Ne otvara mi se tema, al trebam pomoć ako mi se ponovno desi, iako nadam se da neće baš tako.
Jučer u gradskom busu čudna scena. Ušla sam u bus koji je stajao na početnoj stanici, u busu je bilo još nekih 5-6 ljudi, uglavnom prazno. Vozač je izašao u kladionicu i nije ga bilo dobrih 10 minuta.
Uglavnom, sjednem negdje na sredini busa i jedna žena u stražnjem dijelu busu počne vrištati, jako vrištati, psovati. Okrenem se i ne vidim ništa, a vrištanje stane. Nitko nikog ne tuče, ljudi malo čudno gledaju, svi zbunjeni.
Okrenem se opet prema naprijed. Počne ponovno vrištati, baš jako, uz plač. Okrenem se ponovno i dignem se i krenem prema natrag. U tom trenu dok sam došla bliže je prestala vrištati i samo je plakala. To vrištanje prije je bilo otprilike onog tipa kad netko primi vijest da mu je netko drag umro.
Nisam znala što napraviti. Pitala sam treba li pomoć, da li da zovemo nekog, al ona ko da me uopće nije vidjela. Onda sam opet pitala kako da joj pomognem

ona je samo rekla ne i nastavila tiho plakat.
Osjećala sam se ko idiot koji bi nešto trebao napravit, a ne zna što.
Vratila sam se na svoje sjedalo, nisam je poslije čula.
Da je krvarila, da je pala u nesvjest, da je bilo bilo što fizički zvvala bi hitnu. Ovako sam ostala ko idiot i nisam znala što i kako.