postale nemoralne pa se i liberalni Šveđani iščuđavaju dlakama pod pazusima neke žene..
Ja podižem i za pitanje kad smo naučili da je nešto ružno i odbojno , pa smo naučili mrziti svoja tijela , prezirno gledajuću u masu viška kila, celulita, dlaka, visećih sisa a u isto vrijeme nismo naučili popunjavati rupe u znanju/ nezanju , duhovnostii tako nekim dubljim kvalitetama...?
Ja podižem za još jedno pitanje. Kako to da sveopći trend vraćanja prirodi i prirodnome (hrana, stanovanje, aktivnosti, energetika) je u potpunosti zaobišao estetiku tijela? Tu se odmičemo sve dalje od prirode.

Jako puno toga se piše o organskoj i industrijskoj hrani o pesticidima, GMO-u i umjetnim gnjojivima koji se nalaze u našoj hrani a ne vidim nikakvu zabrinutost oko tehnologije kozmetičke industrije?
Morticia

Post 29 May 2012, 22:01

Mozda zato sto te to ne zanima toliko.
Ali svi ti koji razmisljaju o prehrani uglavnom razmisljaju i o kozmetici, tj. trose sto je moguce prirodnije kozmeticke preparate.

Sto se dlaka tice moj ukus je takav da se uopce ne bunim na danasnji trend "cosavosti" i duboko se nadam da se nece tako skoro mijenjati.

Dlake su mi jednostavno totalni fuj i uopce se ne trudim o tome dublje razmisljati, pogotovo ne sa ciljem da promijenim misljenje. :zubo:
Donna Sole

Post 29 May 2012, 22:04

Potjeh » wrote:
Ja podižem za još jedno pitanje. Kako to da sveopći trend vraćanja prirodi i prirodnome (hrana, stanovanje, aktivnosti, energetika) je u potpunosti zaobišao estetiku tijela? Tu se odmičemo sve dalje od prirode.

Jako puno toga se piše o organskoj i industrijskoj hrani o pesticidima, GMO-u i umjetnim gnjojivima koji se nalaze u našoj hrani a ne vidim nikakvu zabrinutost oko tehnologije kozmetičke industrije?

Bingo..i mene to užasno zanima..Najopakija ili bar jedna od najopakijih industrija i to moralno upitna ..
Kako rekoh i držim i dalje do toga, ona i je začetnica i kreator mišljenja da je celulit ružan i da su dlake fuj...
ruku na srce , ima još...
Ok, možda celulit govori o lošoj prehrani ili lijenosti ili bar o nevoljenju tjelovježbe , ali nije baš da je tako nakaradan...
kurvanjski avatar, a
ombia

Post 29 May 2012, 22:14

Potjeh » wrote: Jako puno toga se piše o organskoj i industrijskoj hrani o pesticidima, GMO-u i umjetnim gnjojivima koji se nalaze u našoj hrani a ne vidim nikakvu zabrinutost oko tehnologije kozmetičke industrije?
Kako da ne? Pa nikad vise nije bio organskih kozmetickih linija nego zadnjih godina. Prava poplava.
Dapace jasemo na organskom kozmetickom valu. :zubo:
Sto se tice "dobrog teka", da sljepljene od znoja duge dlake na inace njegovanoj zeni su mi vise nego odbojne.

Sto se celulita tice njega imaju i neke vrhunske sportasice.
Nego zasto sportasi uklanjaju dlake? Da budu ljepsi? :zubo:
  • Information