To pravo ne osporavam. Ma koliko mi nečije odluke izgledale nelogične ljudi trebaju imati pravo izbora.kuki » wrote: Možete sa mnom, ja ću branit pravo na autonomno raspolaganje vlastitim tijelom.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Vjerojatno.
Ne sjećam se da ni da sam ispala iz auta. Ali s obzirom na moju smotanost i da su ovo Trkeljanja, vjerojatno jesam, barem dva puta.kuki wrote: Više me brine broj članova ovog foruma koji su ispali iz auta.![]()
Groupie :cerek:
Dok time ne dovode u opasnost dijete, naravno.Margarita » wrote: To pravo ne osporavam. Ma koliko mi nečije odluke izgledale nelogične ljudi trebaju imati pravo izbora.
Inače nek' biraju koliko hoće, al' ja ih imam pravo smatrati debilima zbog takvih odluka.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Dok god time ne riskiraju zdravstvene probleme svoje djece, svakako.Margarita » wrote: To pravo ne osporavam. Ma koliko mi nečije odluke izgledale nelogične ljudi trebaju imati pravo izbora.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Nica » wrote:Bila sam u Konzumu danas i ispred mene u redu svađao se sredovječni par. U jednom trenu žena je lupila tipa, a on je viknuo: "Tuče me! Gledajte ljudi, nasilje u obitelji!" A žena mu zbunjeno kaže: "Pa nije nam Konzum obitelj."![]()
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
staaa? dodjem rec' kak' ste dosadni, kad ono - netko se vjencava!!!
cestitam!
nije valjda trudna...
cestitam!
nije valjda trudna...

how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ajme, cijučem od smijeha na tom topicu.kuki » wrote:Upravo sam optužena da bih ugrožavala živote teških bolesnika otimajući im vrijeme kod doktora klaftranjem o svojim dlakama. Onaj forum je bolji.
Sramim se.
Zašto i ti nisi na tom topicu?Perzefona » wrote:A i ti tamo bome dobro prašiš. Ah, tko zna kakve bi divote po ŽuD-u ispisivala da nisi mod. Odi moderiraj mobitele ili tako nešto.
Piše se o dlakama, a tebe nema.
Pa mene dlake ne zanimaju, unatoč tome što su i bistrije osobe ppput tebe stekle taj dojam i prišile mi tu reputaciju.
Meni smeta glupost. Nisam kriva što je ona ponekad proporcionalna ćosavosti.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Moram se pridužiti čestitkama (minus sumnjičavost).
Poše, pa znam da te ne zanimaju.Perzefona » wrote: Pa mene dlake ne zanimaju, unatoč tome što su i bistrije osobe ppput tebe stekle taj dojam i prišile mi tu reputaciju.
Meni smeta glupost. Nisam kriva što je ona ponekad proporcionalna ćosavosti.
Ali si divna kad o njima pišeš.
Da se mene pita, ti bi svaki dan morala napisati barem jedan post na temi o dlakama.
-
- Information
-