Bojkot je. Što da radim, što?!
Ispovjedaonica, a?
Pa, ja pišem ovdje prvenstveno zato što imam permu koja je kasnije milošću božjom pretvorena u "samo mjesec dana" a da sam zaslužila jedva 35. Ali se tamo neću vratiti jer ne vidim razloga da me u moje slobodno vrijeme koje rado provodim s ljudima, a još bolje s meni dragim ljudima, vrijeđaju mentalno i moralno spodobe koje briju da su nešto više na konto izmišljene kategorije.
Nelagodno mi je tamo. Ne želim pisati na mjestu gdje moram paziti komu ću što reći da si ne bi netko dao za pravo da me okarakterizira zlobnom za sva vremena.
Niti želim gledati kako mi kolege proglašavaju psihopatima, retardiranim dvanaestogodišnjakinjama i slično. Eto.
Nitko meni nije šef, pa ni šef na poslu, kad nije u pravu. Ne dam se jebat u svom dvorištu.
Pa, ja pišem ovdje prvenstveno zato što imam permu koja je kasnije milošću božjom pretvorena u "samo mjesec dana" a da sam zaslužila jedva 35. Ali se tamo neću vratiti jer ne vidim razloga da me u moje slobodno vrijeme koje rado provodim s ljudima, a još bolje s meni dragim ljudima, vrijeđaju mentalno i moralno spodobe koje briju da su nešto više na konto izmišljene kategorije.
Nelagodno mi je tamo. Ne želim pisati na mjestu gdje moram paziti komu ću što reći da si ne bi netko dao za pravo da me okarakterizira zlobnom za sva vremena.
Niti želim gledati kako mi kolege proglašavaju psihopatima, retardiranim dvanaestogodišnjakinjama i slično. Eto.
Nitko meni nije šef, pa ni šef na poslu, kad nije u pravu. Ne dam se jebat u svom dvorištu.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ma ajde, dame i gospodo, a što ste mislili, da ću ja sama crnčit i probijat put kroz vašu šumu trkeljanja, dok vi ladite jaja?
Kako da ne.
Ima da radite i ćutite.
Kako da ne.
Ima da radite i ćutite.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- nemam pojma
Dakle, tu ste
Jesam ja greškom dobila ovaj link ili
Mislim, mogu se ja permabanirati ako smetam
Pošetebe, što te briga jes dobila greškom, bitno da si dobila.nemam pojma wrote:Dakle, tu ste
Uživaj dok modovi ne znaju banirat.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
nemam pojmanemam pojma wrote:Dakle, tu ste
al fala ti na hnje smajliću. jako si ljubezna
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- nemam pojma
Uvijekjevgenija wrote:jako si ljubezna
Dobro, ja vam ionako neću (puno) smetati. Uglavnom čitam, lijena sam za pisanje. A i gužva mi ovih dana u životu pa ne stignem ni čitati
- Lord Byron
Kako tko.dejzi wrote:Bila sam čitat. Ne tračaju nas, spominju one sa Filma.
Upravo je ovo što se događa okarakterizirano od admina kao "događanje naroda". Ne znam koliko je vama mlađima poznat pojam kao takav, pa onda i razina njegove uvrjedljivosti. Da ne duljim, "događanje naroda" je krajem osamdesetih iznjedrilo likove poput Miloševića.
- Lord Byron
Ma briga te. Samo nek je digitalac u blizininemam pojma wrote:lijena sam za pisanje.
To nisam vidjela.Lord Byron wrote: Kako tko.
Upravo je ovo što se događa okarakterizirano od admina kao "događanje naroda". Ne znam koliko je vama mlađima poznat pojam kao takav, pa onda i razina njegove uvrjedljivosti. Da ne duljim, "događanje naroda" je krajem osamdesetih iznjedrilo likove poput Miloševića.
I jako sam mlada. :trep trep:
Možeš negdje razduljit o tome?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- nemam pojma
Lord Byron wrote:Ma briga te. Samo nek je digitalac u blizini![]()
![]()
.
A ti se nesrećo ne smij, nego me brani
Vidjeh. I zgrozih se.Lord Byron wrote: Upravo je ovo što se događa okarakterizirano od admina kao "događanje naroda". Ne znam koliko je vama mlađima poznat pojam kao takav, pa onda i razina njegove uvrjedljivosti. Da ne duljim, "događanje naroda" je krajem osamdesetih iznjedrilo likove poput Miloševića.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
-
- Information
-