Ne sjecam se bas tako jake i ostre boli tako da ti ne mogu pomoci.
Ali vjerujem da je to sve normalno, mislim da je i Tupelo spominjala bolove.
Bit ce sve ok.
Mene je znalo tiskati i boliti - na početku. Tamo negdje kasnije, kad mi je trbuh krenuo opasno rast (kad mi se nakon 18.tjedna vratila volja za hranom - i to OPAKA) onda me je znalo bolit malo više gore (i dan danas me zaboli) tako negdje iznad pupka i prema rebrima. Mislim da je super da ti je taman uletio UZV - meni je UZV u početku pogotovo pa skroz do nekog 24., 25.tjedna (kad se mala krenula stvarno ozbiljno muvat, da fakat nema da ne osjetiš) bilo jedino sredstvo umirenja jer sam se konstantno pitala "jel sve u redu s bebom??!!". Znam da ni s UZVom nije za zafrkavat se i da to isto utjeće na bebu ali mene je ginić naručivao svaki mjesec i ja išla i mislim da je u konačnici imalo više koristi nego štete - ja brijem da nisam vidla bebu kak se miče, iako ja ne osjetim svaki put, i vidla da je OK i da uredno raste, brijem da bi bilo više štete bebaču od moje sekiracije, nego kaj je bilo od UZV-a.Sašenka » wrote:Pitanje, jeste imale bolove u trbuhu za vrijeme trudnoće?
Danas na pregledu i UZV-u mi je dok (zamjenski, nije bilo mog) rekao da je sve OK, ne zna od čega su mi bolovi, možda zato jer se maternica rasteže. Uglavnom, rekao da mirujem i propisao Normabel po potrebi.
Znam da ga doktori dosta dijele, ali ja bih izbjegla lijekove ako je moguće. Čula sam da magnezij pomaže pa ću si ga odmah sutra kupiti.
HvalaMorticia » wrote:Imala sam poprilicno jake grceve u prvom tromjesjecju, tipa menstrualnih.
Ne sjecam se bas tako jake i ostre boli tako da ti ne mogu pomoci.
Ali vjerujem da je to sve normalno, mislim da je i Tupelo spominjala bolove.
Bit ce sve ok.![]()
![]()
Hvala na savjetima.Rosalinda » wrote:...
Nisam gledala, o čemu je bila riječ?Almost Rosey » wrote:trudnjače, gledate li dokumentarac na drugom?
Kad je nastala prava frka, na operacijskom stolu sam se našla za manje od dvije minute.Morticia » wrote:Pitaj Tupelo, kad je bila prava, realna frka, jesu li išta forsirali.
Eto.Tupelo » wrote:
Kad je nastala prava frka, na operacijskom stolu sam se našla za manje od dvije minute.
Bez pretjerivanja.
U jednom trenutku sam bila u rađaoni i spremali su me za izgon, a manje od dvije minute nakon toga sam već bila u operacijskoj s maskom na licu.
Brzi su.
Sashice, na netu ćeš uglavnom naći pretjerane priče o porodima. Da, trudovi bole, ali ne bole ni približno onoliko koliko sam mislila jer sam tako slušala/čitala. Može ih se izdržati. Odradila sam kompletne trudove sve do izgona i nije tako strašno.
+3, definitivno.
Ae.Morticia » wrote:I potvrđujem ovo o podnošljivosti trudova.
Sašenka » wrote:Hvala curke![]()
Zato vodim MP-a sa sobom na porod, da imam kome cviliti tamo![]()
A morat ću izdržati, ja jedva čekam da upoznam svoju mrvicu
I meni. (Ne Ze.)
+1Margarita » wrote: I meni. (Ne Ze.)
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests