Ne, Šmokljane, ovo nije još jedna tema na kojoj se hvalimo kako mi ne volimo šund.
Daleko sam od neke intelektualne elite, al' što je previše previše je.
Više ne mo'š slušat radio, pogledat neki film- sve sam šund.
Ma da, al' nekako mi se čini da je to izmaklo kontroli čak i onima kojima je možda u startu bilo u interesu zatupiti nas.Leteća » wrote:Već odavno žalim za Madonnom koja se izvijala na oltaru.Nisam je nikad slušala, ali ajde.
Ja to zovem "fenomen globalnog zatupljenja". Furaju se sve retardiranije stvari, u kojem god obliku hoćeš. Ono, Sumrak, jebote.
Vuče mi na neku gadnu zavjeru - zaglupljivanjem stvoriti što više ovaca koje možeš šišati. Crkva je dobila konkurenciju, pa zato pizdi.
Oni? Pa neoliberalni kapitalisti, tko drugi?Morticia » wrote:
Ma da, al' nekako mi se čini da je to izmaklo kontroli čak i onima kojima je možda u startu bilo u interesu zatupiti nas.
Uostalom, tko su to "oni"?
Todorić, Kutle, Rojs, braća Mamić, Kerum, seka Kerumica, Ante Gotovac, Vlatko Marković, Tomo Šokota, Anas Sharbini, David Beckham, Žižek, Engdahl, Tito, Osama...pardon, Obama, O mama, Scarlet O'Hara, Lady Gaga, vlč Sudac, Popaj, Silvester, Tom i Jerry, Vlada Budala, George Soros, George Bush (alias Jura Grmek) i njegov tata, Gagarin....ma, ima ih....Leteća » wrote:
Oni? Pa neoliberalni kapitalisti, tko drugi?
Treba to sve pokokat. Evo, upravo berem friški mrazovac za otrovne strelice kojima ću gađati njih i njihove sluge kad mi dođu u šumu igrat pejntbol.
Zadnje što sam vidio na Novoj tv, također nenamjerno - slučajno zatečen u gostima, je prilog u emisiji takvog tipa ili je to čak ista taPerzefona » wrote: Eto odakle šund - s televizije.

A kaj da ti kažem? Pretpostavka je majka svih zajeba...Leteća » wrote:Ima pokoji dokumentarac, a i dalje ide i onaj franjotuđmanovski kalendar.
Telku nisam gledala godinama. Čak ni posjedovala.
A onda sam je mooorala imati jer sam se pripremala na život na selu, a trebala je krenuti jedna divna poučna emisija o tome kako se drži motika i kako se muzu koze.... FARMA!!
Isuse, koji sam ja idiot.
To je to. Muzika je u izravnoj korelaciji s inteligencijom. Dosta je pogledati jednom takvu ekipu, sve bude jasno.Leteća » wrote: Ja to zovem "fenomen globalnog zatupljenja". Furaju se sve retardiranije stvari, u kojem god obliku hoćeš. Ono, Sumrak, jebote.
ovo nije šund. ovo je treš.karambol » wrote:
Zadnje što sam vidio na Novoj tv, također nenamjerno - slučajno zatečen u gostima, je prilog u emisiji takvog tipa ili je to čak ista tabila je "reportaža" o nekom tipu koji je, navodno, nekakav modni "guru" ili mačak ili neki qrac...a koji je zaslužio pažnju jer je depilirao svoju guzicu i rastumačio znatiželjnom puku kako je to proživio...
![]()
![]()
![]()
Propuštaš odgojnu komponentu medija.zeleni zub » wrote:Ako maknemo klince koji gledaju crtiće i ne čitaju štampu i penziće koji gledaju dnevnik i jel me netko tražio- ostaje grupacija koja uglavnom ima internet. Dakle ima sve uvjete da čita, gleda i sluša što želi i to za nižu cijenu, nego što je slučaj s kinom, tv i radio pretplatom i kupovanjem novina. Koji dio problema propuštam?
sevka je dobar primjer propadanja kriterija; nekoć je oponašala alanis morissette, a skončala na ceciChilimama » wrote: jednom sam zamolila učiteljicu svoj djece da mi djecu ne opuštaju uz ples na glazbu od severine i magazina pa mi rekoše da to nije u skladu s odgojem...
da, histerični konzumerizam je srozao kriterije; što više, a ne što boljeLeteća wrote:Oni? Pa neoliberalni kapitalisti, tko drugi?
zanimljiva idejaTreba to sve pokokat. Evo, upravo berem friški mrazovac za otrovne strelice kojima ću gađati njih i njihove sluge kad mi dođu u šumu igrat pejntbol
istina ali je televizija u isto vrijeme i odraz društvene klimePerzefona wrote:Eto odakle šund - s televizije.
nije problem u odabiru medija nego u filtriranju informacija, a šund je zastupljenijizeleni zub wrote:Dakle ima sve uvjete da čita, gleda i sluša što želi i to za nižu cijenu, nego što je slučaj s kinom, tv i radio pretplatom i kupovanjem novina. Koji dio problema propuštam?
Javni (društveni) prostorzeleni zub » wrote:Ako maknemo klince koji gledaju crtiće i ne čitaju štampu i penziće koji gledaju dnevnik i jel me netko tražio- ostaje grupacija koja uglavnom ima internet. Dakle ima sve uvjete da čita, gleda i sluša što želi i to za nižu cijenu, nego što je slučaj s kinom, tv i radio pretplatom i kupovanjem novina. Koji dio problema propuštam?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest