Eto vidiš, meni sve možeš priznati.
Fetiši naši svagdašnji
Ovaj će biti novi. Ne bi bilo loše možda malo više ugraditi gastronomiju; ionako me ima po kuhinji svaki dan.
Puj, hrana u krevet, puj!Potjeh » wrote:
Ovaj će biti novi. Ne bi bilo loše možda malo više ugraditi gastronomiju; ionako me ima po kuhinji svaki dan.Ombia je spomenula nekakvu pjenicu?!
Vrlo brzo postane ljepljivo, ukiseli se i počne smrdit.
Seks u kuhinji svakako, kuhinja u krevet nikako!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Dammit! : prokleto znatiželjna:Potjeh » wrote:
Ovaj će biti novi. Ne bi bilo loše možda malo više ugraditi gastronomiju; ionako me ima po kuhinji svaki dan.Ombia je spomenula nekakvu pjenicu?!
Ako smo Tea i ja mogle priznati za delfine, ne bi tebi trebalo bit teško.

Ako te par ljudi na temi proglasi maltene poremecenim (to su oni dugacki postovi, ne ovaj zadnji chat) tko bi im isao davati jos materijala za gadjanje?Margarita » wrote: I ko se onda ovdje zajebava a ko shvaća ozbiljno?
I prije svega - zasto?
Nisam primjetila da je Potjeh igdje napisao kako on uistinu ima fetiš. 
Tj. nisam primjetila da je netko za osobu s fantazijama napisao da je poremećena.
A ako oni koji uživaju u tome da im se do krvi gazi po jajima ili da mirišu neoprani veš nepoznatih žena, te bez toga ne mogu svršiti nisu poremećeni onda stvarno ne znam što ustvari jest poremećeno.
Dajte, molim vas, politička korektnost na stranu, al' onaj tko mora jebat npr. isključivo osobu bez udova jer inače ne može doživjeti vrhunac ili se uzbuditi jest poremećen.
Amen, bok.
A to što Potjeh eventualno mašta o nekakvim, po njemu, čudnim nastranostima, ali ih ne mora sprovoditi u stvarnosti da bi uživao u seksu nije ništa neobično niti nešto oko čega bi se trebala dizati bura.
To je prirodno i normalno.
Tj. nisam primjetila da je netko za osobu s fantazijama napisao da je poremećena.
A ako oni koji uživaju u tome da im se do krvi gazi po jajima ili da mirišu neoprani veš nepoznatih žena, te bez toga ne mogu svršiti nisu poremećeni onda stvarno ne znam što ustvari jest poremećeno.
Dajte, molim vas, politička korektnost na stranu, al' onaj tko mora jebat npr. isključivo osobu bez udova jer inače ne može doživjeti vrhunac ili se uzbuditi jest poremećen.
Amen, bok.
A to što Potjeh eventualno mašta o nekakvim, po njemu, čudnim nastranostima, ali ih ne mora sprovoditi u stvarnosti da bi uživao u seksu nije ništa neobično niti nešto oko čega bi se trebala dizati bura.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Iskreno rečeno, nisam uopće doživio osobno niti jednu napisanu rečenicu tako da je sve ok. Radije biram otvorena mišljenja nego političku korektnost.ombia » wrote:
Ako te par ljudi na temi proglasi maltene poremecenim (to su oni dugacki postovi, ne ovaj zadnji chat) tko bi im isao davati jos materijala za gadjanje?
I prije svega - zasto?
Inače, to je misao s kojom sam se i ja dugo vremena borio. Činjenica je da su neke fantazije nenormalne (normalnost - ono što većina prakticira) i nema od toga bježanja.
Baš si morala prije nego kaže fetiš. Baš!Morticia » wrote: Dajte, molim vas, politička korektnost na stranu, al' onaj tko mora jebat npr. isključivo osobu bez udova jer inače ne može doživjeti vrhunac ili se uzbuditi jest poremećen.
Amen, bok.
Volim kuhinju u krevetu. Sve se to opere poslije gozbe.Morticia » wrote:
Puj, hrana u krevet, puj!![]()
Vrlo brzo postane ljepljivo, ukiseli se i počne smrdit.
Seks u kuhinji svakako, kuhinja u krevet nikako!
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Kakve veze imam ja s jedenjem mačaka?ElliQuinn » wrote:Osjećam se kao vrrrlet, ali ipak ću to* napisati.
Nafilati vruću mačkicu slaninom.
![]()
P. S.
*Moje nagađanje što je taj tajnoviti fetiš.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
MOžda je mislila na mace ne na macevrrrlet » wrote:
Kakve veze imam ja s jedenjem mačaka?
kurvanjski avatar, a
Čudne nastranosti nisu prirodne i normalne. Morat ćeš se odlučiti.Morticia » wrote: A to što Potjeh eventualno mašta o nekakvim, po njemu, čudnim nastranostima, ali ih ne mora sprovoditi u stvarnosti da bi uživao u seksu nije ništa neobično niti nešto oko čega bi se trebala dizati bura.
Možda i je opće prihvaćena samo se ljudi ne sjete pričati o tome. Možda je čak preobična.Potjeh » wrote: Da je kojim slučajem moja fantazija opće prihvaćena ne bih o njoj previše razmišljao već bi je smatrao dijelom mog 'repertoara' i vjerovatno s veseljem povremeno prakticirao ali - nije tako.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Najvjerojatnije da ljudi o tome ne žele pričati, jer se srame, jednako kao Potjeh, vjerujući kako će biti stigmatizirani kao nastrani.Margarita » wrote: Možda i je opće prihvaćena samo se ljudi ne sjete pričati o tome. Možda je čak preobična.
eh, ..sve se to opere. tipican rijecnik nekog ko ne pere. nikad nisam vidio nekog ko je bezlicno rekao..sve se to opere, a da je oprao.Margarita » wrote: Volim kuhinju u krevetu. Sve se to opere poslije gozbe.
inace, vidim da vas muci potjehov kvirizam. pa covjek je sve fino nacrtao. oce bit zajedno s deb..sori, s renesansno raskosnom bjelkinjom i slatkom crnkinjom. sta je problem? da vam sampoliona zovem?
-
- Information
-