Tko ne guta, dobit će ječmenac!
ništa nije isključenoMorticia » wrote:Kako misliš zadnje bezbrižno ljeto, ne planira mala već u 1. osnovne imat popravne?![]()
dobro, nije toliko loša
bezbrižno u smislu da je do sad bila u vrtiću i odlazila didi, bakama po želji, a sad će zato što nemamo kud i na duže nego do sad
nadalje, za iduću se godine treba pripremiti; povremeno osvježiti nepostojeću memoriju, nabavke knjiga i popratnog asesoara...
najveći dio će provesti s didom i bakom, u viksi na kupi; tu joj nije loše ali ima smo dečke za druženje
dio s mojom mamom i sestrom; s mojom sestrom joj je najbolje (i ima super društvo dolje*) ali i ona, naravno, radi
za dio su se javile kuki i dejzi, moram s njima malo prodiskutirati ovu opciju
i s nama, nažalost, samo za godišnji
* ima jednu curicu i jednog dečka; spavali su jednu večer kod nas, kad smo bile za uskrs,... tek u ponoć sam ih uspjela smiriti, morala sam se baš uozbiljiti, i sad spavaju već nekih sat vremena, ja gledam film.. kad eto maloga, totalno kul: evo, ja sam izvadio zub
dio s mojom mamom i sestrom; s mojom sestrom joj je najbolje (i ima super društvo dolje*) ali i ona, naravno, radi
za dio su se javile kuki i dejzi, moram s njima malo prodiskutirati ovu opciju
i s nama, nažalost, samo za godišnji
* ima jednu curicu i jednog dečka; spavali su jednu večer kod nas, kad smo bile za uskrs,... tek u ponoć sam ih uspjela smiriti, morala sam se baš uozbiljiti, i sad spavaju već nekih sat vremena, ja gledam film.. kad eto maloga, totalno kul: evo, ja sam izvadio zub
Morticia » wrote:11 kila? :rof l: :rof l:
Mene svako toliko obuzmu lički geni.baja wrote:ti već zimnicu spremaš? : o
Naručila sam joj po 2 kile tikvica, kelja, zelja, brokule i karfiola.
Mrkve sam uzela samo 1 kg, budući da već imam zamrznute skoro 2 kile.
To je 6 vreća punih zelenjave. Muž se primio za glavu kad je jutros to ugledao na terasi.
Riješila sam sve osim tikvica i mrkve
baja wrote:kad eto maloga, totalno kul: evo, ja sam izvadio zub
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Dobro operem, narežem (špinat i blitvu blanširam, ostalo stavljam sirovo), pakiram u vrećice (lisnato ide u vrećice jer se može odlomiti koliko mi treba, a mrkvu, tikve i takve stvari u radim točne porcije i motam u foliju) i hitim u frizer.ElliQuinn » wrote:Tupelo, kako čuvaš to povrće?
Isto radim i s integralnom rižom jer me je ubijalo dvosatno kuhanje.
Sada skuham cijeli paket, odvojim porcije u foliju i zamrznem.
Morticia » wrote:Tupelina, čuj...
Tamo na pdfu sam ti počela spominjati neke košuljice, i to.
Mislim, čisto da se ne iznenadiš.
Ne čudim se. U zadnje vrijeme niču sulude teme.
Ne znam detalje. Ni meni se ne bi svidjelo da je to napravila neka iskusna profesorica, ali cura je došla ravno s faksa, moguće da joj je to čak bio prvi sat u školi. Klinci su bili skroz divlji, muški razred. Većina drugih cura s godine bi se vjerojatno rasplakale, pobjegle iz razreda, a možda i jedno i drugo.Perzefona » wrote: Da je roditelj zapeo, ona bi imala gadnih problema. I trebala bi ih imati. Naime, kako učenik može dobiti jedinicu na satu na kojem je evidentiran kao odsutan? Nadalje, ona nema ovlasti opravdavati izostanke, to radi isključivo razrednik. Treće, ona ga ne smije izbaciti sa sata, učenik ima pravo pohađati nastavu.
DAklem, možda je zbog neznanja bila tako hrabra, a možda je riskirala pa joj je prošlo.
Ova je bila jedra seljanka
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Meni bi se to baš svidjelo.
Kreten koji se usudi reći profesorici da drka na nju nije zaslužio nego izletjeti iz razreda i dobiti komad, a možda čak i neku strožu mjeru.
Jbte, ić reć profesorici- idem sad na wc drkat na vas.

Kreten koji se usudi reći profesorici da drka na nju nije zaslužio nego izletjeti iz razreda i dobiti komad, a možda čak i neku strožu mjeru.
Jbte, ić reć profesorici- idem sad na wc drkat na vas.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Jutro!
Tupelo, svaka čast, fino hraniš Punki
Ja isto neke stvari smrzavam već kuhane sad za MP-a i mene, a kad bude beba tu, onda ću još više. Recimo, ne isplati mi se kuhati juhu samo za nas dvoje svaki put pa onda skuham ogroman lonac, odvojim u 5 porcija i smrznem. Danas ću raditi karfiol za ručak, volim ga.
Baš je lijepo sunčano vani, nadam se da će napokon zatopliti, baš mi je bilo hladno ovaj tjedan. Ja bi u sandalice i kratke rukave napokon. A i nadam se da ću smjeti bar tjedan dana otići na more u lipnju. Vidjet ću s gnom slijedeći tjedan što će mi reći. Jeste se vi kupale u trudnoći?
Tupelo, svaka čast, fino hraniš Punki
Baš je lijepo sunčano vani, nadam se da će napokon zatopliti, baš mi je bilo hladno ovaj tjedan. Ja bi u sandalice i kratke rukave napokon. A i nadam se da ću smjeti bar tjedan dana otići na more u lipnju. Vidjet ću s gnom slijedeći tjedan što će mi reći. Jeste se vi kupale u trudnoći?
Life is short. Smile while you still have teeth.
Super
Ja se nadam da će mi reći da sam ful zatvorena i da smijem na more. Toliko obožavam ljeto i more
Nezamislivo mi je preskočiti godinu, ali ako budem trebala, sve za Mrvu.
Ipak, nadam se a ću moći.
Ja se nadam da će mi reći da sam ful zatvorena i da smijem na more. Toliko obožavam ljeto i more
Life is short. Smile while you still have teeth.
Eh, svašta sam ja radila. I zadnjeg dana.Morticia » wrote:Kupala sam se, da, do zadnjeg dana.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Zadnji dan sam jurcala sto puta gore dolje na drugi kat i teglila razno razne pizdarije.
Kad malo bolje razmislim, vrlo vjerojatno sam zato rodila skoro dva tjedna prije termina.
Kad malo bolje razmislim, vrlo vjerojatno sam zato rodila skoro dva tjedna prije termina.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Vi ste sve bile aktivne trudnice.
Ja se nisam ni kupala, ni kretala, ni seksala, ni išta...
Samo sam skupljala vodu i pizdila na sve oko sebe.
Povrće gotovo. Kupaonica oprana. Posudica za sapun propisno ulaštena.
Idem sad raditi lazanje.
Ja se nisam ni kupala, ni kretala, ni seksala, ni išta...
Samo sam skupljala vodu i pizdila na sve oko sebe.
Povrće gotovo. Kupaonica oprana. Posudica za sapun propisno ulaštena.
Idem sad raditi lazanje.
-
- Information
-