Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 859 times
- Been thanked: 1648 times
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
FAQ je zatvoren. Šteta. Ovo pitanje - koje postavljam iz čiste radoznalosti, ali se neću ljutiti ako na njega dobijem odgovor - prije bi tamo pripadalo.
Dakle, zanima me po kojoj se logici pojavljuju teme pod "view new post(s)". Očekivala bih da se popis mijenja prilikom svakog novog posjeta forumu, ali nije tako. Nisam se, doduše, poslužila štopericom, ali danas je, negdje oko podneva, postavljeno pitanje na temi o prijevodima. Bilo je na popisu tada i još dva puta poslije toga - u razmaku od nekih sat vremena. Sada ga - logično - nema. No bilo bi logično da ga nije bilo ni prethodna dva puta.
Ovaj phpBB podosta se izmijenio otkada sam ja posljednji put s njim radila, a već sam puno toga i zaboravila.
Dakle, zanima me po kojoj se logici pojavljuju teme pod "view new post(s)". Očekivala bih da se popis mijenja prilikom svakog novog posjeta forumu, ali nije tako. Nisam se, doduše, poslužila štopericom, ali danas je, negdje oko podneva, postavljeno pitanje na temi o prijevodima. Bilo je na popisu tada i još dva puta poslije toga - u razmaku od nekih sat vremena. Sada ga - logično - nema. No bilo bi logično da ga nije bilo ni prethodna dva puta.
Ovaj phpBB podosta se izmijenio otkada sam ja posljednji put s njim radila, a već sam puno toga i zaboravila.
dolje ispod tema, gdje piše tko sve gleda topik ili je online, zašto su mi neki ljudi u italicu, a ostali nisu? danas to vidim prvi put
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Jebogati, nije ovo Moderatorski.Pješčana » wrote:dolje ispod tema, gdje piše tko sve gleda topik ili je online, zašto su mi neki ljudi u italicu, a ostali nisu? danas to vidim prvi put
Skinheadsi, takav si!
a kako da ja znam da je do globmoderature, a ne do nečeg novog što je gazda platio?
s čim da usporedim? vidiga, nema ga sto godina ovdje, i onda se pojavi da podjebava.
Chiro, Chiro..
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Čestitam.Pješčana » wrote:dolje ispod tema, gdje piše tko sve gleda topik ili je online, zašto su mi neki ljudi u italicu, a ostali nisu? danas to vidim prvi put
Mislim da su to hidden useri.
Sašamaraj ga di god stigneš, sad imaš alate.Pješčana » wrote: a kako da ja znam da je do globmoderature, a ne do nečeg novog što je gazda platio?![]()
![]()
s čim da usporedim? vidiga, nema ga sto godina ovdje, i onda se pojavi da podjebava.
Chiro, Chiro..
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 859 times
- Been thanked: 1648 times
Je li tko od vas dobio upozorenje da sajt možda krade podatke? I da je registriran u Njemačkoj?
Ja jesam, ali moguće je da je moj ZoneAlarm popizdio.
Ja jesam, ali moguće je da je moj ZoneAlarm popizdio.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-